Προς το περιεχόμενο

Akira

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sas arese perisotero i ligotero apo to Ghost in the Shell kai giati???

Mporei kapoios na mou eksigisei an yparxei kapoio kryfo yponooumeno i noima sto telos-telos pou akougetai mia fwni "Eimai o...Tetsouo"??

p.s. Den einai spoiler etsi?Min trelathoume kiolas

Δημοσ.

emena proswpika mou arese perissotero apo to ghost. Toso malista pou to pira kai se DVD apo to play! :D

Pisteuw oti ontws einai apo ta kalytera feature length manga poy yparxoun. To ghost afinei polla erwimatika kai i ploki einai poly mperdemeni. Stin prospa8eia tous na periorisoun tin diarkeia (i ti douleia twn cells pou xreiazontai) to petsokopsan!

Δημοσ.

Ayto pseira itan kai i dikia mou aporia gia to Ghost in the Shell!!Giati mou dineis mia yperoxi tainia alla misi ai me tosa erwtimatika???San na me bgazeis gia trapezi se italiko estiatorio kai na me afineis sta orektika...

Pantws an to GitS itan megalytero isws mou arese perissotero.To AKIRA eixe poly entasi kai rythmo,kinisi kai apola alla mou fanike kapws paidiko,isws giati oi irwes itan paidia i efivoi,isws giati to sxedio moiazei kapws paidiko,isws giati paizoun yperdynameis kai parafysika pou mou moiaazoun paidika,polla xrwmata,sxetika aplo concept...Genika mou fanike safws pio oloklirwmeno san paragwgi apo to GitS alla kai pio paidiko

Oso gia to GitS den mporw na katalavw ti fovithikan kai to petsokopsan otan eixan idi sta xeria tous to Akira (pou apoti diavasa itan diki tous paragwgi)

Ante,exw ena Div-X aki akoma me to Neo Genesis Evanggelion,na to doume kiayto

Δημοσ.

Diorthosh: Egw se evriza pseira pou eixes kanei to lathos na deis to End Of Evangelion protou deis ta 26 episodeia kai to Death & Rebirth...

Mhn kanete to lathos na deite opoiadhpote NGE Tainia xwris na exete dei th seira

1) Den tha katalavete tipota (oxi oti an deite th seira tha katalavete k polla.. alla toulaxiston tha exete eksoikiothei me ta giapwnezika onomata :P)

2) Tha sas fanei malakia kai einai krima

3) Meta siga mhn katsete na deite 26 episodeia kai allh mia tainia (dedomenou oti theorisate to End of Evangelion malakia mias k den katalavate tipota...) Akoma k an to kanete... den tha einai to idio me to an vlepate eksarxhs ta epeisodia...

4) TH LATREVO AFTH TH SEIRAAAAAAAAAAAA

PS: Nichi dame-da! nichi dame-da! NICHI DAME-DAAAAAAA!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...