Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 650 ti oc ειναι κοντα στην 7850 σε αποδωση, αρα κατα πολυ καλυτερη απο την 5850.

Δεν εχει νοημα το τοπικ, υπαρχουν λινκ/τιτλος για gtx 650 ti/650 ti oc/650 ti boost, και οποιος το διαβαζει θα μπερδευτει, παρακαλω να κλειδωθει.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η 650 ti oc ειναι κοντα στην 7850 σε αποδωση, αρα κατα πολυ καλυτερη απο την 5850.

Δεν εχει νοημα το τοπικ, υπαρχουν λινκ/τιτλος για gtx 650 ti/650 ti oc/650 ti boost, και οποιος το διαβαζει θα μπερδευτει, παρακαλω να κλειδωθει.

Εδώ η 650ti boost δεν φτάνει την 7850 ρε Petert. Eχεις επίγνωση, για τι μιλάς?

Μ'αρέσει πάντως που πουλάς και αλαζονεία και ζητας να κλειδωθεί και το thread :shock:

Δημοσ.

Φιλε επειδη εγω εχω την 5850 ειμαι ευχαριστημενος παντως για αυτην την χρονια θελη αλλαγη γιατι πλεον το battlefield δεν θα μπορω να το παιζω σε max settings!!!Μεχρι το προηγουμενο και αλλα παιχνιδια πριν απο το καλοκαιρι ακομα δεν μασαει!!

Δημοσ.

Μ'αρέσει πάντως που πουλάς και αλαζονεία και ζητας να κλειδωθεί και το thread :shock:

Αυτό δεν το κατάλαβα κ εγώ. Γιατί ζήτησε να κλειδωθεί το thread?

Δημοσ.

Αυτό δεν το κατάλαβα κ εγώ. Γιατί ζήτησε να κλειδωθεί το thread?

Ο τιτλος λεει 650 ti boost, το πρωτο λινκ του ts δειχνει μια 650 ti oc, το review δειχνει μια 650 ti, και οποιος κανει μια google αναζητηση 650 ti boost θα μπει εδω και θα παρει λαθος πληροφοριες.

Δημοσ.

Εδώ η 650ti boost δεν φτάνει την 7850 ρε Petert. Eχεις επίγνωση, για τι μιλάς?

Εντάξει δεν είπε ότι είναι καλύτερη είπε ότι την πλησιάζει που σε αυτό έχει δίκιο. Δεν έχουν μεγάλες διάφορες.

Η ουσία είναι ότι όλοι συμφωνούμε ότι η 650ti είναι καλύτερη από την 5850.

Ο τιτλος λεει 650 ti boost, το πρωτο λινκ του ts δειχνει μια 650 ti oc, το review δειχνει μια 650 ti, και οποιος κανει μια google αναζητηση 650 ti boost θα μπει εδω και θα παρει λαθος πληροφοριες.

Α! Οκ.

Εγώ θα έλεγα να σταθούμε στο "650ti" νομίζω ότι αρκεί για vs 5850

Δημοσ.

δεν ειναι δικια μου...δεν εχει θεμα το παιδι...απλα μεχρι 140-150 καινουρια-μεταχειρισμενη δεν με νοιαζει...αρκει η μεταχειρισμενη να εχει εγγυηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...