reptile233 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 γεια σας παιδια εχω συνδεση φορθνετ 24αρα και προχτες μου καηκε το ρουτερ(τομσον) απο μια διακοπη εχω ενα παλιο baudtec απο τοτε που ειχα conn x το συνδεσα απλα δε ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ακομα για να εχω συνδεση ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 γιατι δε ζητας αντικατασταση απο την forthnet;
reptile233 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ειναι εκτος εγγυησης το εχω 3 χρονια και μου λενε καε νεο συμβολαιο και σου δινω καινουριο εξοπλισμο αλλιως αν εχεις καποιο αλλο στο περναω αλλα ο τεχνικος θελει 30 ευρω
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εαν δεν σκεφεσαι να αλλαξεις παροχο και στο επομενο ετος δεν βλεπω που ειναι το κακο,ασε που αν παρεις νεο εξοπλισμο απο αυτους,απλα θα το συνδεσεις στη τηλεφωνικη γραμμη και στο ρευμα και θα παιξει. για να φτιαξεις το baudec που εχεις θα πρεπει να βρεις το username και το Password της γραμμης σου.Αν δεν σου τα εχουν δωσει(ενω κανονικα πρεπει-στα δινουν οταν πρωτοεκανες την αιτηση για ιντερνετ απο τη forthnet)παρτους τηλεφωνο να σου δωσουν τα στοιχεια. μετα θα πρεπει να συνδεθεις στο μενου του ρουτερ και να περασεις τα στοιχεια αυτα και εισαι ετοιμος.(ειναι λιγο πιο συνθετη η διαδικασια 1-2 βηματα ακομα δηλαδη)
reptile233 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 μου τα ειχαν στειλει με νμν στο κινητο ενα id και ενα pwd απλα δε θυμαμαι τη σελιδα του baudtec του τομσον ηταν 192.168.1.254 του αλλου δε τη θυμαμαι θα αλλαξω εταιρεια γιαυτο δεν θελω να κανω ανανεωση
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ωραια αφου τα εχεις αυτα γλυτωσες τον κοπο για το baudec βαλε 192.168.1.1 αλλιως εναρξη->πινακας ελεγχου-<κεντρο δικτυου και κοινης χρησης και πατα εκει που δειχνω(εσενα θα λεει κατι αλλο εγω ειμαι μεσω wifi) στην καρτελα που θα σου ανοιξει πατας λεπτομεριες και βλεπεις αυτο που λεει προεπιλεγμενη πυλη αυτο θα βαλεις και θα συνδεθεις στο baudtec για username κλπ που θα χρειαστει να να περασεις την ασφαλεια του ρουτερ φανταζομαι ειναι στο βιβλιαρακι του.
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κανε καινουργιο συμβολαιο και παρε και το καινουργιο ρουτερ... τι σε χαλαει δλδ?
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 επισης με ipconfig μπορεις να δεις ποια Ip εχει το baudtec. καντο ενα Hard reset πιο πριν για να παρει τα Default.επισης νομιζω οτι στα περισσοτερα ρουτερ του οτε Username/password και Ip για να μπεις στο ΜΕΝΟΥ τα γραφει απο κατω.μετα οπως ειπαν τα παιδια απλα βαζεις Username/passwordκαι φτιαχνεις το wireless vpi 8 vci 35 pppoe/llc ειναι οι ρυθμισεις.username px [email protected] password ampempamplom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα