Προς το περιεχόμενο

Samsung Οθόνη LED 21,5'' S22C300B 109 euro latenight offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μου λετε λιγο να μου φυγει η απορια, ολοι εσεις που λαβατε newsletter και ποσταρετε εδω βλεπετε στο θεμα να λεει

☾ Samsung TV-monitor στο Late Night Offer!‏

ή μονο σε εμενα εστειλαν τετοια "προσφορα"...?

Δημοσ.

σωστα, και σε εμενα ετσι ηρθε

Δε μου λετε λιγο να μου φυγει η απορια, ολοι εσεις που λαβατε newsletter και ποσταρετε εδω βλεπετε στο θεμα να λεει

ή μονο σε εμενα εστειλαν τετοια "προσφορα"...?

ο τιτλος του εμαιλ ειναι προφανως λαθος..

☾ Samsung TV monitor στο Late Night Offer!

εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παντου (ακομα και στα specs στο site της Sammy) γραφει οτι δεν εχει HDMI αλλα ταυτοχρονα παντου  (ακομα και στις photos στο site της Sammy) δεν μπορω να βρω μια  φωτογραφια του που να μην εχει HDMI. 

Πιστευω οτι εχει αρχικα κανει λαθος η Samsung στο site της και μετα το λαθος συνεχιστηκε απ'το πλαισιο και λογικα εχει HDMI.. πιο εφικτο να γινει τυπογραφικο λαθος παρα να γινει λαθος στην φωτογραφια

• Moderators
Δημοσ.

Ενα μονο σχολιο απο μενα: νεο μοντελο σχετικα, εξω η τιμη εχει εξομαλυνθει.

createchartsgt.asp?pid=2297916&country=D

Ελλαδα το βλεπουμε μονο σε 3 (2) μαγαζια στα οποια κραταει την υψηλη τιμη 139 της πρωτοεμφανισης του, δεν εχει κανει ακομα την πτωση που θα επρεπε. Η πτωση θα ερθει οπου να 'ναι, επομενως μιλαμε για ενα πραγματικο κερδος 5-10 ευρω στην καλυτερη περιπτωση για τον αγοραστη. Ειδικα αν την φερουν και αλλα μαγαζια και υπαρξει λιγος ανταγωνισμος θα την δουμε στην τιμη της προσφορας (αν οχι χαμηλοτερα) συντομα. Δεν την εχω δει να παιζει για να σχολιασω την ποιοτητα της.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω φαει τον κοσμο να βγαλω ακρη με το θεμα του HDMI || DVI και δεν βρισκω κατι. 

στις αξιολογησεις του Πλαισιου ενας χρηστης γραφει οτι εχει DVI αλλα δεν μπορω με τιποτα

να βρω φωτογραφια του που να' χει DVI.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστα, και σε εμενα ετσι ηρθε

ο τιτλος του εμαιλ ειναι προφανως λαθος..

Εμενα ομως δε μου φανηκε καθολου 'προφανες', δεν αναγραφεται καν ο κωδικος μοντελου και υπαρχει πολυ παρομοιο tv-monitor (πχ) σε χαρακτηριστικα samsung και νομιζοντας οτι προκειται οντως για τηλεοραση (ακομα και βλεποντας κατοπιν λιγο στα πεταχτα τον κωδικο μοντελου που επισης ειναι πανομοιοτυπος!) ετρεξα να παραγγειλω γιατι εψαχνα μια φτηνη για λιγο προχειρη χρηση και με την ακρη του ματιου μου επιασα καπου στην περιγραφη οτι εχει μονο 2 ειδη εισοδων ξερω γω (κι αρχισα να απορω γιατι δεν ανεφερε εισοδο κεραιας, κανενα scart κλπ κλπ...).

Απο εκει και μετα για περιπου 10 δευτερολεπτα σκεφτηκα μονο 2 πραγματα, ειτε να παραγγειλω πλεον επιτηδες και κατοπιν να αξιωσω να μου στειλουν αυτο που διαφημισαν ως "TV" ή απλα να φαει ενα κλασικο delete οπως ολα τα newsletter τους που εχω λαβει τα τελευταια 3-4 χρονια.... καταληγοντας προφανως στο 2ο γιατι μαλλον ειναι πιο σωστη αντιμετωπιση μαγαζιου με τετοιες 'τακτικες'.

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 2
Δημοσ.

την ειδα απο κοντα, δεν εχει HDMI, dvi και d-sub οπως λεει.

επισης ενω υπηρχε αποθεμα δεν μπορουσε να παραλαβει ο φιλος μου που την αγορασε

επρεπε να του ρθει μηνυμα πρωτα στο κινητο οτι μπορει να παραλαβει.

εγω δεν ξετρελαθηκα κιολας απο την εικονα... αναμενομενο βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

αχρηστο ειναι το hdmi,τι να το κανεις αφου δεν εχει ηχεια.?

• Like 1
Δημοσ.

αχρηστο ειναι το hdmi,τι να το κανεις αφου δεν εχει ηχεια.?

indeed. αλλα δεν εχει. oποτε..

.

.

τελικα ακυρωθηκε η παραγγελια..

ηταν πολυ "λιγη" και παρολο που λεει

ιστοριες για τις οπτικες γωνιες..

δεν λεει ιδιαιτερα..δεν συγκρινεται με IPS ουτε by far

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...