Amakatzis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε ποια από τα τρία είναι κατάλληλα για την περίπτωση μου. Θέλω να φτιάχνω τα μαλλιά και να έχουν μια στεγνή υφή όχι υγρή( νομίζω τα gel δίνουν τέτοια υφη) Ευχαριστώ εκ προτέρων, Σε αυτές τις φωτογραφίες που παραθέτω αυτό ακριβώς εννοω με την στεγνή υφή. Επίσης πως μπορώ να πετύχω το styling της πρώτης εικόνας;
Amakatzis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Επίσης εάν μπορείτε να μου πείτε πως να χρησιμοποιήσω ..να μην κάνω και κανένα λάθος.
Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πόσο λάθος μπορείς να κάνεις με "ζελέ" μαλλιών; 2
nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πόσο λάθος μπορείς να κάνεις με "ζελέ" μαλλιών; να το φάει 15
Amakatzis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το gel δίνει από ότι έχω ακούσει βέβαια ,υγρή υφή. Κάνω λάθος; Εγώ θελω να μου πείτε πως μπορώ να επιτύχω στεγνή υφη.
DrLo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 να το φάει πάλι καλά ... άλλο σκέφτηκα εγώ ... ... πρέπει να κόψω το internet 1
panosno1com Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 να το φάει μα αφου κολλαει στα δοντια! oh wait ! :PPPP 1
bilakos10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όταν με το καλό πάρεις κάποιο gel, έτσι να κάνεις τα μαλλιά σου:
leonidas_fs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Οποισδήποτε πηλός και κερί θα κάνουν την δουλειά που θέλεις. Βάλε λίγο στην παλάμη σου, τρίψε ελαφρά τις 2 παλάμες μεταξυ τους και βάλτο στα μαλλιά σου.
anpetsalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ειναι ακριβως αυτο που θες.. το χρησιμοποιω χρονια και ειναι αναντικαταστατο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα