Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πας να βρείς άργιλο. Έχει η WELLA ένα προϊόν, αλλα και άλλες εταιρίες. Αυτά τα απο πάνω δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά... Θα βάζεις λίγο στις άκρες στα δάχτυλα και θα φτιάχνεις τα μαλλιά μύτες μύτες. Μόλις πετύχεις αυτό που θές θα πάρεις και μια λακ Syoss που είναι καλές και θα τα πλακώνεις και με αυτή, γιατί μόνο με κάποιο πηλό/άργιλο μετά απο 10 λεπτά θα πέσουν.

Άν είναι λίγο σπαστό το μαλλί σου μπορεί να θες και κανα ψαλίδι να τα ισιώνεις. Μπορεί να ακούγεται gay και να φαίνεται όταν θα τα φτιάχνεις, το αποτέλεσμα όμως θα είναι γαμάτο.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσιο είναι το μαλλί μου. Δηλαδή όπως κατάλαβα με τον πηλό δεν στέκονται για πολυ.

Νόμιζα ότι ότι με το πηλό θα γ´μουν οκ.

Είναι σίγουρο ότι χρειάζεται λακ ;

Πόση ώρα θα τα κρατήσει ο συνδυασμός αυτών των δύο;

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδια ερωτηση. Παλιοτερα ειχα πεσει σε ενα προιον styling μαλλιων το οποιο ηταν σε ενα μεταλλικο μπουκαλακι. Δεν ηταν ομως σε μορφη λακ με πεπιεσμενο αερα, ειχε απλα ενα ψεκαστηρι το οποιο ψεκαζε το υγρο. 

Σας λεει κατι? Ακομα και να μην εχετε υποψη σας το συγκεκριμενο, πως λεγεται αυτο που ψαχνω? 

Δημοσ.

Παιδια ερωτηση. Παλιοτερα ειχα πεσει σε ενα προιον styling μαλλιων το οποιο ηταν σε ενα μεταλλικο μπουκαλακι. Δεν ηταν ομως σε μορφη λακ με πεπιεσμενο αερα, ειχε απλα ενα ψεκαστηρι το οποιο ψεκαζε το υγρο. 

Σας λεει κατι? Ακομα και να μην εχετε υποψη σας το συγκεκριμενο, πως λεγεται αυτο που ψαχνω? 

Kατι αντιστοιχο δηλαδη ?

osis_flatliner_200.jpg

Αμα θυμασαι την μαρκα ειναι πιο ευκολο…...

:-D

Δημοσ.

Θα πας να βρείς άργιλο. Έχει η WELLA ένα προϊόν, αλλα και άλλες εταιρίες. Αυτά τα απο πάνω δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά... Θα βάζεις λίγο στις άκρες στα δάχτυλα και θα φτιάχνεις τα μαλλιά μύτες μύτες. Μόλις πετύχεις αυτό που θές θα πάρεις και μια λακ Syoss που είναι καλές και θα τα πλακώνεις και με αυτή, γιατί μόνο με κάποιο πηλό/άργιλο μετά απο 10 λεπτά θα πέσουν.

Άν είναι λίγο σπαστό το μαλλί σου μπορεί να θες και κανα ψαλίδι να τα ισιώνεις. Μπορεί να ακούγεται gay και να φαίνεται όταν θα τα φτιάχνεις, το αποτέλεσμα όμως θα είναι γαμάτο.

αυτα ολα μετα την αποτριχωση η πριν?

Δημοσ.

1)περιεργαψε το μπουκαλακι

2)περιεγραψε για τη δουλεια ηταν.

3)ηταν απο κομμωτηριο ή μαγαζι?

• Moderators
Δημοσ.

1) μςταλλικο ασημι σχετικα ψηλο

2) κρατημα και υποτίθεται πως εθρεφε την τρίχα.

3) κομμωτήριο νομιζω

Βασικα και οποιοδήποτε αλλο κανει το 2) με καλύπτει. Αρκει να ψεκαζεται κ να μην ειναι λακ

Δημοσ.

δεν μου παει καπου συγκεκριμενα το μυαλο.θες κρατημα και να θρεφει τη τριχα χωρις να ειναι λακ ε?οκ θα το κοιταξω γενικως το θεμα.δεν ακουγεται κακο και για το δικο μου μαλλι τωρα που το λεμε...

• Moderators
Δημοσ.

δεν μου παει καπου συγκεκριμενα το μυαλο.θες κρατημα και να θρεφει τη τριχα χωρις να ειναι λακ ε?οκ θα το κοιταξω γενικως το θεμα.δεν ακουγεται κακο και για το δικο μου μαλλι τωρα που το λεμε...

Βασικα το κράτημα με ενδιαφέρει κυριως.

Ειμαι σε φαση που θελω να τα μακρυνω λιγακι. Αλλα γενικα ειναι αφανα το μαλλι μου και αυτο που θέλω ειναι να "βαραινει" καπως την τρίχα για να μην πετάει δεξιά αριστερα και γενικα. Αλλα το τζελ που χρησιμοποιουσα από οταν ήταν κοντα τα κοκκαλωνει και δεν τρελαίνομαι.

Δημοσ.

Λοιπόν έχεις 2 επιλογές

Μπριγιαντίνη που τους προσθέτει και λάμψη (θέλει να βρεις μια που δεν τα λαδώνει στο λουκ όμως)

ή

pomade

κι εδώ θέλει προσοχή, μερικές θαμπώνουν το μαλλί.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι ρε μαν. Θελω να πω, εκτιμω τις επιλογες, αλλα οχι πομαδα και μπριγιαντινη δεν μπορω να υποστηρίξω το λουκ. :lol:

Δημοσ.

ρε τα μαλλιά σας θα πέφτουν για πλάκα λίγο λίγο  ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...