x0ntr0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια εχω τα εξης προβληματα και ψαχνω απεγνωσμενα για λυση.. λοιπον: 1)πολλες φορεσ εκει που ειμαι στο ιντερνετ και σερφαρω το pc κολλαει δεν κουνιεται τπτ και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξεκολλαει αλλα καμια φορα κολλαει και χρειαζεται επανεκκινηση..μερικες φορεσ παλι κολλαει μου σβηνει την οθονη και ξαναναβει και μου βγαζει το μυνημα "kernel driver stopped responding and recovered..." (σαν λυση εκανα uninstall and install τουσ drivers τησ καρτας γραφικων τα εβγαλα ολα απο το pc και τα ξανασυνδεσα εκανα stess test tις ιντελ και γενικα εκανα update ολουσ τους drivers του συστηματος μου και μετα εκανα φορματ τον σκληρο{αυτες τις λυσεις βρηκα στο ιντερνετ}) 2)αλλες παλι φορες μου πεταει bsod με bccode 101 (σαν λυση εκανα format αλλα τα ιδια.μετα εγκατεστησα τα ςινδοςσ 7 σε αλλο σκληρο γιατι πιστευα οτι μπορει να φταει ο σκληρος αλλα μπααααα...) βαζω και το hardware μονιτορ θα ηθελα να μου πειτε καποια λυση ή αν ειχε καποιος το ιδιο προβλημα και το διορθωσε.. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.. το pc μου: τροφοδοτικο:coolermaster 1000w silent pro μητρικη:msi trinergy επεξεργαστης:intel i7 860 2.8gh ψυκτρα:coolermaster v8 ram:4 gb ram karta grafikwn:msi gtx560ti 2gb
panos0100 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ειναι οι οδηγοι της καρτας γραφικων σου βαλε την σειρα 314,22 κι εγω τα ειδια προβλημματα ειχα, για καποιο λογο και σε εμενα οταν βαζω οδηγους καινουριους για την καρτα κανει ακριβως τα ειδια 1
x0ntr0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω τις λυσεις σας και θα σας ενημερωσω..
x0ntr0s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ειναι οι οδηγοι της καρτας γραφικων σου βαλε την σειρα 314,22 κι εγω τα ειδια προβλημματα ειχα, για καποιο λογο και σε εμενα οταν βαζω οδηγους καινουριους για την καρτα κανει ακριβως τα ειδια τελικα panos0100 μαλλον ηταν οι drivers.. :-D αφου τουσ εβαλα και το δουλευω απο χθες δεν εφαγε κανενα κολλημα και καμια bsod..αλλα τωρα τι θα γινει θα μεινουμε με τουσ παλιους drivers?? :( αχ ρε nvidia.... :mad:
panos0100 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ναι φιλε μου δυστηχως θα μεινουμε με τους παλιους, θα πρεπει η nvidia να φτιαξει το προβλημα αυτο που εχει γιατι βγαινουνε και παιχνιδια καινουρια και δεν ειμαστε για τετοια 1
x0ntr0s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ναι φιλε μου δυστηχως θα μεινουμε με τους παλιους, θα πρεπει η nvidia να φτιαξει το προβλημα αυτο που εχει γιατι βγαινουνε και παιχνιδια καινουρια και δεν ειμαστε για τετοια αυτο ξανα πες το..οταν βγουν ti kanoume???
panos0100 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 τιποτα απλως θα μεινουμε με αυτους, κοιταξε αν βαλουμε τους καινουριους δεν ειναι και πολυ μεγαλο το προβλημα, τουλαχιστον σε εμενα μαυριζει η οθονη κανει επανεκινηση απο μονο του και αυτο ειναι, αλλα και παλι ετσι μπωρει να κανει ζημια καπου αλλου δεν ξερω αν εχει καποιος λογαριασμο ας ρωτησει στο φορουμ της nvidia τι παιζει, αλλά και εκει τα παιδια τα ειδια λενε, που λεμε και εμεις τα ειδια προβλημματα εχουνε, αρα το προβλημα ειναι παγκοσμιως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα