vagelis81 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Θελω να ρωτησω αν και πως μπορω να εγκαταστησω καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη μου 2 φορες,ακριβως σα να ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια.Βασικη προυποθεση γι αυτο ειναι η καθε εγακτεστημενη εφαρμογη να εχει το δικο της φακελο με τα saves του παιχνιδιου.Ο υπολογιστης που θα γινει αυτο διαθετει εναν εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις ομως λειτουργικο.
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί οπως ειπες αρκει να ειναι σε διαφορετικό φάκελο , ας ειναι και στον ιδιο δίσκο δεν εχει σημασία
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 νομιζω οτι αν κανεις την εγκατασταση του καθ'ενος σε διαφορετικο φακελο πως τοτε ειναι εφικτο, αρκει οταν βγαλεις τα shortcuts στην επιφανεια εργασιας να τους δωσεις διαφορετικα ονοματα.
vagelis81 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα ο φακελος που θα εχει τα saves του παιχνιδιου θα ειναι διαφορετικος η οχι;Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο απ ολα.
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 αλλαξε διαδρομη στον φακελο εγκαταστασης την δευτερη φορα στειλτον στον εξωτερικο πχ ! ναι διαφορετικα saves θα εχεις ..
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα ο φακελος που θα εχει τα saves του παιχνιδιου θα ειναι διαφορετικος η οχι;Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο απ ολα. Αυτο μπορει να συμβει αν κανεις login με διαφορετικό χρήστη στα windows, δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις 2 φορες. 1
Mika Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ΚΑθως εχω παρατηρησει παιχνιδια να αποθηκευουν τα saves σε διαφορετικο φακελο απο αυτον της εγκαταστασης (πχ μεσα στο My documents) Θα προτεινα και εγω να γινει με 2 ή παραπανω χρηστες στα Windows. Ετσι κι αλλιως απ οτι καταλαβαινω ο σκοπος ειναι να παιζουν 2 ατομα το παιχνιδι χωρις να εχει προσβαση ο ενας στα δεδομενα του αλλου, οποτε δεν ειναι κακη τακτικη να εχετε 2 users στο λειτουργικο
madsc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Θελω να ρωτησω αν και πως μπορω να εγκαταστησω καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη μου 2 φορες,ακριβως σα να ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια.Βασικη προυποθεση γι αυτο ειναι η καθε εγακτεστημενη εφαρμογη να εχει το δικο της φακελο με τα saves του παιχνιδιου.Ο υπολογιστης που θα γινει αυτο διαθετει εναν εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις ομως λειτουργικο. Σε γενικές γραμμές δεν θα είναι σαν να έχεις 2 ξεχωριστά παιχνίδια. Η επιλογή που σου δίνει για τον φάκελο εγκατάστασης το setup κάθε παιχνιδιού είναι χωροταξική επιλογή. Τα περισσότερα σοβαρά παιχνίδια - κατά κανόνα - αποθηκεύουν ρυθμίσεις & saves αυτόματα στο C:\Users\όνομα χρήστη\Documents\όνομα παιχνιδιού\ (Win 7) ανεξάρτητα από τον φάκελο εγκατάστασης. Επίσης βασικές ρυθμίσεις του παιχνιδιού ή αρχεία ρυθμίσεων μπορεί να αποθηκεύονται από registry, user/documents μέχρι τον "common files" ανάλογα το παιχνίδι. Αν το ζητούμενο είναι τα saves θέλεις, διαφορετικούς χρήστες. Είτε μέσα από το παιχνίδι, αν σου έχει τέτοια επιλογή, είτε μέσα από το λειτουργικό. Την εγκατάσταση του παιχνιδιού θα την χρειαστείς μια φορά. Αν αναφέρεις το παιχνίδι θα μπορούσε να σου απαντήσει κάποιος που το έχει εγκατεστημένο για τα saves. /sc 1
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν δημιουργηθεί δεύτερος χρήστης (που είναι και τ ο ποιο σωστό) ίσως να μην χρειαστεί να ξαναγίνει εγκατάσταση το παιχνίδι. Αν δεν έχει συντόμευση στο desktop τραβάς μια νέα και τα saves θα μπαίνουν στο προφίλ του κάθε χρήστη ξεχωριστά.
vagelis81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον παιδια θα γραψω αυτο που θελω.Ισως να μου κανουν παρατηρηση οι moderators αλλα δε μπορω να βρω λυση αλλιως.Λοιπον το θεμα το ανοιξα για το παιχνιδι assasin s creed 3.Κοιταξτε τι εγινε.Το παιχνιδι μου το φερε ο θειος μου.Η συγκεκριμενη εκδοση που χρησιμοποιησα ηταν της theta.Ξεκινησα να παιζω λοιπον και εφτασα σε καποιο σημειο.Στη πορεια βρηκα τυχαια και καποια dlc του παιχνιδιου,που ομολογουμενως ειναι πολυ καλα.Μου τα φερε και αυτα ο θειος αλλα αυτα τα χε ο αλλος θειος ο skidrow (αυτος ειναι αδερφος του πατερα μου,ο αλλος ειναι της μανας μου ).Εγκαθιστω λοιπον τα dlc αλλα για να εγκατασταθουν πρεπει το εγκατεστημενο ac3 να ειναι το skidrow καθοτι τα dlc υπαρχουν μονο απο αυτη την εκδοση.Ετσι λοιπον απεγκατεστησα την εκδοση Theta του παιχνιδιου και εγκατεστησα την skidrow.Τωρα χωρις να εχω τελειωσει με τα dlc θελω να ξαναπαιξω λιγο το κανονικο παιχνιδι αλλα ξεκιναει απο την αρχη.Βρηκα καποια saves στο Internet τα οποια για καποιο λογο δε δουλευουν .Δουλευουν μονο αυτα που εχω κρατησει απο την theta.Γι αυτο λοιπον θελω να ξαναεγκαταστησω το παιχνιδι και δευτερη φορα,να υπαρχει δηλαδη παραλληλα και ξεχωριστα εγκατεστημενο με το αλλο για να του περασω τα saves για να μη το ξεκινησω απο την αρχη.Τωρα που ξερετε ακριβως τι θελω ισως να μπορεσετε να με βοηθησετε 1
Federacion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι γίνεται. Απλά κάνε την εγκατάσταση ως άλλος χρήστης των windows. Τώρα να γίνει με τόν ίδιο χρήστη νομίζω είναι πιο περίπλοκο καθώς θα πρέπει να αλλάξεις το default σημείο που σώζει το παιχνίδι ανεξαρτήτως το π έχεις κάνει την εγκατάσταση. Btw το πόστ σου με τους θείους θεϊκό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
vagelis81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κανω καινουριο λογαριασμο,παω να ξεκινησω την εγκατασταση αλλα δε μ αφηνει... .
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μήπως τον 2ο χρήστη που έκανες δεν του έδωσες πλήρη δικαιώματα διαχειριστή; Αν είναι απλά user είναι λογικό να μην μπορείς να κάνεις setup το παιχνίδι. Ο θείος σου ο skidrow μήπως σου έδωσε μόνο το fix του παιχνιδιού και όχι όλο το παιχνίδι; Τα dlc μπορεί να θέλουν να περάσεις πρώτα τα patch του ac για να το αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση για να δουλέψουν. Πάντως αυτό που σου έφερε ο θείος σου ο theta μάλλον δεν είναι το κανονικό παιχνίδι αλλά ένα repack, πράγμα που δεν είναι και το καλύτερο. Να προτιμάς τις επίσημες εκδόσεις από τα παιχνίδια αν θέλεις να δουλεύουν τα updates και τα dlc που θα εμφανιστούν στο μέλλον. Τα repack δεν σου εγγυάται κανένας ότι θα τα δεχτούν. Όσον αφορά τα saves δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύουν. Δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.
vagelis81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οντως τα patch ηταν απαραιτητα για να εγκατασταθουν τα dlc και εννοειται οτι ετσι και επραξα.Αυτο που λες για το νεο λογαριασμο και τα πληρη διακιωματα διαχειριστη πως το κανω;Γιατι εγω εκανα απλα ενα νεο λογαριασμο και τιποτα παραπανω. Μαλλον εκανα αυτο που λες και τιποτα.Δε μ αφηνει.Μου ζηταει να απεγκαταστησω το παλιο για να εγκαταστησω το νεο.Υποθετω χωρις να ξερω και πολλα πως αυτο γινεται επειδη ολοι οι λογαριασμοι εχουν κοινο δισκο.Ισως θα πρεπει να παιξει κατι με τον δισκο και οχι με τα windows. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από vagelis81
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Όταν ξεκινάς την εγκατάσταση σου ζητάει (μάλλον) σε ποιο φάκελο να βάλει τα αρχεία και (μάλλον) προτείνει το "C:\Program Files\Ubi soft" (ή "C:\Αρχεία εφαρμογών\Ubi soft") άλλαξε το σε κάτι άλλο, π.χ. "C:\Games\Ubi soft\". Άλλαξε δηλαδή το program files με Games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα