BABIS TECHNICS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα στο φορουμ... παιδια θελω την βοηθεια σας σε 2 αποριες που εχω... το συστημα μου ειναι... mobo asus p5e64 ws evo cpu e8500 2x2gb kingstone 1333 gpu gtx 460 768mb psu lamtech 700w windows 7 32 bit εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων μου και συγκεκρημενα με τις pcie!! βαζωντας την καρτα στην pcie x16 εχω καποια προβληματα...κοληματα... βαζωντας στην pcie x4 ολα καλα!!!γιατι γινετε αυτο?? σκευτηκα μηπως αυτο γινετε γιατι εχω windows 32 bit...ειναι το μονο που μπορω να φανταστω... θελω την αποψη σας πανω στο θεμα αν καποιος το εχει συναντηση ...... το δευτερο θεμα που με απασχωλει ειναι το τροφοδοτικο μου που ζεστενετε και το ανεμηστηρακι δεν λεει να παρει μπρος!!συγκεκριμενα το βλεπω να προσπαθει να παρει μπρος αλλα ποτε δεν γυρνα κανονικα..ειναι αυτο... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663424 αν καποιος φιλος εχει το ιδιο τροφοδοτικο θα ηθελα να μου πει αν στο δικο του συμβενει το ιδιο γιατι σκευτομαι να το αλαξω μιας και υπαρχει η εγγυηση ακωμα αλλα δεν θελω να μπω σε διαδικασια αν τελικα δεν χρειαζετε!!!οι τασεις ειναι ολες μια χαρα τσεκαρισμενες με προγραματα συγνωμη για τυχων λαθος τοποθετηση του θεματος και σας ευχαριστω εκ των προτερων
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 αλλαγη επιτοπου με ποιοτηκο τροφοδοτικο πριν καει κ σου παρει και αλλα μαζι του ! και για τα 2 προβληματα σου αυτο φταιει ..
BABIS TECHNICS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 αλλαγη επιτοπου με ποιοτηκο τροφοδοτικο πριν καει κ σου παρει και αλλα μαζι του ! και για τα 2 προβληματα σου αυτο φταιει .. γεια σου φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση.... η αληθεια ειναι οτι απο καιρο το εχω βαλει στο ματι το τροφοδοτικο...κατι μου ελεγε οτι δεν παει καλα.... δλδ το pcie x16 δουλευει κανωνικα και με 32 μπιτ λειτουργικο???
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 γεια σου φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση.... η αληθεια ειναι οτι απο καιρο το εχω βαλει στο ματι το τροφοδοτικο...κατι μου ελεγε οτι δεν παει καλα.... δλδ το pcie x16 δουλευει κανωνικα και με 32 μπιτ λειτουργικο??? ναι δεν υπαρχει περιορισμος στο λειτουργικο συστημα win32-bit υπαρχει περιορισμος στην μνημη οση και να βαλουμε δηλαδη το πραγματικο μεγεθος που θα χρησιμοποιειται θα ειναι μεχρι 4 GB
Thanos1972 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι κανονικα δουλευει.για να δεις εαν γυρναει κανονικα ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου (γιατι μπορει να ειναι απο τα αθορυβα και καλα να περνει μπροστα ο ανεμιστηρας μονο οταν αρχισει να ζεστενεται αν και πολυ αμφιβαλω) κατεβασε occt και τρεξε το psu τεστ και δες εαν σου κολλησει το pc και εαν γυρισει ο ανεμιστηρας.
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι κανονικα δουλευει.για να δεις εαν γυρναει κανονικα ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου (γιατι μπορει να ειναι απο τα αθορυβα και καλα να περνει μπροστα ο ανεμιστηρας μονο οταν αρχισει να ζεστενεται αν και πολυ αμφιβαλω) κατεβασε occt και τρεξε το psu τεστ και δες εαν σου κολλησει το pc και εαν γυρισει ο ανεμιστηρας. ισχυει αυτο που λες ομως οχι σε αυτη την περιπτωση ''..που ζεστενετε και το ανεμηστηρακι δεν λεει να παρει μπρος!!συγκεκριμενα το βλεπω να προσπαθει να παρει μπρος αλλα ποτε δεν γυρνα κανονικα .. ''
BABIS TECHNICS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ισχυει αυτο που λες ομως οχι σε αυτη την περιπτωση ''..που ζεστενετε και το ανεμηστηρακι δεν λεει να παρει μπρος!!συγκεκριμενα το βλεπω να προσπαθει να παρει μπρος αλλα ποτε δεν γυρνα κανονικα .. '' ακριβως παει να παρει αλλα στην ουσια καπως ρεταρη..χεχεχε... το προγραμα αυτο το εχω τρεξει και παλι τπτ το ανεμηστηρακι...κανει τα ιδια....το πιανω με το χερι και καιει παρα πολυ που κανονικα θα επρεπε να δουλευει το φουρφουρι..! παντως αυτο που ειπε ο μαους για την pcie προφανος τα λεει ολα....
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 το θεμα ειναι να μην το χρησιμοποιεις καθολου , να το αλλαξεις γιατι μπορει ετσι ξαφνικα να σου καψει επεξεργαστη , μητρικη κτλ
BABIS TECHNICS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 το θεμα ειναι να μην το χρησιμοποιεις καθολου , να το αλλαξεις γιατι μπορει ετσι ξαφνικα να σου καψει επεξεργαστη , μητρικη κτλ ναι θα παει για αλαγη στανταρ...ευχαριστω παιδια...το ειχα μεγαλη απορια ολο αυτο το θεμα...σας ευχαριστω
Petert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων μου και συγκεκρημενα με τις pcie!! βαζωντας την καρτα στην pcie x16 εχω καποια προβληματα...κοληματα... βαζωντας στην pcie x4 ολα καλα!!!γιατι γινετε αυτο?? Την βαζεις στην pci-e x16 αλλα με x4 ταχυτητα, οχι στην pci-e x4. Δες τα χρωματα οι μπλε ειναι x16 speed, οι μαυρες x4 speed. Ειχες παντα προβλημα ή ξαφνικα εγινε ? Η μητρικη σου δεν υποστηριζει windows 7
BABIS TECHNICS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 στις μπλε κανει οτι νανε....στην μαυρη δουλευει...που και που μου πεταει μυνημα οτι απενεργοπιουντε οι ντραιβερς αλλα δουλευει....τους τελευταιους εχω πανω...
BABIS TECHNICS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπερα... παω για αντικατασταση τροφοδοτικου τελικα... σκεφτομαι για αυτο εδω... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549231 για να μην ανοιγω καποιο αλλο θεμα αν ειναι ευκολο την γνωμη σας εστω και με π.μ.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 και γιατι να μην πας εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645 ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα