georgecobaine Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα νέο λαπτοπ με windows 8 64 bit. Όταν προσπάθησα να το συνδέσω με το διαδίκτυο με την υπάρχουσα σύνδεσή μου (OTE) με ένα αρκετά παλιό μόντεμ sagem fast 800, κανένας driver, ούτε το δισκάκι του οτε, δεν τα κατάφεραν. Προτείνετε να ζητήσω νέο μόντεμ από τον ΟΤΕ (πληρώνοντάς το βέβαια) ή να αγοράσω ένα νέο από κάποιο άλλο κατάστημα, και πώς θα είμαι βέβαιος ότι το καινούριο μόντεμ θα λειτουργήσει; (Δεν θέλω να αλλάξω ούτε να "αναβαθμήσω" τη σύνδεσή μου με κανένα τρόπο)
peeperman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα νέο λαπτοπ με windows 8 64 bit. Όταν προσπάθησα να το συνδέσω με το διαδίκτυο με την υπάρχουσα σύνδεσή μου (OTE) με ένα αρκετά παλιό μόντεμ sagem fast 800, κανένας driver, ούτε το δισκάκι του οτε, δεν τα κατάφεραν. Προτείνετε να ζητήσω νέο μόντεμ από τον ΟΤΕ (πληρώνοντάς το βέβαια) ή να αγοράσω ένα νέο από κάποιο άλλο κατάστημα, και πώς θα είμαι βέβαιος ότι το καινούριο μόντεμ θα λειτουργήσει; (Δεν θέλω να αλλάξω ούτε να "αναβαθμήσω" τη σύνδεσή μου με κανένα τρόπο) Κάλεσε στο 13888 στο τεχνικό τμήμα (λόγικα πρέπει να είναι ακόμη η επιλογή 2), πες τους οτι έχεις αυτό το ρουτερ και το πρόβλημα, και θα σου κάνουν αιτημα να πας σε κατάστημα να πάρεις δωρεάν ένα modem/router. Αυτό κράτησε το για μουσιακό έκθεμα!
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα νέο λαπτοπ με windows 8 64 bit. Όταν προσπάθησα να το συνδέσω με το διαδίκτυο με την υπάρχουσα σύνδεσή μου (OTE) με ένα αρκετά παλιό μόντεμ sagem fast 800, κανένας driver, ούτε το δισκάκι του οτε, δεν τα κατάφεραν. Προτείνετε να ζητήσω νέο μόντεμ από τον ΟΤΕ (πληρώνοντάς το βέβαια) ή να αγοράσω ένα νέο από κάποιο άλλο κατάστημα, και πώς θα είμαι βέβαιος ότι το καινούριο μόντεμ θα λειτουργήσει; (Δεν θέλω να αλλάξω ούτε να "αναβαθμήσω" τη σύνδεσή μου με κανένα τρόπο) usb router σιγα μην επαιζε σε windows 8.δεν παιζει να βγουν drivers και δεν αξιζει .συν οτι ειναι απλο adsl router και οχι adsl2+.οποτε αν εισαι μεχρι 24 θα χασεις σε ταχυτητα..απο αυτα που δινει ο οτε δεν αξιζει να πληρωσεις.αν σου δωσουν αυτοι αλλο τοτε οκ.αλλιως κοιτα ειτε αγγελιες για κανα μεταχειρισμενο ειτε να παρεις απο το www.ebw.gr το vigor 2700vg.του αλλαζεις το firmware(Υπαρχουν οδηγιες εδω πως αλλαζεις το firmware) και εχεις ενα ρουτερακι που αξιζει παρα πολυ..και κανει περιπου 25 ευρω .η κανονικη του τιμη ειναι πολυ παραπανω.απλα το δινουν φτηνα επειδη ειναι branded σαν altec πανω και εχεις firmware Της altec το οποιο το αλλαζεις βεβαια. και γιατι να μην λειτουργησει το καινουριο?ethernet Θα ειναι οποτε δεν χρειαζεται drivers.
georgecobaine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ενημερωσε μας αν τελικα απο τον οτε σου εδωσαν η οχι νεο ρουτερ.απλα θα σου δωσουν Modem/router ethernet και οχι σκετο Modem usb που ειχες.και θα εχει και wireless.δεν θελει drivers.απλα παιζεις με ethernet.το μονο που χρειαζεται ειναι να εχει καρτα δικτυου το Pc σου και να εχεις περασει τους drivers απο το cd της motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα