Tsarou4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Γειά σας , έχω ένα πρόβλημα , το BT5 δεν μπορω να το συνδεσω με την εξωτερικη μου καρτα δικτιου.Χρησιμοποιω το BT μεσω VirtualBox και η καρτα είναι η Alfa AWUS036H. To πρόβλημα είναι πως μου λέει ότι χρησιμοποιείτε απο το host, πως θα μπορέσω να το αποσυνδεσω απο το host και να το συνδέσω με το VB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Θες να βρεις κωδικό ενός WIFI, ε; Σε τσάκωσα γατάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarou4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα..ναι οκ !!! μηπως ξερεις πως θα κανω αυτο που ζητησα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα..ναι οκ !!! μηπως ξερεις πως θα κανω αυτο που ζητησα; Θα σου πρότεινα να μπεις από το τέρμιναλ να εγκαταστήσεις τους drivers για την κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 είναι συνδεδεμένο στο host σημαίνει ότι είναι στο pc σου και οχι στο virutal box κάποια επιλογή θα έχει το virtual box για να το συνδέσεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarou4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ναι το εχω προσπαθησει αλλου μου βγαζει error .θα ανεβασω photo απο το error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τέτοιες δουλειές παιδιά μόνο με live cd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Forwarding USB devices on Oracle VirtualBox http://www.arvydas.co.uk/2011/02/forwarding-usb-devices-on-oracle-virtualbox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarou4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσει παιδιά, το ξεπερασα κανωντας boot κατευθειαν με BT μεσω usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα