Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω windows 7 64βιτα στο λαπτοπ και έχω συνδέσει ασύρματο σετακι πληκτρολόγιο ποντίκι με τους πιο καινούργιους οδηγούς εγκατεστημένους κλπ...

Το πρόβλημα είναι πως όταν ανοίγω το λαπτοπ το ποντίκι δουλεύει κανονικά δλδ κάνω κλικ στην επιλογή προφιλ για login αλλά στην συνέχεια το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται και έτσι βάζω κωδικό από το πληκτρολόγιο του λαπτοπ.

Στην συνέχεια πάνω στο device manager όπου μου βγάζει το πληκτρολόγιο με θαυμαστικό, κάνω δεξι κλικ disable, μετά enable και βουαλά, δουλεύει...

Γιατί όμως μου κάνει αυτό το πράγμα κάαααθε φορά που ανοίγω το λάπτοπ;

Δεν το κάνει πάντα...στην αρχή δεν το έκανε, μετά (και παλιότερα το έκανε με συχνότητα 1 φορά το μήνα και απλά έβγαζα και ξαναέβαζα το στικάκι και δούλευε), τώρα το κάνει κάθε μέρα...

*το να βγάλω και να βάλω το στικακι δεν δουλεύει πλεον!

Δημοσ.

φίλε δε ξέρω αν παίζει ρόλο, έχεις κάνει bios update? εμένα στο λάπτοπ δεν έβλεπε την μπαταρία , και έκανα κ γω συνέχεια enable και disable, αλλά αν δε το έκανα έκλεινε από μπαταρία χωρίς προειδοποίηση..  Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..

Δημοσ.

χμμμ ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω!

(btw η μπαταρία μου παρουσιάσε πρόβλημα στα 3,5 χρόνια μια μέρα απλά άρχισε να πέφτει το % της και δεν είχε την ικανότητα να φορτήσει άλλο...δοκίμασα αυτά στο device manager "κόλπα" που έλεγε αλλα τίποτα)

δυστηχώς είναι up to date...:/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...