Peyote Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδιά θέλω να αγοράσω ένα tablet, έχω φάει πάνω από δυο ήμερες στο ίντερνετ διαβάζοντας αναλύσεις, συγκριτικά τεστ, προδιαγραφές κλπ κλπ.. θέλω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας η να μου προτείνετε κάτι άλλο από αυτά που επέλεξα ως «καλύτερα» tablets στο μυαλό μου έχω 3 tablets θα τα αριθμήσω βάση επιλογής και επιρροής από αυτά που έχω διαβάσει ως καλύτερο 1) Sony Xperia Tablet Z 2) iPad 4 3) Nexus 10 να πω την αμαρτία μου είμαι μεταξύ Apple kai Sony... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ipad και ξερο ψωμι. Τι το θες ακριβως? για μενα περιμενε λιγο και παρε το ipad 5 ή μινι2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν εχεις λιγη υπομονή μπορεις να περιμενεις μεχρι το νοέμβρη που θα κυκλοφορησεις το dell venue 11" pro που ξεκινα απο τα 410€ με bay trail και παει προς τα πανω αναλογα με soc(i3,i5),χωριτικοτητα ssd και ram 2,4&8gb και microSD υποστηριζει μεχρι 128gb sd καρτα! http://liliputing.com/2013/10/dell-venue-11-pro-windows-tablet-coming-november-500.html Βασικα το tablet εχει παρα πολλες υλοποισεις αναλογα με το badget που θες να διαθεσεις! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν εχεις λιγη υπομονή μπορεις να περιμενεις μεχρι το νοέμβρη που θα κυκλοφορησεις το dell venue 11" pro που ξεκινα απο τα 410€ με bay trail και παει προς τα πανω αναλογα με soc(i3,i5),χωριτικοτητα ssd και ram 2,4&8gb και microSD υποστηριζει μεχρι 128gb sd καρτα! http://liliputing.com/2013/10/dell-venue-11-pro-windows-tablet-coming-november-500.html Βασικα το tablet εχει παρα πολλες υλοποισεις αναλογα με το badget που θες να διαθεσεις! Αναλογως τι θελει να κανει με το ταμπλετ. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από Hyphen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αναλογως τι θελει να κανει με το ταμπλετ.Εννοείται!Αλλα για βασικη χρηση tablet,κανουν ολα.Για πιο εξειδικευμενη,καποια κανουν αλλα δεν κανουν,αναλογα με το κομματι που σε ενδιαφέρει περισσοτερο! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peyote Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 θέλω να αντικαταστησω το παλιο μου laptop με ένα ελαφρύ γρήγορο tablet που να κράτα η μπαταριά πολλές ώρες, να σερφαρω στο internet , να βλέπω καμιά ταινία... και κάνα παιχνιδάκι... Βασικά ήθελα ένα καλό gaming laptop.. που θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα από ότι ένα tablet.. άλλα ξεφεύγει στα λεφτά πάρα πολύ, έτσι προτίμησα να πάρω ένα tablet και να κάνω αργότερα ένα desktop pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Note 10.1 ειναι καλη επιλογη παντος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) θέλω να αντικαταστησω το παλιο μου laptop με ένα ελαφρύ γρήγορο tablet που να κράτα η μπαταριά πολλές ώρες, να σερφαρω στο internet , να βλέπω καμιά ταινία... και κάνα παιχνιδάκι... Βασικά ήθελα ένα καλό gaming laptop.. που θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα από ότι ένα tablet.. άλλα ξεφεύγει στα λεφτά πάρα πολύ, έτσι προτίμησα να πάρω ένα tablet και να κάνω αργότερα ένα desktop pc Λιγο περιεργη η υποθεση σου.Τι γνωριζεις για το android και το ios(ipad)? Εχεις ξανα χρησιμοποιησει συσκευη(smartphone,tablet) που να τρεχει ενα απο αυτα τα λογισμικα? Για να ξερουμε σε ποια βαση συζηταμε! Γιατι για να αντικαταστησεις το λαπτοπ με tablet χωρις να εχει αλλο μηχανημα που τρεχει desktop os(windows,osx,linux),ισως να ζοριστεις αρκετα απο τις ελλειψεις που θα βρεις κατα τη χρηση και ιδιως το ipad που χρειάζεται και ενα pc για να εχεις προσβαση σε πολλες δυνατοτητες του! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν δε ενδιαφέρουν τα πιο πολύ τα παιχνίδια πας σε ipad.Παραγωγές όπως infinity blade, XCom αυτούσιο απο το PC, Knights of the old Rebuplic κλπ δεν θα βρεις σε Android. Αν σε ενδιαφέρουν πιο πολύ οι ταινίες πας σε Android tablet γιατί έχουν καλύτερο κάδρο για τη θέαση ταινιών. Σε ιντερνετ πάνω κάτω τα ίδια όποιο και αν διαλέξεις. To ipad να ξέρεις ότι δεν έχει gps εκτός αν πάρεις το LTE μοντέλο. Είτε πας σε ipad ή σε Nexus περίμενε λίγο γιατί μέσα στο μήνα ανακοινώνουν νέα μοντέλα. Οποιο και να πάρεις απο αυτά δύσκολα θα αντικαταστήσεις ένα λάπτοπ εκτός αν πας στη λύση Dell Venue 11 pro που έχουν full windows Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peyote Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχω χρησιμοποιησει και τα δυο λειτουργικα.. φυσικα στα ios ειμαι τελειος αρχάριος... Αυτη την στιγμη εχω κινητό με android με λιγα λογια εχω μεγαλύτερη πειρα σε android αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα... σιγα σιγα θα το μαθω και το ios αμα επιλεξω το ipad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peyote Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ????Ipad!Αν σ'αρεσει και το design,νομιζω οτι εισαι μια χαρα γι'αυτα που ζητας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotoelectriko42 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα η γνωμη σας για το pipo m9 pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aragon91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οσο αφορα το nexus 10, ενα απο τα 3 απο αυτα που σκεφτεσαι. Το πηρα απο το πλαισιο εδω και μια βδομαδα τωρα. Ειναι το πρωτο tablet που παιρνω οποτε δεν εχω μεγαλη εμπειρια. . Στα θετικα : η απιστευτη αναλυση του(αν το δεις διπλα διπλα με αλλα tablet θα καταλαβεις τι λεω), η αρκετα καλη μπαταρια του, πολυ καλο wifi( καλυτερο του λαπτοπ μου), η θυρα hdmi. Στα αρνητικα: η ελλειψη καρτας sd, αν και με ενα καλωδιο OTG (3€ κοστιζει) μπορεις να το συνδεσεις με usb. Γενικη εντυπωση : Εξαιρετικο μηχανημα. Ενα μικρο λαπτοπ που ζυγιζει 600gr. Δεν κολλαει πουθενα. Διαβαζεις pdf και βλεπεις ταινιες για ωρες χωρις κανενα θεμα. Κανεις τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1234 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Με έχει βολέψει πολύ το sony tablet z και στο σπίτι και στη δουλειά . Μετά από κανα δίμηνο που το έχω με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1.5 GH έχω ενθουσιαστεί γτ όλα τα παιχνίδια που παίζω πάνε σφαίρα και η οθόνη του έχει πολύ ζωντανά χρώματα με πολύ καλή φωτεινότητα . Είναι και αδιάβροχο και μου δίνει και περισσότερη ασφάλεια . H μπαταρία του μου κρατάει 1,5 μέρα που με ικανοποιεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα