Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry για την καθυστερηση.ναι σου λεει success οποτε εισαι οκ.σωστα εγινε.απο τον ρουτερ αμα θες μπορεις να ανοιγεις και σε tcp και σε Udp.σε μερικα ρουτερ φαντασου δεν σε ρωταει καν.απλα στα ανοιγει και τα 2.

2.το upnP εγω το κλεινω παντα στο ρουτερ αφου κανω port forward.το upnp ειναι για να κανει αυτοματα Port forward κατα καποιο τροπο.

3.οχι το firewall ειναι ασχετο απο το dmz.και συνηθως και ανοιχτο να ειναι το Firewall δεν θα κοψει ουτε το dmz ουτε το port forward

το upnp το κοβεις απο τον ρουτερ οχι απο το Mtorrent.αν τοβρεις.αν δεν το βρεις δεν πειραζει.επισης το canyouseeme τσεκαρει και σε tcp και σε Udp.αν εχεις ανοιξει το ενα απο τα 2 νομιζω στο λεει οτι σε tcp πχ πετυχε αλλα οχι σε Udp.(αν θυμαμαι σωστα).αν ανοιξεις σε udp μονο δεν μπορω να θυμηθω αν το canyouseeme θα παιξει.γιατι τσεκαρει πρωτα tcp και νομιζω ΝΟΜΙΖΩ οτι αμα δεν βρει ανοιχτο το tcp δεν τρεχει σε Udp.μπορει να κανω και λαθος

η 3658 που τσεκαρα ποιο πανω ειναι udp, οποτε ειμαι ενταξη τωρα? ανοιξαν δλδ οι πορτες? ή τις udp το canyouseeme δεν τις τσεκαρει καλα?, θυμαμε υπηρχε και καποιο αλλο που τσεκαρε πορτες αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιο,  αυτο απ οτι θυμαμε  τσέκαρε και τις udp.

Άρα με το dmz host που έκανα την statick ip στο ρουτερ  άνοιξα όλες τις πόρτες έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

η 3658 που τσεκαρα ποιο πανω ειναι udp, οποτε ειμαι ενταξη τωρα? ανοιξαν δλδ οι πορτες? ή τις udp το canyouseeme δεν τις τσεκαρει καλα?, θυμαμε υπηρχε και καποιο αλλο που τσεκαρε πορτες αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιο,  αυτο απ οτι θυμαμε  τσέκαρε και τις udp.

Άρα με το dmz host που έκανα την statick ip στο ρουτερ  άνοιξα όλες τις πόρτες έτσι δεν είναι?

εφοσον εκανες dmz ανοιξαν και σε Tcp και σε Udp.οποτε σωστα σου εβγαλε οτι ειναι ανοιχτες.ασχετα που εσυ θες μονο Udp.yes αρα πρεπει να σου ειναι ολες ανοιχτες.δοκιμασε και αλλη πορτα και λογικα θα εισαι οκ.

υπαρχουν και αλλα τεστακια

https://www.google.gr/#q=check+open+ports

απλα συνηθως πρεπει να εχεις ανοιξει το Port στην εφαρμογη που θες πχ τορρεντ και να ειναι και ανοιχτη η εφαρμογη για να σου βγαλει οτι ειναι Open to port.αν πχ κλεισεις το mtorrent μπορει να σου βγαλει οτι η ταδε πορτα ειναι κλειστη στο canyouseeme και ας την εχεις κανει port forward sto router

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον εκανες dmz ανοιξαν και σε Tcp και σε Udp.οποτε σωστα σου εβγαλε οτι ειναι ανοιχτες.ασχετα που εσυ θες μονο Udp.yes αρα πρεπει να σου ειναι ολες ανοιχτες.δοκιμασε και αλλη πορτα και λογικα θα εισαι οκ.

υπαρχουν και αλλα τεστακια

https://www.google.gr/#q=check+open+ports

απλα συνηθως πρεπει να εχεις ανοιξει το Port στην εφαρμογη που θες πχ τορρεντ και να ειναι και ανοιχτη η εφαρμογη για να σου βγαλει οτι ειναι Open to port.αν πχ κλεισεις το mtorrent μπορει να σου βγαλει οτι η ταδε πορτα ειναι κλειστη στο canyouseeme και ας την εχεις κανει port forward sto router

κατάλαβα, οπότε είμαι ο.κ  ;) , κοίταξα και άλλες πόρτες και μου λέει the door is open.

Άλλα τωρα προεκυψε ενα αλλο προβλημα, πριν λιγο δεν ειχα ιντερνετ, κοιταξα με cmd και ειδα οτι ειχε αλλαξει η statick ip που ειχα δωσει, τι πατατα να εκανα με την statick ip?,

απ οτι θυμαμε την εβαλα κανονικα στο ipv4, μηπως στο ρουτερ δεν την δηλωσα κανονικα, μαλλον εκει εκανα την μαμακια, διοτι την εβαλα μονο sto DMZ HOST και πουθενα αλλου στο μενου του ρουτερ. :whistle:

Δημοσ.

κατάλαβα, οπότε είμαι ο.κ  ;) , κοίταξα και άλλες πόρτες και μου λέει the door is open.

Άλλα τωρα προεκυψε ενα αλλο προβλημα, πριν λιγο δεν ειχα ιντερνετ, κοιταξα με cmd και ειδα οτι ειχε αλλαξει η statick ip που ειχα δωσει, τι πατατα να εκανα με την statick ip?,

απ οτι θυμαμε την εβαλα κανονικα στο ipv4, μηπως στο ρουτερ δεν την δηλωσα κανονικα, μαλλον εκει εκανα την μαμακια, διοτι την εβαλα μονο sto DMZ HOST και πουθενα αλλου στο μενου του ρουτερ. :whistle:

στο dmz δινεις πχ 192.168.1.4.αυτο δεν θα αλλαξει.παει και τελειωσε.στο Pc μετα θα βαλεις Ip 192.168.1.4 subnet 255.255.255.0 kai defult gateway πχ 192.168.1.254.τα νουμερα ειναι τυχαια.ουτε αυτο θα αλλαξει εκτος αν

α.βγαλεις τις Ip.

β.σβησεις την καρτα δικτυου.

γ.αλλαξεις απο ασυρματο σε καλωδιο η αναποδα.

στο ρουτερ δεν την βαζεις καπου αλλου.στο tcp ip v4 απλα δες μηπως την εσβησες.μιλαμε για την Lan static πχ 192.168.1.χ οχι για την wan με τον Provider που ειναι ασχετη.

και βλεπω γραφεις οτι θυμασαι οτι εβαλες static sto ipv4.για τσεκαρε το μπας και θυμασαι λαθος:P.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...