Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια database ("student1905)". Εχω δυο πινακες μεσα σε αυτη. Τους "periorismoi" και "programmata". Αντιστοιχα τα columns τους ειναι : ("Auxon","Title") και ("Auxon","Title","Periorismoi"). 
Εχω μια σελίδα "Index.php" οπου εμφανιζονται τα Title, και Periorismoi απο καθε programmata.

Index.png

Σε εκεινη τη σελιδα εχω κουμπι ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ νεου προγραμματος. 
Αυτο μας οδηγει στη σελιδα "new_programma.php". Εκει εμφανιζεται μια φόρμα. 
Αυτη η φορμα εχει ενα box στο οποιο μπορουμε να γραψουμε το ονομα (δηλαδη το "Title") και checkboxes των οποιων τα επιλεγμενα στοιχεια γινονται insert στο "Periorismoi" στον πινακα programmata.

new_programma.png

To προβλημα μου ειναι οτι πατωντας SUBMIT δεν μπαινουν στον πινακα "programmata" οπως θα επρεπε. Ο πινακας παραμενει οπως ηταν πριν. Δεν εισαγεται ουτε κενο row. Οταν στο new_programmata.php αλλαξω την πηγη των checkboxes.... δηλαδη οταν τα κανω να μη συνδεονται απο τη database αλλα να βρισκονται ξερα μεσα στον κωδικα, τοτε λειτουργει κανονικα το INSERT

Mέρη του κώδικα βρίσκονται :  http://stackoverflow.com/questions/19144507/how-to-add-checkbox-data-and-text-to-database-by-form-php

Δημοσ.

Σαν να καταλαβα τι γινεται....γραψε λιγο και το <<ξερο>> html απο τα checkboxes για να σου πω που ειναι το προβλημα.

Πιθανές αιτίες ειναι το

<input type="checkbox" name="<?php echo "periorismoi$i"; ?>" value=""<?php echo $row['Title']; ?>""><?php echo "$Title";?>      <br>      
<?php

και το 

$periorismoi = implode(',', $_POST['periorismoi']);
    $len = sizeof($periorismoi);
    for($i=0; $i<$len;$i++){ 
        $sql="INSERT INTO programmata (Auxon,Title,Periorismoi) VALUES ('','$title','$periorismoi')";
                 mysql_query($sql);
Δημοσ.

απλά πας να διαβάσεις μια μεταβλητή που δεν έχεις ορίσει, δες την απάντηση στο stack.. με ένα "array" στο name θα το λύσεις..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...