Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το εξής πρόβλημα. Ο κέρσορας του ποντικιού πολλές φορές σταματά να αποκρίνεται για κάποια δευτερόλεπτα (1-2) με αποτέλεσμα να κινείται σπαστά ή δεν υπακούει στα πλήκτρα (πχ αριστερό κλικ). Μπορεί να πατήσω πχ 6 φορές ένα λινκ μέχρι να πιάσει. Αυτό μου το κάνει συχνά αλλά όχι συνέχεια και άμα αποφασίσει να το κάνει διαρκεί συνήθως κάνα τέταρτο. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το κάνει στα παιχνίδια και τα ελαχιστοποιήσω και ξαναμεγεθύνω φτιάχνει για λίγο.

Το περίεργο όμως: Αυτό το πρόβλημα το είχα από το πρώτο ασύρματο mouse που αγόρασα όταν σπούδαζα Θεσσαλονίκη. Εκεί άλλαξα 2 mouse και 2 υπολογιστές και πάντα είχα το πρόβλημα. Επίσης έχω το ίδιο πρόβλημα και τώρα που τον έφερα στην Αθήνα (και χρησιμοποιώ νέο mouse) και με τον υπολογιστή της δουλειάς (με τελείως διαφορετικό hardware).

Οπότε ίσως κάποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά αλλά ποια; Δεν έχω και καμιά ασυνήθιστη.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται και με ενσύρματα mouse αν τα συνδέσω σε USB. Με τη στρογγυλή θύρα ποντικιού δεν το παθαίνει.

Δεν γράφω το hardware διότι το πρόβλημα είναι σε 3 διαφορετικούς άσχετους υπολογιστές.

Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για να βρω τι φταίει θα του ήμουν ευγνώμων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...