Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σημερα εκανα μια ψιλοερευνα αγορας σε τιμες απο κονσολες μιας και εχω να παρω απο εποχη PS1 & PS2, και πραγματικα εμεινα άφωνος (αλλη λεξη ηταν η κατάλληλη) οταν ειδα τιμες στα παιχνιδια. Πραγματικα ημουν ετοιμος να παρω το Wii U, αλλα ξενέρωσα. Που οφείλεται αυτη η διαφορα στην τιμη ρε παιδια ???
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Οι τιμές τους οφείλονται στα κλειστά τους οικοσυστήματα, όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Την κορυφή φυσικά κρατάει εδώ και πολλά χρόνια η Νιντέντο, της οποίας τα παιχνίδια είναι ακριβά, αλλά και η μεταπωλητική τους αξία ξεπερνάει σε αντοχή στο χρόνο ακόμα και τις συσκευές της apple.
Vole Maulder Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η έρευνά σου ελπίζω να μην περιορίστηκε σε καταστήματα της Ελλάδας.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τα games στο skroutz τα ψαχνω, οπως και στο pc, και καποιους τιτλους που εχω παρει τους εχω βρει πιο φθηνα και απο ebay & amazon
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Console games ΜΟΝΟ από εγγλέζικα e-shops. PC games ΜΟΝΟ από Steam, GoG και τα συναφή. Τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα. 1
mathsrule Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 PC games ΜΟΝΟ από Steam, GoG και τα συναφή. Σαν τις retail εκδόσεις δεν έχει! 1
Alithinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ο λόγος που τα παιχνίδια υπολογιστή είναι φθηνότερα είναι επειδή ο υπολογιστής είναι ελεύθερος,και σε αυτή την αγορά δεν υπάρχει καμία "τσατσά" να ζητά μερίδιο. Για κάθε παιχνίδι που πωλείται στις κονσόλες τους η Microsoft,η SONY και η Nintendo ζητούν 10 ευρώ / δολλάρια μερίδιο,και έχουν θέσει ως standard επίπεδο τιμής το 60. Στον υπολογιστή δεν υπάρχει κανείς ούτε για να αναγκάσει πρόσθετες εισφορές στο καταναλωτή,ούτε να πει στις εταιρίες διανομής πόσο θα πουλάν τα προιόντα τους,και έτσι υπάρχει αυτή η ευελιξία. Στον υπολογιστή η εταιρία που φτιάχνει το παιχνίδι αποφασίζει τι τιμή θα το πουλήσει και παίρνει το 100%. Στις κονσόλες δεν ισχύει αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, κριμα γιατι μου αρεσε πολυ το wii u.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μην ανοιγω αλλο θεμα, εχει κανεις να προτεινει καταστηματα / site απο uk ????
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 To Amazon είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά έχει λίγο τσουχτερά μεταφορικά. Το www.game.co.uk είναι καλή εναλλακτική, έχει και μεταχειρισμένα, αν σε ενδιαφέρουν, και λιγότερα μεταφορικά. Μακριά από το Zavvi.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 φωτια ειναι τα μεταφορικα του, θα τσεκαρω και το site που μου εδωσες. απο ebay.co.uk εχετε κανενα πωλητη/καταστημα?
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καθυστερεί υπερβολικά να στείλει. Εως μήνες. Εως να σου λένε ότι θα σου στείλουν από μέρα σε μέρα και μετά από ένα μήνα να σου ακυρώνουν την παραγγελία, ενώ το προϊόν το δείχνουν ετοιμοπαράδοτο (μου είχε γίνει κι αυτό την άνοιξη που μας πέρασε). Και δεν είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί στο support του. Εκτός αν έφτιαξε τελευταία και μου έχει διαφύγει, εδώ κι ενάμιση χρόνο περίπου είναι απάλευτο.
Superuser Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 .....και έχουν θέσει ως standard επίπεδο τιμής το 60. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό
RobinBlack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Console games ΜΟΝΟ από εγγλέζικα e-shops. Για Nintendo και στο zavvi ακριβά είναι, για PS3 στο σκρουτζ βρίσκω πολύ καλές τιμές και έρχονται την άλλη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα