kostas2000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η δουλεια του IE στο PC μου είναι να κατεβάσει αλλους browsers μετα απο format, τίποτα άλλο 1
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εγώ πάντως μετά την κυκλοφορία του IE10 δεν έχω επιστρέψει σε chrome, εδώ και ένα χρόνο ακριβώς. 2
ChaniaMania Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 στο νεο πρόσφατο στήσιμο desktop άφησα και εγώ default τον IE! μια χαρά τον βρήκα (μετά από πολλά χρόνια).
nhzt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί απορούν και δυσανασχετούν για την χρήση του ΙΕ .Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω . Ρε μάγκες τι σας αφορά εσάς , το τι χρησιμοποιεί ο άλλος ; Εγώ χρησιμοποιώ ΙΕ για e-banking και για αγορές , κάποιος άλλος γιατί είναι σταθερός και ούτω καθ εξής. Τι ζόρι τραβάνε μερικοί , δεν το καταλαβαίνω; Μιλάμε για προχωρημένα άτομα τώρα , όχι για χθεσινούς. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το οτι ειμαστε προχθεσινα ατομα αυτο ειναι σιγουρο! Εγω ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο τα 14 και ειμαι 42
ektor7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το οτι ειμαστε προχθεσινα ατομα αυτο ειναι σιγουρο! Εγω ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο τα 14 και ειμαι 42Βλέπω,απο μικρος στα βασανα!Ελπίζω να μην έπεσες και συ στα σκληρά! 1
Regulus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κάποιος είχε πει: Υπάρχουν τα ψέματα, υπάρχουν τα μεγάλα ψέματα και μετά υπάρχει η Στατιστική !! 1
ektor7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κάποιος είχε πει: Υπάρχουν τα ψέματα, υπάρχουν τα μεγάλα ψέματα και μετά υπάρχει η Στατιστική !! Εισαι σιγουρος οτι είπε η Στατιστικη και οχι η Πολιτική? 1
orck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Βγηκε Firefox 24; Να ειστε καλα μου ειχε διαφυγει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 επίσης βγήκε σήμερα Chrome 30 μπήκε option για "search Google for this image"
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Βλέπω,απο μικρος στα βασανα! Ελπίζω να μην έπεσες και συ στα σκληρά! Μπα στο Os X ειχα πεσει αλλα πλεον με δυο μωρα δυσκολα τα πραγματα. 1
Achis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί απορούν και δυσανασχετούν για την χρήση του ΙΕ .Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω . Ρε μάγκες τι σας αφορά εσάς , το τι χρησιμοποιεί ο άλλος ; Εγώ χρησιμοποιώ ΙΕ για e-banking και για αγορές , κάποιος άλλος γιατί είναι σταθερός και ούτω καθ εξής. Τι ζόρι τραβάνε μερικοί , δεν το καταλαβαίνω; Μιλάμε για προχωρημένα άτομα τώρα , όχι για χθεσινούς. Είμαι web developer,δημιουργώ ιστοσελίδες, διαδικτυακές εφαρμογές κλπ και όταν χρησιμοποιείς τον IE, μου κάνεις την ζωή εξαιρετικά δύσκολη
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κάποιος είχε πει: Υπάρχουν τα ψέματα, υπάρχουν τα μεγάλα ψέματα και μετά υπάρχει η Στατιστική !! και μετα τη Στατιστικη, οι γυναικες.
Crystallization Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τουλάχιστον από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιούν τον IE 10 που είναι by default installed και είναι μακράν καλύτερος από τους προγόνους του.. 3
keepgoing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τι να συζητήσουμε για ποσοστά όταν Net Applications και Statcounter δεν μπορούν ούτε να συμφωνήσουν ποιός είναι πρώτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα