Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, μολις σημερα μετα απο 3-4 σκληρης χρησης αποφασισα να αλλαξω την μαμισια θερμοαγωγιμη παστα που ειχε ο i7 μου με μια της akasa την 455! ετσι ανοιξα το pc εβγαλα την παλια με χαρτι κουζινας και οινιπνευμα καθαρο και εβαλα 2-3 σταγονες απο την παστα και την απλωσα με μια τηλεκαρτα ομοιομορφα. ανοιξα το pc και αμεσως(μετα απο 3-4 λεπτα χρησης) αναψε το κοκκινο λαμπακι της μητρικης(να σημειωσω και πριν αλλαξω την παστα μου αναβε 5-6 φορες την μερα) που σημαινει αρκετη θερμοκρασια πανω απο τους 80C. ανοιγω real temp και μου εγβαζε κατι 95C κλπ. κανω restart μπαινω BIOS και βλεπω 89C. ξανανοιγω το pc ανοιγω και real temp(με το κοκκινο λαμπακι σβηστο και αναμμενο το πρασινο) και βλεπω κατι 62-67C. ειναι φυσιολογικο με 7-10% load της CPU να ανεβαζει τοσο; την μαμισια ψυκτα την κουμποσα θεωρω καλα καθως καθε κλιπακι που εχει προσπαθουσα να το σηκωσω με δυναμη και δεν μετακινουταν. τι πρεπει να κανω; νομιζω εβαλα καλη ποσοτητα παστας. εχετε καμια ιδεα; ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Δεν παταει καλα η ψυκτρα λογικα. Αν εχεις βαλει μεγαλη ποσοτητα παστας κακο κανεις να ξερεις...ειναι πολυ μεγαλες οι θερμοκρασιες σου.

Δημοσ.

δεν νομιζω να φταιει η ψυκτρα. νομιζω την εβαλα καλα. πως μπορω να το τσεκαρω ξερεις;

Οριστε και μια φωτογραφια του επεξεργαστη!

δεν νομιζω να φταιει η ψυκτρα. νομιζω την εβαλα καλα. πως μπορω να το τσεκαρω ξερεις;
Οριστε και μια φωτογραφια του επεξεργαστη!

Δημοσ.

Ναι οντως τωρα που την ξαναεβγαλα την ψυκτρα δεν ειχε καθολου, μονο πολυ ελαχιστο! Θα επρεπε να εχει; Μηπως εχω βαλει λιγη;

Δημοσ.

γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν εχει απτησει καθολου η ψυχτρα?

Κι εγω ετσι νομιζω δεν εχει πατησει καθολου.Εχεις βαλει λιγο.

Ξαναβαλε αλλα αυτη την φορα μην το ανοιξεις αμεσως αστο κανα τεταρτο να στεγνωσει...

Δημοσ.

Αχ αυτη η μαμισια ψυκτρα της ιντελ με τα κλιπσακια της καθε φορα..αχ....!!! Εβαλα περισσοτερη παστα το αφηνω λιγο χωρις να το ανοιξω, εβαλα και την ψυκτρα αφου πρωτα κλειδωσα τα κλιπσακια και απλα τα πιεσα ενα ενα και βλεπουμε. Νομιζω καλα την εβαλα!

Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσω αν τοποθετηθηκε καλα;

Δημοσ.

βγαλε την ψυχτρα απο πανω.επανεφερε τα Pins στην αρχικη τους κατασταση.κουμπωσε πρωτα το ενα ποδαρακι χωρις να πατησεις το πλαστικο για να μπει η ακιδα τελος παντων μεσα στο ποδαρακι,κανε το ιδο τωρα με το αμεσως απεναντι του.

βαλε μετα και τα αλλα 2 και μετα πατα τα πλαστικα για να μπουνε οι ακιδες μεσα στα ποδια τελος παντων και να ανοιξουν ετσι ωστε να συγκρατησουν την ψυχτρα.

Δημοσ.

Οχι καθολου! Ολα τα κλιπσακια τα "τραβηξα" πανω μηπως βγαινουν και δεν εχουν κλειδωσει αλλα αυτα υποδειγματικα αρνουνται να κουνησουν ρουπι!

Δημοσ.

Για να βγουν τα κλιπ τα στριβεις αριστεροστροφα πρωτα και μετα τα τραβας προς τα εξω. Επισης οταν την κουμπονεις πρεπει να εχεις επαναφερει τα κλιπ δεξια( τα στριβεις δεξιοστροφα) και μετα τα πιεζεις για να κουμποσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...