SolicitedCrib4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πήρα ένα μεταχειρισμένο αμάξι και έχει για τηλεχειριστήριο του συναγερμού αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κάποιος απο ποια εταιρία ειναι; Αυτό με τα άσπρα κουμπιά, όχι το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που είχα το ίδιο χειριστήριο η μάρκα ήταν cobra. Τώρα αν το έχουν και άλλες εταιρίες θα σε γελασω... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μια απ' τα ίδια, σε fordακι ενός φίλου είχε συναγερμό αντιπροσωπείας με ίδιο χειριστήριο και ήταν cobra. Απ ότι φαίνεται είναι δημοφιλές χειριστήριο για τους cobra http://goo.gl/G1oy0p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγω εχω βαλει σε δυο μεταχειρισμενα που πηρα και ειναι cobra Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχω και ένα χειριστήριο gt alarm που δεν το χρησιμοποιώ. Μπορώ να το συγχρονίσω με αυτόν τον συναγερμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αν ηταν cobra θα το γραφε απο πισω... τεσπα δες μπροστα στην μηχανη στην βαση τι μαρκα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα