Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως όλοι γνωρίζουμε το ποιο ενοχλητικό που υπάρχει ειναι η πολιτική της Apple που δεν υπάρχει ραδιόφωνο

Αυτο ομως δυστυχώς υπάρχει και στο s4

Υπαρχει κάποιο καλο προγραμματακι με πολους σταθμους???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

Δημοσ.

το S4 δεν εχει ενσωματωμενη κεραια να βολευτεις με το σπιριτ,οποτε μονοδρομος τα data.η ενα BTheadset οπως mw600 θα κανει την δουλεια του

Δημοσ.

Τί λέτε! Και σκάσανε οι σαμσουνγκάκηδες τόσα λεφτά για κινητό που δεν έχει ραδιόφωνο;

(Σόρρυ δεν άντεξα).

Δημοσ.

Τί λέτε! Και σκάσανε οι σαμσουνγκάκηδες τόσα λεφτά για κινητό που δεν έχει ραδιόφωνο;

(Σόρρυ δεν άντεξα).

Οντως τα εσκασαν αλλα υπαρχουν και αυτοι που θεωρουν το FM αχρηστο και δεν μιλαω για τον εαυτο μου :P

Δημοσ.

(Σόρρυ δεν άντεξα).

Οντως τα εσκασαν αλλα υπαρχουν και αυτοι που θεωρουν το FM αχρηστο και δεν μιλαω για τον εαυτο μου :P
Καλά συμφωνώ και για μένα ειναι εξίσου άχρηστο όσο το bluetooth file transfer αλλά πολλοί το θέλουν. Απο κει και πέρα δεν ξέρω αλλα φαντάζομαι ότι και στο αντροιντ θα υπάρχει αξεσουάρ όπως το Griffin iFM για iphone, ωστε να μην ξοδευουν ένα σωρό ΜΒ για internet radio
Δημοσ.

Καλά λέτε παιδιά αλλα εγώ προσωπικα δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 770 εύρο για κινητό

Σχετικά με το ραδιόφωνό δεν παθαίνω γι αυτό αλλα αν υπηρχε περίπτωση να μπορώ να το εχω το ήθελα

Δημοσ.

Καλά λέτε παιδιά αλλα εγώ προσωπικα δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 770 εύρο για κινητό

Σχετικά με το ραδιόφωνό δεν παθαίνω γι αυτό αλλα αν υπηρχε περίπτωση να μπορώ να το εχω το ήθελα

Εδωσες 770 €???

Δημοσ.

Εννοείται πως ΌΧΙ

Καλά γιατί το Σ4 πόσο νομίζεις ότι κάνει; Ίδια τιμή με το iphone έχει. Μην προσπαθείς να κάνεις τον έξυπνο :) ασχέτως αν δεν το πήρες φουλ τιμή, όπως και οι περισσότεροι δεν πήραμε φουλ τιμή το εκάστοτε κινητό. (Αν και δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το θέμα των εταιριών κινητης και επιδοτήσεων).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...