Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας τον τελευταίο μήνα έχω κάνει μια μικρό επιχείρηση όπου πουλάω προιόντα.

Φυσικά κάποια τα έχω κατανομήση και ξέρω το ακριβές ποσό τους.

Αυτό που θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ,

Θέλω ένα πρόγραμμα το οποιό θα έχει 

Τηλέφωνα(Μάρκα και μοντέλο) - Ποσό Αποστολής( το πληρωτέο ποσό του προμηθευτή) -

Προμήθεια μετφοράς χρημάτων(πληρωτέο ποσό της μεταφοράς των χρημάτων) - Απολαβές(το ποσό που πέρνω εγώ- Μεταφορικά - Τελικό ποσό

και από εκεί και πέρα ένα άλλο πρόγραμμα το οποίο θα λέει 

Πελάτης - Μήνας/Μέρα - Πληρωτέο - Δικά μου - Σύνολο

Αυτά ξέρω πως μπορούν να γίνουν στο excel αλλά δεν γνωρίζω το πως έχω κάνει κάτι και έχω βρει ένα άλλο αλλά είναι το ένα απλό οπότε και υπολογίζω με το κομπιουτεράκι 

και το άλλο είναι φτιαγμένο για άλλο λόγο .

Δημοσ.

Πολύδωρε έτοιμη λύση για αυτό που ζητάς δεν εχω αλλά θέλω να σου κάνω μια πρόταση για το μαγαζί σας ( το quomatic shop που έχεις στην υπογραφή σου) και ειδικότερα για τη σελίδα «Για Εμάς». Εκεί γράφεις οτι βρήκες προμηθευτή που εχει ποιοτικά και αυθεντικά προϊόντα και απο κάτω έχεις αναρτήσει ενα πιστοποιητικό.

image.gif

Θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το πιστοποιητικό γιατί ο προμηθευτής πουλά αυθεντικές μαϊμουδες και οχι αυθεντικά προϊόντα apple.

Δες το παρακάτω Link

http://www.macstories.net/news/chinese-knockoff-website-impresses-with-authorization/

Έχεις παραλάβει απο τον συγκεκριμένο προμηθευτή; Έχεις πληρώσει και παραλάβει κάποιο «προϊόν apple» ; Γράφεις στη σελίδα σου οτι τους πληρώνεις με western union που «συνήθως» είναι για site που πουλάνε «μαϊμούδες»

• Like 1
Δημοσ.

Πολύδωρε έτοιμη λύση για αυτό που ζητάς δεν εχω αλλά θέλω να σου κάνω μια πρόταση για το μαγαζί σας ( το quomatic shop που έχεις στην υπογραφή σου) και ειδικότερα για τη σελίδα «Για Εμάς». Εκεί γράφεις οτι βρήκες προμηθευτή που εχει ποιοτικά και αυθεντικά προϊόντα και απο κάτω έχεις αναρτήσει ενα πιστοποιητικό.

image.gif

Θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το πιστοποιητικό γιατί ο προμηθευτής πουλά αυθεντικές μαϊμουδες και οχι αυθεντικά προϊόντα apple.

Δες το παρακάτω Link

http://www.macstories.net/news/chinese-knockoff-website-impresses-with-authorization/

Έχεις παραλάβει απο τον συγκεκριμένο προμηθευτή; Έχεις πληρώσει και παραλάβει κάποιο «προϊόν apple» ; Γράφεις στη σελίδα σου οτι τους πληρώνεις με western union που «συνήθως» είναι για site που πουλάνε «μαϊμούδες»

φίλε μου ελέγχο το θέμα και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...