Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα το xtreamer elvira απο public αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλους,

Ενω τα ελληνικα τα βγαζει κανονικα, δεν μου βγαζει τις τονισμενες λεξεις, τι μπορω να κανω γι αυτο?

Δημοσ.

οι υποτιτλοι ειναι σε ξεωριστο srt αρχειο;

ανοιξε τους πχ με σημειωματαριο και αλλαξε την κωδικοποιηση σε utf-8 και δοκιμασε παλι.

Δημοσ.

Αν έχει επιλογή ο player για κωδικοποίηση δοκίμασε 1253, 8859-7 ή ansi. Σε utf ή unicode δεν πρόκειται να δεις τονισμένα κεφαλαία γράμματα.

Το srt άνοιξε το με το σημειωματάριο και σώσ' το σε ansi και όχι σε utf8

Δημοσ.

Αν έχει επιλογή ο player για κωδικοποίηση δοκίμασε 1253, 8859-7 ή ansi. Σε utf ή unicode δεν πρόκειται να δεις τονισμένα κεφαλαία γράμματα.

Το srt άνοιξε το με το σημειωματάριο και σώσ' το σε ansi και όχι σε utf8

Κωδικοποιηση εχει utf-8, western , greek , European και μετα ολες τις φυλες του κοσμου. Ansi δεν εχει οταν το εσωσα το srt σε ansi τα εβγαζε ολα κινεζικα εκτος απο τα greek μεσα απο το μενου του player, δοκιμασα ολες τις αλλες κωδικοποιησεις που ειχε το save as του srt αλλα δεν επαιξε σε καμια.

Μου ξεφευγει κατι ή το player δεν θα παιξει ποτε τονισμενα γραμματα? Δεν ειναι μονο τα κεφαλαια τονισμενα ειναι και τα πεζα τονισμενα που δεν παιζει.

Δημοσ.

Κωδικοποιηση εχει utf-8, western , greek , European και μετα ολες τις φυλες του κοσμου. Ansi δεν εχει οταν το εσωσα το srt σε ansi τα εβγαζε ολα κινεζικα εκτος απο τα greek μεσα απο το μενου του player, δοκιμασα ολες τις αλλες κωδικοποιησεις που ειχε το save as του srt αλλα δεν επαιξε σε καμια.

Το πιο λογικό βλέπω να έχεις στην tv στο greek και τους υπότιτλους σε ansi.

Μου ξεφευγει κατι ή το player δεν θα παιξει ποτε τονισμενα γραμματα? Δεν ειναι μονο τα κεφαλαια τονισμενα ειναι και τα πεζα τονισμενα που δεν παιζει.

Πίκρα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μην πτοείσαι όμως από τώρα, δες μήπως με κανένα firmaware update στρώσει, η τελευταία έκδοση είναι 2013-04-02 => (http://dev.xtreamer.net/downloads/xtreamer-elvira/elvira-firmware/firmware-v20130402.aspx) και αναφέρει κάτι για greek localization.

Έχει και ένα ver 3.0.0 αλλά είναι παλαιότερη ημερολογιακά (2012-07-26).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...