Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Σκέφτομαι να αγοράσω ενα smartphone το πολύ τον αλλο μήνα.Θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις έτσι ώστε να συγκρίνουμε και να δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματα που πρόκειται να διαθέσω...Σκεφτομαι να διαθέσω απο 180-220 ευρώ ..Παρεπιπτόντως το προηγουμενο κινητό που ειχα ηταν το Samsung Nexus S το όποιο το είχα 1.5 χρόνο..Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να πάρω καινουργιο αλλα επειδή μου το έκλεψαν εδώ και 3 μήνες και λόγω ανάγκης στην επιστροφή χρησης smartphone είμαι εδω να μου πείτε αν με αυτά τα χρήματα βρω ενα καλύτερο απο το προηγούμενο μου ή έστω "ιδιας" σημασίας...

Δημοσ.

Το LG μου φαινεται αρκετά καλό και πολύ καλύτερο απο αυτό που είχα...Έχει λιγάκι ψηλότερη τιμή απο το όριο μου αλλά έχει και android που θα το προτιμούσα...

Δημοσ.

τι λειτουργικο συστημα θελεις? εχεις καταληξει?

πολυ καλο το LG αλλα διαβαζω τα χειροτερα οσον αφορα την αυτονομια του. 

Mε μια rom θα στρωσει.

Το LG μου φαινεται αρκετά καλό και πολύ καλύτερο απο αυτό που είχα...Έχει λιγάκι ψηλότερη τιμή απο το όριο μου αλλά έχει και android που θα το προτιμούσα...

παρε το lg αν μπορεις χρηματικα.

Δημοσ.

παντως αν δεν εισαι ιδιαιτερα απαιτητικος χρηστης και με ενα Galaxy S III Mini εισαι καλλυμενος.

αλλα ψαξ'το οσον αφορα roms & αν γινεται να αλλαξεις kernel κτλ στο LG, αν ναι ειναι οντως πολυ καλη vfm επιλογη

Δημοσ.

Αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης και θες να κάνεις την δουλειά σου κυρίως γρήγορα θα σου πρότεινα και εγώ να κοιτάξεις windows phone. Σε αυτά τα χρήματα νομίζω έχει καλές επιλογές όπως προτείνει και ο Fulgore1 πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν λες απαιτητικός χρήστης τι εννοείς; Δεν επεμβαίνω και σαν προγραμματιστής γτ δν ειμαι.Εκτός αν εννοείς ένα root που κάνω και κάμια rom που αλλάζω και γενικα το ψαχνω πόσο θα το πειράξω γτ μου αρέσει να το πειράζω...

Επεξ/σία από krinos21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...