Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει η ερωτηση στο τιτλο, τι χρειαζεται να αγορασω για να τον κανω εξωτερικο και ποσο θα μου κοστισει?

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα hdd docking station. Άμα το πάρεις από Ελλάδα θα σου πάει γύρο στα 20€ άμα κοιτάξεις και τίποτα από ebay θα είναι λιγότερα αλλά καλύτερα πάρε από εδώ για να είσαι και σίγουρος και να έχεις και εγγύηση...

Δημοσ.

Tι δίσκος είναι; ide η sata, 2.5" ή 3.5"

δεν ειμαι σιγουρος ειναι απο που το βλεπω? [παλιος (4-5 χρονων) 596 gb (πιστευω οτι δεν χρησιμευει που το γραφω)]

Χρειάζεσαι ένα hdd docking station. Άμα το πάρεις από Ελλάδα θα σου πάει γύρο στα 20€ άμα κοιτάξεις και τίποτα από ebay θα είναι λιγότερα αλλά καλύτερα πάρε από εδώ για να είσαι και σίγουρος και να έχεις και εγγύηση...

ποιον προτεινεις?

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις πρώτα τι δύνδεση έχει... IDE (μια μεγάλη θύρα) ή SATA (ένα μικρό και κόκκινο συνήθως ή πορτοκαλί)

Δημοσ.

Βασικά αν μπορείς πες μας πως συνδέεται πάνω στη μητρική...

Πρέπει να μας πεις πρώτα τι δύνδεση έχει... IDE (μια μεγάλη θύρα) ή SATA (ένα μικρό και κόκκινο συνήθως ή πορτοκαλί)

Μπορεί να είναι και μαύρο το sata :P

Δημοσ.

Βασικά αν μπορείς πες μας πως συνδέεται πάνω στη μητρική...

Μπορεί να είναι και μαύρο το sata :P

Δεν έχω δει ποτέ :P

Δημοσ.

Το μαγαζί δεν το ξέρω πάντως μπορείς να δεις και στο skroutz έχει πολλά... από ebay δεν ξέρω και εγώ μόνο ότι βλέπω καλό δίνω... Αυτό πάντως καλό φαίνεται...

Δημοσ.

Ο σκληρος μετα θελω να συνδεθει με τηλεοραση μεσω Usb.

Εαν παω σε αυτο λες να εχω κανενα προβλημα http://www.ebay.com/itm/2-5-3-5-IDE-SATA-USB-2-0-Dual-HDD-Hard-Drive-Disk-Docking-Station-OTB-US-Plug-/130978070420?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item1e7ee6bf94

Edit: Βασικα μου φαινεται το ιδιο... Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το ενδιαφερον

Δημοσ.

εγώ έχω μωβ ;p

Αααα έχει και ποικιλίες βλέπω :P θα ψαχτώ παραπάνω :P..! Όσα κουτιά έχω ανοίξει μόνο κόκκινα έχουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...