Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον δεν έχει άλλο τέτοιο θέμα οπότε το GTA Online θεωρείται από την Rockstar ένα κανονικό MMO πέραν από τα άλλα GTA άραγε θέλει και topic εδώ. Λοιπόν, ως τις 2/10 δεν μπορώ προσωπικά να μπω. Είστε τυχεροί και σας έβαλε; Εγώ κάνω παίκτη, μπαίνω στο Online, και μου βγάζει είτε οτι δεν μπορώ να hostαρω game είτε το οτι δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση. Μιας και το έχουν αυτό όλοι οι χρήστες (οι περισσότεροι) θα κάνω υπομονή και θα τερματίσω για 2η φορά 100% το V. Μέχρι τότε καλό κάψιμο.
KAGERO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μπορείτε να μου πείτε πως μπορω να παίξω ... Δεν μπορω να κάνω κάν αυτο που λέτε "δημιουργία ενός παίκτη" (παίζω απο Xbox) παταω το πληκτρο start και παω εκει που λέει online αλλα δεν μπου δείχνει τπτ απλα κάνω μια σύνδεση με τον λογαριασμό και μετα τπτ με βγαζει ενα μνμ μονο που λέει οτι δεν μπορω να παίξω γιατι δεν έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις ( κάτι τέτοιο κατάλαβα) πρεπει να κάνω πουθενά έγγραφη ? τι πάρει να κάνω ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ λέω γιατί είναι άδειοι οι servers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα