Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα (και πάλι),

με μια μικρή καθυστέρηση (λόγω θέματος που θα αναλύσω / κράξω σε άλλο thread), έφτασε η στιγμή να boot-άρω το νέο σύστημα...

όλα πολύ ωραία και πολύ καλά με μόνη εξαίρεση ότι κατά την εκκίνηση δεν ακούω το χαρακτηριστικό "beep" (εδώ να τονίσω ότι, λόγω ηλικίας, δε δεχομαι να ξεκινάει το σύστημα χωρίς να ακούω αυτόν τον υπέρτατο ήχο - στο μυαλό μου είναι κάτι σαν το τέλος προγράμματος της ΕΡΤ ή την έναρξη της αθλητικής κυριακής). Όλα τα υπόλoιπα δουλεύουν τζιτζι. Λέω εγώ, "ρε συ, δε θα σύνδεσες το speaker", όμως έλα που δε βρίσκω το σχετικό καλώδιο από το κουτί...\

εδώ να αναφέρω ότι έχω το Zalman Z5 plus και την Gigabyte 990 XA UD3... οπότε η ερώτηση είναι:

ξέρει κανείς που / πως συνδέται το speaker στο παραπάνω σύστημα (ή μήπως είναι καμιά ρύθμιση του bios);;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το κουτί νομίζω δεν έρχεται με speakerακι αλλά πρέπει να το πάρεις extra. Για το που συνδέεται στην μητρική θα το δεις από το manual. 

Να ξέρεις πως κάποιες μητρικές όπως και η δικιά μου δεν παίρνουν speakerακι..

Δημοσ.

επαναδιατυπώνω:

στη μητρική ξέρω που είναι η υποδοχή.. δεν ξέρω όμως που είναι το καλώδιο... παίζει το zalman να μην έχει (που λέει κι ο veteran 123);;

Δημοσ.

Συνήθως οι Gigabyte έχουν speakerάκια μαζί με τα παρελκόμενα. Παλιότερα τουλάχιστον.

Μπορεί και να μην έχει η δική σου, όπως και το Zalman. Δεν αποκλείεται.

Πάντως αν όντως δεν υπάρχει, δεν είναι δύσκολο να βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

στη μητρική υπάρχουν τα pins για το speaker οπότε από άποψη hardware είναι ok. Όμως δεν έχω βρει κάτι στο zalman ή / και στο bios για να αποδεκτώ πλέον ότι δεν θα ακούω beep

Δημοσ.

κι εντάξει, πες ότι βρίσκω... δεν είναι κουλό σε κουτί των 55 ευρώ να μην έχει speaker;; ¨Εχει 3 ανεμιστήρες (και σχετικό fan controller), leds και λοιπές μπούρδες αλλά όχι speaker;;;

υπάρχει κάποιος με το συγκεκριμένο κουτί για να μας ξεκαθαρίσει το θέμα;

Δημοσ.

Η Gigabyte 990 XA UD3 (rev.3 όμως) έχει μέσα speaker . Την έχω για αυτό στο λέω

Δεν εχει.

Το speakerακι έρχεται με το κουτί

κι εντάξει, πες ότι βρίσκω... δεν είναι κουλό σε κουτί των 55 ευρώ να μην έχει speaker;; ¨Εχει 3 ανεμιστήρες (και σχετικό fan controller), leds και λοιπές μπούρδες αλλά όχι speaker;;;

υπάρχει κάποιος με το συγκεκριμένο κουτί για να μας ξεκαθαρίσει το θέμα;

Την ίδια απορία είχα και εγώ και όχι μόνο για το zalman αλλά και άλλοι κατασκευαστές δεν βάζουν

33jimtd.jpg

η coolermaster δίνει σε όλα τα κουτιά της ακόμα και σε 33ε κουτί 

2dmghlv.jpg

http://search.eim.ebay.gr/?en=50&es=21&elc=-2&kw=motherboard+speaker&ect=

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...