Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ανοιξω τις εξής πόρτες για να παίζω καλά το pes2014 σε pc

• TCP 44
  • TCP 80
  • TCP 4000 - 4200    δλδ lan port 4000 kai publc port 4200? η ξεχωριστα??
  • UDP 3658
  • UDP 5730 - 5739   το ιδιο κ για αυτες

ακόμη πρεπει να ανοιξω και την  NAT

Εχω connex, και εχω το sagemcom fast 1704w

ξερει κανεις τι κανω?

thans εκ των προτέρων 

Δημοσ.

θελω να ανοιξω τις εξής πόρτες για να παίζω καλά το pes2014 σε pc

• TCP 44
  • TCP 80
  • UDP 3658
  • UDP 5730 - 5739   το ιδιο κ για αυτες

ακόμη πρεπει να ανοιξω και την  NAT

Εχω connex, και εχω το sagemcom fast 1704w

ξερει κανεις τι κανω?

thans εκ των προτέρων 

a. το nat.β.με port forward ανοιγεις το nat.

γ.πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια της Otenet.

δ.επειδη ειναι πολλα τα ports μπορεις να κανεις και dmz ανεχει το ρουτερ για να ανοιξουν ολα.

ε.καρφωτη Ip στο Pc για να μην υπαρχει θεμα.

ζ.μεσα στο ρουτερ ειτε θα γραφει port forward ειτε θα λεει virtual server στην καρτελλα Nat συνηθως.

αλλο 4000 εως 4200 αλλο 4000 και 4200 και αλλο 4000 μεταφρασμενη σε 4200.

το τελευταιο σιγουρα δεν ειναι.μαλλον ειναι 4000 εως 4200 οπως το λεει απλα πολλα Ports βλεπω.τωρα το πως θα το ανοιξεις θα το δουμε στην πραξη οταν βρεις το Port forward για αρχη.

για την αυξημενη ασφαλεια.διαβασε εδω

http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/

το δευτερο Post.

•  

lan port 4000-4200 το ιδιο και public.

αυτο που λες εσυ ειναι Port redirect .αλλο πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.

a. το nat.β.με port forward ανοιγεις το nat.

γ.πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια της Otenet.

δ.επειδη ειναι πολλα τα ports μπορεις να κανεις και dmz ανεχει το ρουτερ για να ανοιξουν ολα.

ε.καρφωτη Ip στο Pc για να μην υπαρχει θεμα.

ζ.μεσα στο ρουτερ ειτε θα γραφει port forward ειτε θα λεει virtual server στην καρτελλα Nat συνηθως.

αλλο 4000 εως 4200 αλλο 4000 και 4200 και αλλο 4000 μεταφρασμενη σε 4200.

το τελευταιο σιγουρα δεν ειναι.μαλλον ειναι 4000 εως 4200 οπως το λεει απλα πολλα Ports βλεπω.τωρα το πως θα το ανοιξεις θα το δουμε στην πραξη οταν βρεις το Port forward για αρχη.

για την αυξημενη ασφαλεια.διαβασε εδω

http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/

το δευτερο Post.

lan port 4000-4200 το ιδιο και public.

αυτο που λες εσυ ειναι Port redirect .αλλο πραγμα.

1)αυτο με την αυξημενη προστασια μπορω να τους παρω τηλεφωνο να το κανουν αυτοι?

2) αυτα που γραφω με τις πορτες τα ειδα γραμμενα στο φορουμ για το pes 2014, τεσπα θα ξαψω καλυτερα και θα σου πω

3)εχει κανεις το sagem 1704 fast της connex για να μου πει αν εχει dmz?

Δημοσ.

pouline εδωσα statick ip 192.168.1.2 στο sagem fast 1704 του οτε

και μπηκα μετα στο μενου του ρουτερ και αντι να ανοιξω στο ΝΑΤ πορτες οπως γραφω ποιο πανω εγραψα την ΙP στο μενου που φενεται στην εικονα, είμαι εντάξει ?

post-106565-0-69302800-1380923663_thumb.png

Δημοσ.

1)αυτο με την αυξημενη προστασια μπορω να τους παρω τηλεφωνο να το κανουν αυτοι?

2) αυτα που γραφω με τις πορτες τα ειδα γραμμενα στο φορουμ για το pes 2014, τεσπα θα ξαψω καλυτερα και θα σου πω

3)εχει κανεις το sagem 1704 fast της connex για να μου πει αν εχει dmz?

α.δεν ξερω αν θα στο κανουν.γιατι δεν το κανεις εσυ?δυο λεπτα δουλεια ειναι εκτος αν δεν εχεις username/password.

ναι το καταλαβα αυτο που εγραψες με τις πορτες.λογικα ειναι απο ταδε πορτα μεχρι ταδε.πχ απο 1000 μεχρι 1200.την παυλα δηλαδη εγω ετσι την μεταφραζω.αν ελεγε πχ μονο 1000 και 1200 θα ηταν 1000,1200.οποτε τις ανοιγεις ολες απο 1000 πχ μεχρι 1200.λογικα θα σε αφησει το ρουτερ.

3.συνηθως τα περισσοτερα ρουτερ εχουνβ

pouline εδωσα statick ip 192.168.1.2 στο sagem fast 1704 του οτε

και μπηκα μετα στο μενου του ρουτερ και αντι να ανοιξω στο ΝΑΤ πορτες οπως γραφω ποιο πανω εγραψα την ΙP στο μενου που φενεται στην εικονα, είμαι εντάξει ?

192.168.1.2 θα δωσεις στο pc σου οχι στο sagem.το sagem ειναι πχ 192.168.1.1,απλα μεσα στο sagem σωστα τα εχεις κανει.απλα την 192.168.1.2 που εκανες Port forward θα πας να την δωσεις στο Pc σου στο tcp/ip της καρτας δικτυου

• Like 1
Δημοσ.

α.δεν ξερω αν θα στο κανουν.γιατι δεν το κανεις εσυ?δυο λεπτα δουλεια ειναι εκτος αν δεν εχεις username/password.

εχω username και pasword B) , πως να το κανω, αν θες πες γιατι δεν καταλαβαινω?

192.168.1.2 θα δωσεις στο pc σου οχι στο sagem.το sagem ειναι πχ 192.168.1.1,απλα μεσα στο sagem σωστα τα εχεις κανει.απλα την 192.168.1.2 που εκανες Port forward θα πας να την δωσεις στο Pc σου στο tcp/ip της καρτας δικτυου

ετσι τα εκανα, και μετα εβαλα την 192.168.1.2 στο dmz του ρουτερ που δειχνω στο ποιο πανω post και εκανα aply  :huh:

post-106565-0-33521400-1380966191_thumb.png

Δημοσ.

σωστα το εχεις κανει.πιο πανω σου εχω γραψει για την αυξημενη ασφαλεια.διαβασε το .σου εδωσα ενα Link.σου λεει ακριβως.

• Like 1
Δημοσ.

σωστα το εχεις κανει.πιο πανω σου εχω γραψει για την αυξημενη ασφαλεια.διαβασε το .σου εδωσα ενα Link.σου λεει ακριβως.

εισαι ο νικος γκαλης του ινσομνια στα θεματα νετ  :-)

Δημοσ.

εισαι ο νικος γκαλης του ινσομνια στα θεματα νετ  :-)

μην ξεχασεις να κανεις reboot το ρουτερ οταν την κλεισεις.μετα απο 2-3 λεπτα δηλαδη .ασχετο με το quote αυτο που εγραψα αλλα οκ.

Δημοσ.

μην ξεχασεις να κανεις reboot το ρουτερ οταν την κλεισεις.μετα απο 2-3 λεπτα δηλαδη .ασχετο με το quote αυτο που εγραψα αλλα οκ.

οκ το εκανα  ;) , το αλλαξα σε OFF τον βαθμο προστασιας, πάτησα επιβεβαίωση, και μετα εκανα επανεκκινηση του ρουτερ.

Τωρα πως θα δω οτι οι πορτες μου ειναι ανοικτες

πχ, καπου ειδα οτι μπορεις να δεις πως ειναι οι πορτες σου αν κανεις cmd και μετα netstat.

Αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει ο καταλογος

post-106565-0-95150200-1380994668_thumb.png

Δημοσ.

παιρνουμε το πορτ που θελουμε το βαζουμε στο Mtorrent και κλεινουμε και ξανανοιγουμε το mtorrent.Με ανοιχτο το Mtorrent παμε στο www.canyouseeme.org και βλεπουμα αν ειναι ανοιχτο το Port.

το netstat δεν κανει για την δουλεια που θες.

Δημοσ.

παιρνουμε το πορτ που θελουμε το βαζουμε στο Mtorrent και κλεινουμε και ξανανοιγουμε το mtorrent.Με ανοιχτο το Mtorrent παμε στο www.canyouseeme.org και βλεπουμα αν ειναι ανοιχτο το Port.

το netstat δεν κανει για την δουλεια που θες.

πως βάζουμε το port στο mtorent

Δημοσ.

options,preferences,connection

Δοκίμασα διάφορες πόρτες απο τις παραπανω και μου βγάζει τα αποτελεσματα της εικονας.

Επειδη δεν ξερω αγγλικα θελω να μου πεις αν ειμαι ο.κ,  το  http://www.canyouseeme.org/ δεν μου λεει αν ειναι TCP ή UDP,

2) το upnp να το αφήσω τικαρισμενο ή να το ξετικαρω?

3) το firewall του ρουτερ πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο για να δουλεψει το dmz?

post-106565-0-11320000-1381163671_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασα διάφορες πόρτες απο τις παραπανω και μου βγάζει τα αποτελεσματα της εικονας.

Επειδη δεν ξερω αγγλικα θελω να μου πεις αν ειμαι ο.κ,  το  http://www.canyouseeme.org/ δεν μου λεει αν ειναι TCP ή UDP,

2) το upnp να το αφήσω τικαρισμενο ή να το ξετικαρω?

3) το firewall του ρουτερ πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο για να δουλεψει το dmz?

sorry για την καθυστερηση.ναι σου λεει success οποτε εισαι οκ.σωστα εγινε.απο τον ρουτερ αμα θες μπορεις να ανοιγεις και σε tcp και σε Udp.σε μερικα ρουτερ φαντασου δεν σε ρωταει καν.απλα στα ανοιγει και τα 2.

2.το upnP εγω το κλεινω παντα στο ρουτερ αφου κανω port forward.το upnp ειναι για να κανει αυτοματα Port forward κατα καποιο τροπο.

3.οχι το firewall ειναι ασχετο απο το dmz.και συνηθως και ανοιχτο να ειναι το Firewall δεν θα κοψει ουτε το dmz ουτε το port forward

το upnp το κοβεις απο τον ρουτερ οχι απο το Mtorrent.αν τοβρεις.αν δεν το βρεις δεν πειραζει.επισης το canyouseeme τσεκαρει και σε tcp και σε Udp.αν εχεις ανοιξει το ενα απο τα 2 νομιζω στο λεει οτι σε tcp πχ πετυχε αλλα οχι σε Udp.(αν θυμαμαι σωστα).αν ανοιξεις σε udp μονο δεν μπορω να θυμηθω αν το canyouseeme θα παιξει.γιατι τσεκαρει πρωτα tcp και νομιζω ΝΟΜΙΖΩ οτι αμα δεν βρει ανοιχτο το tcp δεν τρεχει σε Udp.μπορει να κανω και λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...