Thanos1972 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Την παλεύεις ρε μάστορα; Το tt του είπα να πάρει, τι δεν καταλαβαίνεις; Η smart είναι η φτηνή σειρά της thermaltake εκτός αν το συγκεκριμένο είναι toughpower και δεν το βλέπω. Ίδια ισχύς, ίδια ποιότητα πάνω κάτω, φτηνότερο το tt, απλό είναι. Να κάνουμε γενική συζήτηση και να πούμε ότι η tt έχει βγαλει κατά καιρούς psu μάπα ενώ η corsair ποτέ; Δεν θα την κάνουμε, για δύο συγκεκριμένα μιλάμε. χαχαχα νευρακια νευρακια? το καταλαβα φιλαρακι.η smart ειναι η φθηνη σειρα?η tr2 και η litepower ειναι η φθηνη σειρα τους.μην κοιτας που δεν την βρισκεις πλεον ελλαδα. http://www.thermaltake.com/psu-allseries.aspx το ξερω οτι εχει βγαλει μαπα Psus.και ολα ηταν tr2 σειρα. αμαν με την corsair,αγια την εχουμε κανει εδω μεσα. 2
rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αυτο νομιζω και εγω, υπεραξια της εχουμε δωσει. 2
BABIS TECHNICS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα σε ολους... σημερα παρελαβα το thermaltake psu.... τελικα το προβλημα με την pciex16 να μην λειτουργει σωστα με την καρτα γραφικων λυθηκε με το καινουργιο τροφοδοτικο.... ελπιζω η επιλογη να με δικαιωσει!!χεχε ευχαριστω μια ακωμη φορα 1
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αλλαγη επιτοπου με ποιοτηκο τροφοδοτικο πριν καει κ σου παρει και αλλα μαζι του ! και για τα 2 προβληματα σου αυτο φταιει .. απ το πρωτο μου μηνυμα στο ειχα πει ! καλοριζικο κ αθορυβο σου ευχομαι ..
BABIS TECHNICS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια... S.O.S. μετα την αλαγη τροφοδοτικου ολα εδιχναν μια χαρα εκτος του οτι οταν επεζα το sniper ghost warrior 2 με πεταγε στην επιφανια εργασια΅αλλα αυτο δεν με ενδιεφερε τοσο και το εκανε και πριν την αλαγη του τροφοδοτικου... το περιεργο ειναι οτι μετα απο 2 μερες που εχω το καινουριο τροφοδοτικο και ενω ολα καλα ξαφνικα τρωει ενα κολλημα και κανω ρισταρτ... καθως παει να μπει στα windows λιγο πριν σβινει η οθωνη ενω το πισι δουλευει και λιγο μετα ακουω και τον ηχο των windows αλλα η οθωνη παραμενει κλιστη! κανω παλι ρισταρτ και τα ιδια.... μπαινω ασφαλης λειτουργια και βγαζω ντραιβερς κανω ρισταρτ και μπαινει κανωνικα.... με το που βαζω ντραιβερς παλι και κανω ρισταρτ παλι τα ιδια!!!! ειμαι για καρτα?????
BABIS TECHNICS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 αυτο το μαλλον θελω να εξακριβωσω..να πω οτι δεν μου διχνει καποιο αλλο προβλημα με γραμες κλπ..
rfc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε καποια αλλη, εστω και της πλακας αν μπορεις. Κανενας δε μπορει να σου πει με σιγουρια, ασχετα αν ολα λενε και φωναζουν "ΚΑΡΤΑ"
BABIS TECHNICS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 στην pcie x4 δουλευει!!!! κατι θα παιζει με την μητρικη???
Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 στο pcie X4 δουλευει με μειωμενες επιδοσεις.....γιαυτο ισως δειχνει ακομη οτι ειναι σταθερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα