Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα παρακάτω εξαρτήματα στο budget των 150 ευρό  : 

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31758&cat=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32091&cat=3

να αναφέρω πως έχω 600αρι τροφοδοτικό, κουτί σκληρό κτλ  και οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

από ότι βλέπω ΚΑΙ η motherboard ΚΑΙ ο επεξεργαστής έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών..

αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργούν και οι 2 ταυτοχρόνως και θα είναι καλό για τις επιδόσεις του υπολογιστή?θα αναιρεί  η μια την άλλη?θα επιλέξω εγώ ποια θέλω να τρέχει?

επίσης πριν την αναβάθμιση είχα μια geforce 8800 gt 512mb..

αυτή θα μπορώ να την βάλω πάνω στο pc? αξίζει η όχι?

ο υπολογιστής προορίζεται για home use και για λίγα games χωρίς να με απασχολεί τα γραφικά να είναι υψηλά

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας αν ξέχασα να προσθέσω κάτι πείτε μου να συμπληρώσω..

Δημοσ.

μονο ο επεξεργαστης εχει γραφικα η μητρικη απλα εχει τις εξοδους για να παρεις εικονα.

Η ενσωματωμενη του επεξεργαστη ειναι πιο δυνατη απο την 8800 που εχεις αρκει να εχεις γρηγορες 1600+ ραμ(μιας και απο εκει θα παρουν τη μνημη τα γραφικα)

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου..πιστεύω καλύφθηκαν οι ερωτήσεις μου περί της κάρτας γραφικών.

κάτι τελευταίο ακόμα .σε περίπτωση που αρχικά το pc τρέχει με 2gb ram (στο σύντομο μέλλον σκοπεύω να το φτάσω στα 8 gb) θα υπάρξει θέμα λόγο χαμηλής μνήμης που θα παίρνει ο επεξεργαστής εφόσον βασίζεται στην ram για την καλή λειτουργία του? 

(εννοείτε πως σε αυτή την περίοδο δεν θα έχω απαιτήσεις να τρέχω βαριά παιχνίδια)

και με αυτά τα εξαρτήματα + έναν 500αρι απλό σατα σκληρό to 600αρι τροφοδοτικό είναι αρκετό?

Δημοσ.

νομιζω οτι τη διαθεσιμη μνημη γραφικων μπορεις να την ορισεις απο το bios.

Ναι θα εισαι οκ απο τροφοδοτικο(εκτος κ αν ειναι κανενα κινεζικο no-name της πλακας)

έχε στο νου σου οτι ενδεχεται να χρειαστεις και μια ψυκτρα γιατι διαβαζω οτι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασιες ο συγκεκριμενος.Αλλα αυτο θα το δεις εν καιρω και αναλογα τις εφαρμογες που τρεχεις κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...