bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά φτιάχνω το καινούριο μου pc. Περιμένω σήμερα αύριο την κάρτα γραφικών. Δοκίμασα να ανοίξω το pc χωρίς κάρτα γραφικών και ενώ οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά δεν ακούω κάποιο beep. Έχω κάνει καμιά πατάτα κατά την συναρμολόγηση ή είναι φυσιολογικό?
bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 fx 6300/asus m5a97 r2.0/zalman z5plus/630w berlin. Τα υπόλοιπα δεν νομίζω να χρειάζονται κάπου. Χωρίς gpu δεν δουλεύει το ξέρω απλά γιατί δεν κάνει κάποιο beep εξετάζω.
Hyphen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Γιαυτο δεν κανει beep επειδη δεν εχει gpu... το beep σημαινει πως το συστημα ειναι οκ...αυτο ψαχνει να δει λειτουργουν ολα σωστα? Αλλα δεν βρισκει καρτα γραφικων...βαλε και καρτα και ξαναδες το . Tο ιδιο εκανε και το δικο μου οταν δοκιμαζα κατι και δεν ειχα καρτα γραφικων πανω.
bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αφού δεν βρίσκει gpu δεν θα έπρεπε να κάνει κάποια beeps? Μακάρι να είναι όλα οκ....
bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ας ελπίσω ότι είμαι οκ δηλαδή Δεν μπορώ να βγάλω τη ραμ να το δοκιμάσω γιατί εμποδίζει το cooler. Χρηστάρα βλέπω έχουμε παρόμοιο cpu cooler. Εγώ έχω την arctic freezer 13 co... Σου εφαρμόζει κομπλέ? Εμένα δν μπορώ να πω ότι κουμπώνει τέλεια και να φανταστείς της έκανα και 2η εγκατάσταση με καινούρια πάστα. Θα περιμένω την κάρτα να δω πως θα είμαι από θερμοκρασίες. Ίσως να είναι και ιδέα μου τι να πω. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από bmv
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ναι εμενα εχει κλειδωσει τρομερα,αν και με δυσκολεψε να μπει(δεν ηθελα να βγαλω τη μητρικη απο το κουτι και ηταν καπως "στενα" εκει μεσα :Ρ) ακομα και τωρα το καλοκαιρι με 35+ βαθμους εξω και χωρις κλιματιστικο στο δωματιο εχω δει μεχρι 47 βαθμους. με κλιματιστικο δεν παει πανω απο 35-41!
bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Eμένα δεν κλειδώνει πολύ καλά από την πάνω μεριά με αποτέλεσμα να πατάει καλύτερα από την κάτω μεριά....Θα του κάνω ένα test drive και βλέπουμε...Αυτό που δεν κάνει beep με αγχώνει τώρα...
AiWaaa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Προσφατα την έβαλα σε pc φίλου και κούμπωσε εύκολα και δεν κουνιόταν καθόλου.. Ηχειάκι έχεις για να κανει beep ? Βγάλε μια φωτό να δω την ψύκτρα
bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Hχειάκι δεν ξέρω άμα έχει η μητρική πάνω. Εγώ πάντως extra δεν αγόρασα..Ορίστε και photo
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ηχειακι συνηθως εχει το κουτι και οχι η μητρικη και οταν το συνδεεις κατω δεξια(οπως κοιτας τη μητρικη)θα γραφει speaker(πιανει 4 θεσεις αλλα εχει μονο 2 ποδαρακια ενα κοκκινο και ενα ασπρο) απο την πανω μερια ειπες ειναι λιγο στον αερα; δοκιμασε να σφιξεις κ αλλο τη βιδα που εχει(αυτη που ακουμπαει στο πανω σοκετ) επισης τον πανω ανεμιστηρα επειδη δεν μπορω να διακρινω καλα βαλτον να βγαζει αερα απο μεσα!
AiWaaa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει η μητρική σου πάνω... Οπότε μην περιμένεις να ακούσεις
bmv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τις έχω σφίξει τις βίδες. Πατάει η ψύκτρα αλλά πιστεύω ότι άμα την πειράξω λίγο θα κουνηθεί. Τα καλοδιάκια του κουτιού τα έχω συνδέσει όλα και κανένα δεν λέει speaker.. Το κουτί είναι το zalman z5 plus. Πάω να φάω και το τσεκάρω σε λίγο αν έχει...
AiWaaa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Aμα έχει θα είναι στο κουτάκι με τις βίδες κτλ.. Αλλιώς πάνε αγόρασε ενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα