Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω στις κονσολες πηγα

1) για τα αποκλειστικα παιχνιδια

2) για την ευκολια που παρεχουν

για αυτους κυριως τους λογους, εαν λοιπον σε ενδιαφερουν κυριως τα αποκλειστικα οπως καταλαβα, τοτε θα πρεπει να επιλεξεις ποιο παιχνιδι θα ηθελες να παιξεις οπωσδηποτε, και τοτε να παρεις το PS4.

Πες μου ότι είμαι χαζος αλλά ένα knack ένα κιllzone θα το γουσταρα αλλά και αλλά με προβληματίζουν θα ναι αξιόπιστα τα μηχανήματα το πρώτο καιρό η θα τρέχω με εγγυήσεις

οι κονσόλες είναι για παιχνίδια και ο υπολογιστής για λίγο απο όλα . Εγώ αυτό ξέρω :P

Φτιάχνω pc και το γουστάρω δεν λέω αλλά απο μικρός η κονσόλα για μένα ήταν το μαγικό κουτί που δεν σκεφτοσουν τίποτα έβαλες παιχνίδι on και τέρμα

Ακόμα και αυτός που έχει το πιο high end pc πρέπει να χέι και την χρυσή τομή του gaming στα γραφικα που ειναι η ανάλογη κονσόλα στη κάθε εποχή που βγαίνει

Δημοσ.

Το padpoet τον ξέρω απο το Βασίλη απο superetroid μιλάω με τον άνθρωπο.. Δεν υπάρχει περίπτωση να λέγε τίποτα και που γνωρίζει πλέον να χασει την δουλεια του,στο 7 με 15 στο eternity αν κατι θυμάμαι καλά κάποιος του ξέφυγε είπε 13 χαζογελασαν και άλλαξαν θέμα

Εαν ηξερε την ημερομηνια, και ηταν οντως αυτη που λενε διαφοροι, θα εβγαινε να τους διαψευσει?

Πες μου ότι είμαι χαζος αλλά ένα knack ένα κιllzone θα το γουσταρα αλλά και αλλά με προβληματίζουν θα ναι αξιόπιστα τα μηχανήματα η θα τρέχω με εγγυήσεις

Η λογικη λεει οτι δεν θα υπαρχουν προβληματα, τουλαχιστον υπερθερμανσης, τοσο η sony οσο και η MS πηγαν σε λυσεις με χαμηλη καταναλωση ενεργειας, και κατα συνεπεια θα εχουν μικροτερες θερμοκρασιες. Η αληθεια ειναι ομως οτι ειναι ενα νεο μηχανημα και ποτε δεν ξερεις τι προβλημα μπορει να βγαλει.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν έγραψα σε είδη υπάρχον topic.... μην μου την πείτε αλλά το Xbox πλέον δεν το χονευω ειναι σαν low end pc έχασε την μοναδικότητα του όλα γίνονται port σε pc μάλλον σκόπιμο της Microsoft να πουλήσει hardware. Οπότε για μένα υπάρχει ps4 μόνο wii u δεν ασχολούμαι αν δεν δω παιχνιδαρες ακόμα

Δημοσ.

Με αφορμή λοιπόν την άφιξη του PS4 στην χώρα μας 15 Δεκέμβριου θα ήθελα να ακούσω σκέψεις το τι θα προτιμούσε ο καθένας στις γιορτές, ένα σχετικά νέο pc με μια καλή κάρτα γραφικών? η αντί χρημάτων της κάρτας μια νέα κονσόλα με καλά γραφικά και exclusive τίτλους που απλά plug and play?

Το ενδεχομενο να εχεις gaming pc και να αγορασεις σε 2-3 χρονια κονσολα το βγαζεις απεξω??? Εχουμε πει πολλες φορες δεν αγοραζουμε κονσολες day one για να μην γινουμε beta testers...

Πες μου ότι είμαι χαζος αλλά ένα knack ένα κιllzone θα το γουσταρα αλλά και αλλά με προβληματίζουν θα ναι αξιόπιστα τα μηχανήματα το πρώτο καιρό η θα τρέχω με εγγυήσεις

Φτιάχνω pc και το γουστάρω δεν λέω αλλά απο μικρός η κονσόλα για μένα ήταν το μαγικό κουτί που δεν σκεφτοσουν τίποτα έβαλες παιχνίδι on και τέρμα

Ακόμα και αυτός που έχει το πιο high end pc πρέπει να χέι και την χρυσή τομή του gaming στα γραφικα που ειναι η ανάλογη κονσόλα στη κάθε εποχή που βγαίνει

Βλεπεις πλεον να ειναι τα πραγματα οπως παλια στις κονσολες???

• Like 4
Δημοσ.

Το ενδεχομενο να εχεις gaming pc και να αγορασεις σε 2-3 χρονια κονσολα το βγαζεις απεξω??? Εχουμε πει πολλες φορες δεν αγοραζουμε κονσολες day one για να μην γινουμε beta testers...

Βλεπεις πλεον να ειναι τα πραγματα οπως παλια στις κονσολες???

Απο θέμα εξελίξεις υπηρεσιών όχι αλλά απο θέμα ευκολίας ναι! Ούτε πολλά για το λειτουργικό δεν πρέπει να ξέρεις ούτε overclock ούτε απο αναβάθμισης. Απλά ps4 δίσκος η digital και παίζεις. Τώρα απο θέμα υπηρεσιών και πολιτικής αν το πας εκεί ειναι η τελευταία γενιά πιστεύω που ειναι κάπως λασκα στα παλιά προτυπα
Δημοσ.

Βασικα και οι τιμες που λεει το παραπανω video εν μερη δεν ισχυουν καθως ορισμενα παιχνιδια φτανουν μεχρι και τα 70ευρο στις κονσολες,βλεπε 

http://www.skroutz.gr/s/2359306/The-Last-of-Us-PS3.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/2533831/Grand-Theft-Auto-V-PS3.html?from=catspan

• Like 1
Δημοσ.

Το PC έχει μακράν τις καλύτερες τιμές.

Όταν με 1 δολλάριο αγόραζες πακέτο Dead Space1 & 3, Crysis 2, Mirror's Edge και δεν θυμάμαι τί άλλο, τί να λέμε τώρα.....

Οι προσφορές που έχει κάθε τρείς και λίγο στο PC ισοπεδώνουν τα πάντα...

Ελπίζω με την κίνηση της Valve (SteamOS, Steam Machines, Steam Controller) να μπορέσουν και οι κονσολάκιδες να δούν το φώς....

Δημοσ.

PS4

Eχεις

-To 95% των multiplatfοrm ή αν θες το 99.9% των ΑΑΑ παιχνιδιων εκει εξω.(εκτος απο λιγα που εκ των πραγματων δεν μπορουν να παιξουν εκει λογο χειρισμου,αλλιως θα τα ειχες και αυτα).

-Τα πολλα console exclusives(αυτα που βγαινουν μονο στα Xbone/ps4 και οχι σε pc).

-Τα πολλα ps4 exclusives(Στα μισα χρονια ζωης του Ps3,ειχες απο ενα GOTY αποκλειστικα σε αυτο το συστημα)

-Ps plus.Η καλυτερη υπηρεσια ever.Θα δωσεις πολυ λιγοτερα χρηματα και θα παιξεις περισσοτερα παιχνιδια απο οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια.Εκτος αν περιοριζεται το gaming σου σε ενα-δυο genres.

-Kαλυτερη τιμη.

Επισης δεν θα χρειαστει ποτε να πεις τα εξης.

''Γιατι γαμωτο μονο στις κονσολες το ταδε παιχνιδι?''

''Θα βγει για pc?''

''Πωπω θα ηταν μαματο ΑΝ εβγαινε στο pc''

''Δωσε λιγο το λινκ για το petition ρε συ''.

:P:P:P:P

Αν παιζεις γενικα πολλα παιχνιδια,εισαι απαιτητικος στο ''ποσοτητα/ποιοτητα'' παρε ps4.Αν παιζεις ξερω γω κανα strategy,MMO και κανα προ.Δεν εχει νοημα η αγορα ps4.

Δημοσ.

Γενικά με τις κονσόλες έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι και αν συμβεί. Ξέρεις οτι σε ένα διάστημα 5-6 ετών που κρατάει η γενιά θα παίξεις τα πάντα χωρίς να χρειαστείς την παραμικρή αναβάθμιση η έξτρα ρύθμιση. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Όλα τα μεγάλα ΑΑΑ multiplatform και τα εκάστοτε exclusives, χωρίς να περιμένεις για κάποιο PC port που στο τέλος μπορεί να είναι unoptimised και να θές έξτρα αναβάθμιση η να περιμένεις για patch κτλ...

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα το pc έχει την απόλυτη ποιότητα σε οπτικό επίπεδο και ποσοστιαία πιο οικονομικά παιχνίδια αλλα οι εταιρίες έχουν βρει άλλο τροπο να Σου τρώνε τα λεφτά, με την αγορά hardware , όσους ρωτάω για pc ανά 2 χρόνια σε μέσο όρο θα δώσουν απο 250 μέχρι όσο παει για gpu και βέβαια δεν ειναι μόνο το gpu που κανει το pc έτσι. Οπως και η intel σε 3 χρόνια 4 γενιές CPU χωρίς τεράστια άλματα , στην κονσόλα οκ κάθε τι καινούριο και το 1/5 Της αξίας της

Η φιλοσοφία ειναι κατι σαν την πειρατεία στα pc που αυξήθηκαν οι αγορές εξωτερικών δίσκων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...