Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβαζω τωρα διαφορα θεματα για τροφοδοτικα στο φορουμ και ειμαι αναμεσα σε αυτο που εβαλα και στο thermaltake που εστειλε ο φιλος....το οτι εχει αποσπομενα το δευτερο συγουρα ειναι καλο αλλα κατα τα αλλα πιο θα επιλεγατε απο τα 2??

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το corsair καλο χρυσο αλλα ειναι η φθηνη σειρα της corsair.μην διαβαζεις για τιποτα corsair ax σειρες και νομιζεις οτι παιρνεις κατι παρομοιο.ενω το thermaltake ειναι και Modular κατι το οποιο θα το εκτιμησεις.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά και της tt η φτηνή σειρά είναι. Παρόμοια είναι τα τροφοδοτικά, ας πάει στο tt λόγω έστω και ελάχιστα χαμηλότερης τιμής. Τώρα το modular, τρίχες κατσαρές, το κουτί θα κρίνει και η προσπάθεια που θα καταβάλεις. Αφού όμως δεν το χρεώνουν επιπλέον, χτύπα το.

Δημοσ.

Βαγγελη ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ποσταρεις απλα για να ποσταρεις.το συγκεκριμενο δεν ειναι η φθηνη φθηνη σειρα.ειναι Modular πιο φθηνο με καλυτερο efficiency και πες ονομαστικα 30watt παραπανω.δεν βρισκω λογο να διαλεξει το corsair εναντι αυτου.

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω οτι ειναι η ειναι η φθηνη σειρα της corsair , επιμενω και  η φθηνη σειρα της corsair εξαιρετικη ειναι !

το ανιστοιχο

https://www.skroutz.gr/s/2746875/Corsair-CX-Series-Modular-CX600M-600Watt-80-PLUS-Bronze.html

λιγο πιο ακριβο αλλα δε το αλλαζω με κανενα ..

Δημοσ.

Βαγγελη ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ποσταρεις απλα για να ποσταρεις.το συγκεκριμενο δεν ειναι η φθηνη φθηνη σειρα.ειναι Modular πιο φθηνο με καλυτερο efficiency και πες ονομαστικα 30watt παραπανω.δεν βρισκω λογο να διαλεξει το corsair εναντι αυτου.

Την παλεύεις ρε μάστορα; Το tt του είπα να πάρει, τι δεν καταλαβαίνεις; Η smart είναι η φτηνή σειρά της thermaltake εκτός αν το συγκεκριμένο είναι toughpower και δεν το βλέπω. Ίδια ισχύς, ίδια ποιότητα πάνω κάτω, φτηνότερο το tt, απλό είναι. Να κάνουμε γενική συζήτηση και να πούμε ότι η tt έχει βγαλει κατά καιρούς psu μάπα ενώ η corsair ποτέ; Δεν θα την κάνουμε, για δύο συγκεκριμένα μιλάμε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τα corsair εξαιρετικα μεν, τα σταματησα δε, διοτι 1 στα 3 ειχε coil whine........  και δε λεει αμα ειναι να δινεις τοσα φραγκα.....

Δημοσ.

Να κάνουμε γενική συζήτηση και να πούμε ότι η tt έχει βγαλει κατά καιρούς psu μάπα ενώ η corsair ποτέ;

ευγε

Εγω τα corsair εξαιρετικα μεν, τα σταματησα δε, διοτι 1 στα 3 ειχε coil whine........  και δε λεει αμα ειναι να δινεις τοσα φραγκα.....

υπαρκτο το προβλημα μεν - υπερβολικη η αναλογια 1στα3  δε  ..

στο δικο μου κολλας το αυτι πανω (κυριολεκτικα οχι μεταφορικα) και δεν ακους αν δουλευει η οχι ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...