Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gtx 650ti boost, αν ηταν απλη μπορει να ηταν και ισες ή λιγο καλυτερη η 650 ti

Ο τιτλος λεει gtx 650 ti boost, και στο λινκ ειναι gtx 650 ti o/c, ποια απο τις 2 ?

Επεξ/σία από Petert
Δημοσ.

sorry..αυτη που ειναι στο link..εγω παντως ενα χρονο με την xtreme και ολα μια χαρα...βεβαια δεν ψαχνω για εμενα τωρα

Δημοσ.

Η 650ti boost, είναι κάπου ανάμεσα σε 6950 και 6970. Δλδ αρκετά δυνατότερη απο 5850.

Έχουν και αρκετή διαφορά στην τιμή βέβαια οπότε δικαιολογείται η διαφορά στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Η 650ti boost, είναι κάπου ανάμεσα σε 6950 και 6970. Δλδ αρκετά δυνατότερη απο 5850.

Έχουν και αρκετή διαφορά στην τιμή βέβαια οπότε δικαιολογείται η διαφορά στις επιδόσεις.

δεν νομιζω

http://www.hwcompare.com/13704/geforce-gtx-650-ti-vs-radeon-hd-5850/

Δημοσ.

Εντάξει..οχι και 70% :-D

Ανάλογα το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις εγώ θα την έβαζα κάπου στο 30-35% αν μιλάμε για 1080p.

Θρυλική καρτούλα η 5850 (είχαν περάσει 2 και απο τα χέρια μου) αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται γρήγορα και εκεί που κάποτε έπαιζες με τα big boys, τώρα παλεύεις με την low-mid κατηγορία.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει..οχι και 70% :-D

Ανάλογα το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις εγώ θα την έβαζα κάπου στο 30-35% αν μιλάμε για 1080p.

Θρυλική καρτούλα η 5850 (είχαν περάσει 2 και απο τα χέρια μου) αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται γρήγορα και εκεί που κάποτε έπαιζες με τα big boys, τώρα παλεύεις με την low-mid κατηγορία.

Πανω απο 100% θα εγραφα, αλλα λεω ασε γιατι θα μου την πεσουν...

Η boost εχει πολυ δυναμη, δες την διαφορα της απλης απο την boost.

Δημοσ.

Η 650ti boost είναι πολύ καλύτερη κάρτα.

Φυσικά το καλύτερη είναι σχετικό αφου είναι και πολύ νεότερη.

Οταν είχε βγει η 5850 ηταν αστέρι.

5850 εντός εγγύησης δεν υπάρχει, αντιθέτως μια 650 ti την βρίσκεις πολύ ευκολα με εγγύηση, στα μαγαζιά υπάρχει ακόμα εξάλλου και πωλείται κανονικά.

Στις αγγελίες καλύτερη τιμή για μια 5850 άντε να την βρεις στα 70€ (τιμή χώμα) ενω  την 650ti  σίγουρα στα διπλάσια χρήματα.

Φυσικά εχει σημασία τι την θέλεις την κάρτα

Δημοσ.

Εγω λεω για την κάρτα στο link

Στο Link απ'οτι βλέπω, έχεις την 650ti oc. Aν και δεν υπάρχουν reviews που να την βάζουν δίπλα σε 5850, θα έλεγα οτι πάνω-κάτω κάποια frames, έχουν παρόμοια απόδοση. Ισως σε κάποιες περιπτώσεις να έρχεται η 5850 μπροστά λόγω 256bit διαύλου (ειδικά σε dx9/10/10.1) και σε άλλες η 650ti oc λόγω νεότερου σχεδιασμού (tesselation κλπ)

Κοίταξε, για να μην νομίζεις οτι θίγω την κάρτα σου,  η 5850 έχει αξιοπρεπέστατη απόδοση σε 1080p. Ας πούμε στα πολύ βαριά παιχνίδια του 2013, έναν συνδυασμό με medium-high settings, low tesselation και fxaa, τον σηκώνει άνετα. Καθόλου άσχημα, για κάρτα που σε λίγο καιρό κλείνει 4 χρόνια κυκλοφορίας. Kαι μάλιστα διατηρήθηκε πολύ καλύτερα στον χρόνο σε σχέση με τα big boys πρηγούμενων σειρών. Ειδικά 3850/70 που μετά το 2010 που έγινε το 1080p mainstream, κλάταραν εντελώς.

Απλά εντάξει..δεν παίζει πλεον στην κατηγορία που έπαιζε τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...