gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Βασικα το κράτημα με ενδιαφέρει κυριως. Ειμαι σε φαση που θελω να τα μακρυνω λιγακι. Αλλα γενικα ειναι αφανα το μαλλι μου και αυτο που θέλω ειναι να "βαραινει" καπως την τρίχα για να μην πετάει δεξιά αριστερα και γενικα. Αλλα το τζελ που χρησιμοποιουσα από οταν ήταν κοντα τα κοκκαλωνει και δεν τρελαίνομαι. για αβανα μαλλι μπορεις να χρησιμοποιεις αυτο: μιλαω για το κοντοστουπικο μπουκαλι.ειναι κρεμα που τη βαζεις οταν βγεις απο το μπανιο σε βρεγμενο μαλλο.δεν βαραινει ακριβως το μαλλι αλλα βοηθα παρα πολυ.μετα μπορεις να βαλεις και λιγη λακ για να τα συγκρατήσεις και αλλο. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 για αβανα μαλλι μπορεις να χρησιμοποιεις αυτο: Ή και αυτό 4
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 για αβανα μαλλι μπορεις να χρησιμοποιεις αυτο: μιλαω για το κοντοστουπικο μπουκαλι.ειναι κρεμα που τη βαζεις οταν βγεις απο το μπανιο σε βρεγμενο μαλλο.δεν βαραινει ακριβως το μαλλι αλλα βοηθα παρα πολυ.μετα μπορεις να βαλεις και λιγη λακ για να τα συγκρατήσεις και αλλο. Thanks kitty αλλα δε θελω να μπλεξω με λακ.
Unabomber Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Kατι αντιστοιχο δηλαδη ? Αμα θυμασαι την μαρκα ειναι πιο ευκολο…... 1) μςταλλικο ασημι σχετικα ψηλο 2) κρατημα και υποτίθεται πως εθρεφε την τρίχα. 3) κομμωτήριο νομιζω Βασικα και οποιοδήποτε αλλο κανει το 2) με καλύπτει. Αρκει να ψεκαζεται κ να μην ειναι λακ Kατι σαν το πανω δηλαδη ? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Kατι σαν το πανω δηλαδη ? Ωπ δεν το προσεξα αυτο. Σιγουρα δεν ειναι αυτο που ειχα δει, αλλα ενδεχομενως να μου κανει, τσεκαρω! Θενξ μαν! Edit: Nope δυστυχως αυτο λεει Flattening iron serum
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 πως δεν προσεξες ολοκληρη μπουκαλαρα? Ελα ντε, παιζει να το ειδα φευγαλεα στη δουλεια και να το ξεχασα μετα
Unabomber Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εγω για το μπουκαλι, σαν σχεδιο εννουσα, οχι για το περιεχομενο.... Λογικα στα κομμωτηρια αν κανεις μια βολτα, και τους πεις περιπου τι θες, θα σε καθοδηγησουν καλυτερα..... Sent from my iPad Air using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εγω για το μπουκαλι, σαν σχεδιο εννουσα, οχι για το περιεχομενο.... Λογικα στα κομμωτηρια αν κανεις μια βολτα, και τους πεις περιπου τι θες, θα σε καθοδηγησουν καλυτερα..... Sent from my iPad Air using Insomnia Αααα οκ. Το ψεκαστηρι ηταν κλασικο ψεκαστηρι αρωματος πχ, οχι τυπου αζαξ Ναι θα περασω απο κανα κομμωτηριο επισης, αλλα εκει που κουρευομαι δεν την εμπιστευομαι γιατι παντα προσπαθει να μου πλασαρει διαφορα προιοντα και φοβαμαι μη βρεθω με μπουκλες μετα την εφαρμογη ξερωγω 2
shikabalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τοσα χρονια παλευω με διαφορα τζελ και πηλους,τη μαλουμπα που κανω οταν ειμαι δυο μερες απλυτος δεν μου την εκανε κανενα απο αυτα.
Pa0ki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδια ερωτηση. Παλιοτερα ειχα πεσει σε ενα προιον styling μαλλιων το οποιο ηταν σε ενα μεταλλικο μπουκαλακι. Δεν ηταν ομως σε μορφη λακ με πεπιεσμενο αερα, ειχε απλα ενα ψεκαστηρι το οποιο ψεκαζε το υγρο. Σας λεει κατι? Ακομα και να μην εχετε υποψη σας το συγκεκριμενο, πως λεγεται αυτο που ψαχνω? long shot, αλλά αν το πέτυχα θέλω custom user title
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δε φαίνεται κάτι, αλλά ναι, άμα το πετύχεις έκλεισε
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Nope Αλλα σε αυτην ακριβώς τη φιλοσοφία ήταν το μπουκάλι. Με χρυσαφι ματ καπάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα