Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμένο τηλέφωνο

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από panaggiotis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ξεκλειδώσω ένα τηλέφωνο το οποίο κλειδώθηκε κατά λάθος και μου ζητάει 80 ευρώ η εταιρία να το ξεκλειδώσει.Το τηλέφωνο είναι  Alcatel αλλά δεν έχω άλλες πληροφορίες να σας δώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μοντέλο είναι alcatel one touch 908 και η εταιρία είναι η cosmote.

Ζητάει email και κωδικό email και δεν θυμάται η φίλη μου της οποίας ανήκει το κινητό.

Επεξ/σία από giorgos70
  • Λύση
Δημοσ.

νομιζω μπορω να βοηθησω, αν και εφοσων δεν το εχω μπροστα μου δεν μπορω να εχω πληρη επιγνωση του τι εχει γινει...
λοιπον:

1) κλεισε το τηλεφωνο απο το power button
2) βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλε την
3) πατα μαζι το κουμπι που ανεβεζει την ενταση (volume up) και το κουμπι που αναβει την οθονη (power button) και κρατησετα πατημενα για λιγο (6-8 δευτερολεπτα μεχρι να φυγει το ανθρωπακι του android)
4)το κινητο μπαινει σε λειτουργια format, εσυ απλα περιμενεις να κανει το format...
5) το κινητο κανει μονο του επανεκινηση μολις τελειωσει, εσυ απλα περιμενεις
6)απολαυσε το κινητο σου χωρισ να χασεις 80 ευρω ΤΖΑΜΠΑ...

αλλα να ξερεις οτι με αυτον τον τροπο θα χαθουν ολα τα αρχεια απο το κινητο (οχι απο την sim ουτε απο την καρτα μνημης), στην ουσια θα ειναι σαν να το ανοιγεις πρωτη φορα, ελπιζω να βοηθησα :)

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εμεν;α μπορει κανεις να με βοηθησει ?

εχω ενα xperia z1 και εχει κωδικο  πιν αντι για μοτιβο στην οθονη  . ητανε του ξαδερφου μου  το ειχε  βαλει στην ακρη γιατι πηρε αλλο και δεν θυμαται το  πιν καθολου .  προσπαθησα να κανω ρεσετ αλλα δεν εκανε τπτ  εμπαινε κανονικα μεσα και οχι στο recovery  που ηθελα .. τι να κανω ?

Δημοσ.

εχω ενα xperia z1 και εχει κωδικο  πιν αντι για μοτιβο στην οθονη  . ητανε του ξαδερφου μου  το ειχε  βαλει στην ακρη γιατι πηρε αλλο και δεν θυμαται το  πιν καθολου .  προσπαθησα να κανω ρεσετ αλλα δεν εκανε τπτ  εμπαινε κανονικα μεσα και οχι στο recovery  που ηθελα .. τι να κανω ?

Διάβασε αυτό και λογικά θα παίξει   Make a hard reset using the dedicated factory reset key
  1. The Xperia Z1 is coming with an un-removable battery which means that the hard reset button is located somewhere it can be easily accessed.
  2. In that matter open the cover of the SD card slot.
  3. There should be located a small red button.
  4. That is the hard reset key.
  5. Now press and hold that small red button for about 3 or 5 seconds.
  6. Your Xperia Z1 will be factory reset automatically.
Make a hard reset using Volume Up and Down buttons
  1. First off all, turn off your Xperia Z1.
  2. You can do this by pressing power button and choosing “power off” or by holding the power key for about 15 seconds.
  3. Now reboot by pressing the power button; when the LED notification light turns Pink (or any other color in that matter) press volume up or volume down button for a couple of times.
  4. Recovery mode will be entered on your Xperia Z1.
  5. From there select “wipe data factory reset”.
  6. Also, you can choose “wipe cache partition”.
  7. In the end from main menu of recovery select “reboot system now”.
Δημοσ.

εχω ενα xperia z1 και εχει κωδικο πιν αντι για μοτιβο στην οθονη . ητανε του ξαδερφου μου το ειχε βαλει στην ακρη γιατι πηρε αλλο και δεν θυμαται το πιν καθολου . προσπαθησα να κανω ρεσετ αλλα δεν εκανε τπτ εμπαινε κανονικα μεσα και οχι στο recovery που ηθελα .. τι να κανω ?

Επίσης μπορείς να το βάλεις λάθος 5 φορές και μετά να πατήσεις ανάκτηση κωδικού ή όπως το λέει βάζοντας το email του ξαδέρφου σου.
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδιά σε ένα Lenovo που έχω μου ζητάει έναν κωδικό πρόσβασης ανοίγοντας το!ξερουμε τι κωδικός μπορεί να είναι αυτός;πρώτη φορά μου το κάνει!

Στις 4/6/2018 στις 8:12 ΜΜ, gokuthelegend είπε

Εδώ καλά καλά δεν βρίσκουν ενήλικοι που πιθανώς να έχουν και πτυχία, μεταπτυχιακά, προϋπηρεσίες κλπ. Επίσης, αν είσαι ανήλικος και θέλεις να εργαστείς νόμιμα, θα πρέπει να δώσουν συγκατάθεση οι γονείς. Ανήλικο παιδί γνωστού μου που δουλεύει σε καφετέρια στην Αράχωβα (που πέφτει φουλ έλεγχος), έχει πάρει άδεια από τον πατέρα σε συνεννόηση με τον εργοδότη της καφετέριας, ο οποίος δηλώνει κανονικά το παιδί στο ΙΚΑ διότι δεν θέλει να το ρισκάρει με ανήλικο. Και πρέπει να δουλεύει συγκεκριμένες ώρες, και να κάνει συγκεκριμένες δουλειές. Σε άλλο χωριό με σχεδόν μηδενική επισκεψημότητα, οι καφετέριες είναι λιγάκι ποιο χαλαροί. Ψάξε πάντως για σερβιτόρος (σε καφετέρια η ταβέρνα) ή διανομή φυλλαδίων.

7 λεπτά πριν, Chrisefraim είπε

Βρε παιδιά σε ένα Lenovo που έχω μου ζητάει έναν κωδικό πρόσβασης ανοίγοντας το!ξερουμε τι κωδικός μπορεί να είναι αυτός;πρώτη φορά μου το κάνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...