evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω τον HDD WDC WD3200AAJB-00J3A0 και εδώ και καιρό είναι με 100% life αλλά 67% απόδοση. Παλιά το life του έπαιζε αρκετά, είχε φτάσει και 86% αλλά έκανα format τα windows και ξεκίνησε από 92% και μετά από κάμποσο καιρό πήγε μόνο του στο 100%. Δεν έχω κάποιο θέμα με "σβησίματα" του σκληρού απλά έχει πέσει αισθητά η απόδοση. Υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρω?
gtsamour Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μήπως έτρεξες κανένα πρόγραμμα τύπου bleach που υποτίθεται κάνουν μη ανακτήσιμα τα σβησμένα data? ένας φίλος το είχε κάνει και ο δίσκος έπαθε την πλακα του. Εκτός του ότι το partition D: χάθηκε παρέα με όλα τα δεδομένα, ο δίσκος έγινε πάναργος.... Το πρόβλημα λύθηκε με σβήσιμο όλων τον partitions, επαναδημιουργία τους και εγκατάσταση απο την αρχή των Windows.
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όχι τίποτα τέτοιο..! Παίζει να έπεσε όταν έκανε παιχνίδια η ΔΕΗ... Μέσα σε 1 λεπτό είχε πέσει το ρεύμα 2 φορές.
gtsamour Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όταν λές έπεσε η απόδοση τι εννοείς? Αργεί να φορτώσει?
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και αυτό αλλά και στο Sentinel το λέει 67% και όταν κάνω unzip πχ ο σκληρός τρώει 100άρια που αυτό δεν το έκανε για κανέναν λόγο και φυσικά σούρνετε..!
gtsamour Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εμφανή καθυστέρηση βλέπεις? To 67% που λές μάλλον είναι το health γιατι στο δικό μου δεν βλέπω απόδοση πουθενα σε ποσοστό.Αν όντως είναι απόδοση όμως όπως λές τότε θα σου προτείνω να κάνεις ένα backup τα δεδομένα σου και να σβήσεις όλα τα partitions. Boot απο dvd windows, φτιάξιμο νεων partitions και εγκατάσταση. Αν και πάλι κάνει τα ίδια επιστροφή για αντικατάσταση.
gtsamour Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όντως, το βρήκα, και στους 3 δίσκους μου βγάζει 100%. Κάνε αυτό που σου είπα και πιστεύω πως θα φτιάξει αφού έχεις 100% health. Mάλλον χάλασε το file system απο τις διακοπές ρεύματος.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τι σου γραφει απο κατω και στην καρτελα smart;
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αρκετά δύσκολο αυτό..! είναι φρέσκο από φορμάτ. Νομίζω έχει καμιά εβδομάδα.
gtsamour Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Να σου επισημάνω ότι στο φίλο που έγινε κάτι παρόμοιο, το format του C: και επανεγκατάσταση δε βοήθησε. Μόνο όταν σβήσαμε τα PARTITIONS εφτιαξε.
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αυτό είναι το θέμα... Αυτό το είχα κάνει και έφτιαξε το life. Μετά έγινε αυτό με το Performance
άδικος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχουν & πολλά να κάνεις για να ανέβει η επίδοση, εκτός ίσως από το να μην χρησιμοποιείς το δίσκο Ούτε σβήσιμο partitions/φορμάτ την επηρεάζουν θετικά (αρνητικά ίσως). Τιμές όπως το seek time, τα CRC errors και κάποια άλλα performance χαρακτηριστικά την επηρεάζουν οι οποίες κάποιες ήδη έχουν μεταβληθεί. Αργότερα ίσως ανέβει η επίδοση του. Επίσης τσέκαρε αν ο δίσκος δουλεύει σε σωστό DMA mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα