Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε την αποψη σας για τα windows phone για να σκεφτω για το samsung i8750 ativ

Καλύτερα να δοκίμαζες κάποιο μόνος σου από κοντά να παίρνες μια γεύση.

Εν συντομία...δεν έχουν τον αριθμό από apps στο market τους που χουν οι ανταγωνιστές ούτε σηκώνουν πείραγμα αλλά σε ποιότητα κατασκευής συνήθως και εμπειρία χρήσης (δεν έχουν κολλήματα) υπερτερούν σε σχέση με το Android.

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε την αποψη σας για τα windows phone για να σκεφτω για το samsung i8750 ativ

Εάν πας σε Windows Phone λογικά πας στο lumia. Κάτι ακόμα γιατί πολλά άτομα έχουν κολλήσει με την Samsung τώρα τελευταία???

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είχα samsung και τη θεωρώ αξιόπιστη για αυτο απλα σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε windows απο android και δεν ξέρω αν θα ικανοποιηθώ...

Δημοσ.

Τελικά πήρα μια γευση από wp από ενός φίλου το κινητο... Δεν μπορω να πω ότι μου άρεσαν κ πολύ..λοιπόν αποφάσισα το κινητό που θα παρω να είναι android...θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω android συσκευή σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με το Xperia T. Το χω 3 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με τον 2core επεξεργαστή και το 1gb ram δε κολλάει πουθενά. Έχει πολύ smooth ρολάρισμα γενικά και δε θα χεις πρόβλημα. 

Δημοσ.

Φαίνεται αρκετά καλό...Ήθελα να ρωτήσω και κατι άλλο.. στην τιμή αυτη αν υπαρχει κάποιο κινητό με περίπου αντίστοιχα χαρακτηριστικα με αυτά που μου εχετε προτείνει το οποίο να είναι με 2 sim;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...