Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εννοεις οτι ειναι λιγο χαλαρα τα σημεια που ακουμπανε στο σοκετ τοτε μη σε απασχολει κ εμενα ετσι ειναι,μαλιστα μπορω να τα μετακινησω(το εχουν κανει αυτο επειδη στο παλιοτερο σοκετ ειχαν 3 ποδαρακια,γι αυτο εχει και 3 ανοιγματα).

Μη σε απασχολει.

εγω σκεψου απο εκει σηκωσα τη μητρικη για δοκιμη και δεν εκανε κιχ(αν και φοβηθηκα μη φυγει καμια μητρικη :Ρ)

Δημοσ.

Δεν πρέπει να έχει...Δεν βρίσκω και στο google τίποτα. Το άτιμο το κουτί καλό χρυσό στα λεφτά του αλλά έχει και αρκετά αρνητικά. Ειδικά το usb 3.0 το μπροστινό που δεν κουμπώνει στην μητρική μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

H μητρική έχει 20-1 πιν υποδοχή αλλά το καλώδιο του usb που καταλήγει στο κουτί είναι σαν κλασσικό usb 3.0 και πρέπει να πάρω μετατροπέα. Κάτι σαν αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=1201&product=15624 που δεν βρίσκω στην Πάτρα και δεν λέει να μου φτάσει 20 ευρώ....Πήγαινα σε άλλο κουτί με τόσα λεφτά. Μπορώ να το βγάλω και πίσω και να το συνδέσω εκεί αλλά δεν έχω δοκιμάσει αν φτάνει το καλώδιο αν και δεν μου αρέσει αυτό το σενάριο. Τελικά ήταν ανάποδα ο πάνω ανεμιστήρας και τον άλλαξα να βγάζει αέρα. Ευχαριστώ Χρηστάρα για την παρατήρηση. Άντε να έρθει και η κάρτα σήμερα αύριο να δω αν θα bootari, να δω και με την ψύκτρα τι ψάρια πιάσαμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορία bootarei κανονικά χωρίς beep (δεν έχω speaker από ότι φαίνεται). Μόλις τώρα του κάνω format. Όσο για τις θερμοκρασίες είδα στο bios κάτι 36 βαθμούς και δεν ξέρω αν είναι καλά...

P.S: Τελικά η ψύκτρα δεν πάταγε πολύ καλά όπως φοβόμουν και με prime95 πήγε στους 55 βαθμούς...Έβαλα μια οδοντογλυφίδα (αυτό μου ήρθε αυτό έκανα:P γιατί και πάλι να την έβαζα πάλι το ίδιο θα γινόταν) στο πάνω μέρος που δεν έπιανε καλά και μετά από 30 min prime έχω max 44 βαθμούς (κάτι έγινε). Καλούτσικα είμαι πιστεύω..

Επεξ/σία από bmv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...