DX12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Με αφορμή λοιπόν την άφιξη του PS4 στην χώρα μας 15 Δεκέμβριου θα ήθελα να ακούσω σκέψεις το τι θα προτιμούσε ο καθένας στις γιορτές, ένα σχετικά νέο pc με μια καλή κάρτα γραφικών? η αντί χρημάτων της κάρτας μια νέα κονσόλα με καλά γραφικά και exclusive τίτλους που απλά plug and play?
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει ήδη θέμα Next-gen consoles VS PC. Διότι το ερώτημά σου εκεί θα καταλήξει. Επίσης το τόπικ το έβαλες στην υποενότητα "Κονσόλες", οπότε είναι κατανοητό ότι η πλειοψηφία που θα απαντήσει θέλει νέα κονσόλα. Ομοίως αντίθετα αν το τόπικ το άνοιγες στην υποενότητα "PC games" 1
Udontneed2know Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και επισης που ακουσες το 15 Δεκεμβρη? δεν υπαρχει καμια τετοια ανακοινωση.
DX12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει ήδη θέμα Next-gen consoles VS PC. Διότι το ερώτημά σου εκεί θα καταλήξει. Επίσης το τόπικ το έβαλες στην υποενότητα "Κονσόλες", οπότε είναι κατανοητό ότι η πλειοψηφία που θα απαντήσει θέλει νέα κονσόλα. Ομοίως αντίθετα αν το τόπικ το άνοιγες στην υποενότητα "PC gamesε Εχεις δίκαιο αλλά να το θέσω πιο διαφορετικά για μένα αποκλειστικά το ps4 έχει πιο interactive στοιχείο στους μοναδικούς του τίτλους, προσπαθει περισσότερο να δημιουργήσει παιχνίδια σαν interactive κινηματογραφικές ταινίες και επιπλέον που για αρχή τουλάχιστον έχει καλά γραφικά όπως ένα pc Και επισης που ακουσες το 15 Δεκεμβρη? δεν υπαρχει καμια τετοια ανακοινωση. Βγήκε ανακοίνωση για 15
Udontneed2know Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Toτε την απαντηση στο ερωτημα σου την δινεις μονος σου, παιχνιδια οπως τα heavy rain, beyond, last of us, uncharted θα τα βρεις μονο σε πλατφορμες της Sony, στο ps3 τωρα, στο PS4 μελλοντικα.
fraris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ps4 χωρις να σκεφτεις...next generation το ps4.
DX12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 [uPDATE: 30/9/13] Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του GameWorld οι οποίες προέρχονται από την αλυσίδα καταστημάτων Public, το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου για όσους από εσάς το έχουν κάνει ή θα το κάνουν pre-order τις επόμενες ημέρες! Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι θα είναι η 15η Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως σας είχαμε ενηνερώσει προ ημερών. Εκτιμάμε ότι η Sony αναμένεται να επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό τις επόμενες ημέρες με επίσημη ανακοίνωση. Ειναι 99% σίγουρο Toτε την απαντηση στο ερωτημα σου την δινεις μονος σου, παιχνιδια οπως τα heavy rain, beyond, last of us, uncharted θα τα βρεις μονο σε πλατφορμες της Sony, στο ps3 τωρα, στο PS4 μελλοντικα.Προφανώς και εσύ συμφωνείς μαζί μου θα το αγοράζες άμεσα;
Udontneed2know Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 [uPDATE: 30/9/13] Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του GameWorld οι οποίες προέρχονται από την αλυσίδα καταστημάτων Public, το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου για όσους από εσάς το έχουν κάνει ή θα το κάνουν pre-order τις επόμενες ημέρες! Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι θα είναι η 15η Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως σας είχαμε ενηνερώσει προ ημερών. Εκτιμάμε ότι η Sony αναμένεται να επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό τις επόμενες ημέρες με επίσημη ανακοίνωση. Ειναι 99% σίγουρο LOL Ανοιξε ενα ημερολογιο και κοιτα τι ημερα πεφτει η 15η Δεκεμβρη, βεβαια ακομα ποιο σημαντικο ειναι το παρακατω. Αγνωστο το ποτε θα ερθει το PS4 στην Ελλάδα, παρα τα οσα λενε διαφορα gaming sites Αγνωστη δυστηχως ακομα παραμενει η ημερομηνια κυκλοφοριας του PS4 στην Ελλαδα, παρα τα οσα λενε διαφορα gaming sites και πολυκαταστηματα. Αυτο ειπε μεταξυ αλλων ο Padpoet, ο Community Manager της SCEE για την Ελλάδα, διαψευδοντας ουσιαστικα οτι τα εν λογω sites εχουν καποια πληροφορηση, καθως οπως ειπε ουτε ο ιδιος δεν ξερει, συγκεκριμενα στο post που εκανε σημερα στο PS4forums.gr λεει τα εξης: Μιλάω κάθε μέρα με την Sony Hellas για την κυκλοφορία του PS4 (ΚΑΘΕ μέρα όμως). Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ΠΟΤΕ τίποτα. Όλο κάτι Public και κάποια 3rd party gaming websites κατεβάζουνε διάφορα ... που τα βρίσκουν δεν ξέρω. Μάλλον το traffic και τα likes κυνηγάνε! Περιμένουμε επιβεβαίωση για μια πιθανή ημερομηνία. Μέχρι τότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς. Λίγο υπομονή Ας ελπισουμε βεβαια ολοι, οτι τελικα θα καταφερει η Sony Hellas να φερει το Ps4 στην Ελλαδα το συντομοτερο δυνατον. http://www.ps4forums.gr/vb/content.php/316-%CE%91%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-PS4-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%83%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-gaming-sites ΕDIT: ξεχασα να απαντησω στο ερωτημα σου εαν θα το αγοραζα αμεσα, εγω σκοπευω να το παρω με την κυκλοφορια του Infamous Second Son , καθως αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο την παρουσα στιγμη, βεβαια αυτα ειναι καθαρα θεμα γουστου. 1
Petert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 integrated or discrete γραφικα, η αποφαση ειναι discrete "auto-call"
DX12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 LOL Ανοιξε ενα ημερολογιο και κοιτα τι ημερα πεφτει η 15η Δεκεμβρη, βεβαια ακομα ποιο σημαντικο ειναι το παρακατω. Αγνωστο το ποτε θα ερθει το PS4 στην Ελλάδα, παρα τα οσα λενε διαφορα gaming sites http://www.ps4forums.gr/vb/content.php/316-Αγνωστο-το-ποτε-θα-ερθει-το-PS4-στην-Ελλάδα-παρα-τα-οσα-λενε-διαφορα-gaming-sites Τα παιδιά του eternity.gr σε live παραδέχθηκαν ότι απο ανθρώπους που ξέρουν μέσα στην Sony απο 7 μέχρι 15 99.9 θα κυκλοφορήσει απλά δεν τους επιτρέπεται να πουν κάτι ακριβώς μέχρι να το πει η Sony Γιατί υπάρχει αμφισβήτηση στην τελική ότι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος σε μας; Δεν το νομίζω πλέον
Udontneed2know Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Σου ειπα τι λεει ανθρωπος που δουλευει για την Sony, οτι ολα αυτα τα βγαζουν απο το μυαλο τους, η απλα μαντευουν. Εγω προσωπικα πλεον δεν πιστευω οτι εχουν καποια πληροφορηση, μερικα ακομα posts που εκανε χθες στο ps4forums... Ε μα ... το τι έχω δει και τι έχω ακούσει.Δεν ξέρω ποιός είναι ο υπεύθυνος στα Public και πως λειτουργούνε αλλά κάποιοι τυπάδες εκεί που το παίζουν ότι ξέρουν "από πηγές" δεν ξέρουν τίποτα ή απλά μαντεύουν. Έχουνε παραπληροφορήσει πολύ κόσμο, πολλά site και πολλές σελίδες στο Facebook.Μόλις μάθω θα ενημερώσω τους πάντες και τα πάντα. Τι νομίζετε, δεν θέλω να ησυχάσω;! Μέχρι και στον ύπνο μου πλέον την βλέπω την ερώτηση! Μα δεν είπα κάτι κακό. Είπα απλά ότι κανείς δεν ξέρει και ότι αυτά που λέγονται στηρίζονται σε φήμες.Έχω διαψεύσει τουλάχιστον 10 φορες τις φήμες. Οι περισσότεροι τις πιστεύουν παρόλα αυτά. Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει. και οπως σου ειπα εαν ανοιξεις ημερολογιο θα δεις οτι 15 Δεκεμβρη πεφτει Κυριακη.
DX12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Για να μη ξεφεύγουν απο το θέμα συμφωνώ σε κάτι που χέι πει ένας φίλος ότι οι υπάρχων κονσόλες εκτός wii u δεν έχουν να δώσουν κατι σε σχέση με κάποιον που μπορεί να χεί ένα καλό pc. Η δίκαια μου άποψη ακριβός ειναι ότι πιστεύω στην μοναδικότητα του playstation στους δικούς του τίτλους Και τώρα που αλλάζει το hardware του Αν κάποιος έχει 400 η 500 ευρώ θα τα δίνε για αυτο η θα ετοίμαζε το pc του σκεπτόμενος..έλα μωρε για 5 τίτλους τώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω αν μου περίσσευαν θα τα κανά όλα
Udontneed2know Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εγω στις κονσολες πηγα 1) για τα αποκλειστικα παιχνιδια 2) για την ευκολια που παρεχουν για αυτους κυριως τους λογους, εαν λοιπον σε ενδιαφερουν κυριως τα αποκλειστικα οπως καταλαβα, τοτε θα πρεπει να επιλεξεις ποιο παιχνιδι θα ηθελες να παιξεις οπωσδηποτε, και τοτε να παρεις το PS4.
DX12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Σου ειπα τι λεει ανθρωπος που δουλευει για την Sony, οτι ολα αυτα τα βγαζουν απο το μυαλο τους, η απλα μαντευουν. Εγω προσωπικα πλεον δεν πιστευω οτι εχουν καποια πληροφορηση, μερικα ακομα posts που εκανε χθες στο ps4forums... και οπως σου ειπα εαν ανοιξεις ημερολογιο θα δεις οτι 15 Δεκεμβρη πεφτει Κυριακη. Σου ειπα τι λεει ανθρωπος που δουλευει για την Sony, οτι ολα αυτα τα βγαζουν απο το μυαλο τους, η απλα μαντευουν. Εγω προσωπικα πλεον δεν πιστευω οτι εχουν καποια πληροφορηση, μερικα ακομα posts που εκανε χθες στο ps4forums... και οπως σου ειπα εαν ανοιξεις ημερολογιο θα δεις οτι 15 Δεκεμβρη πεφτει Κυριακη. Το padpoet τον ξέρω απο το Βασίλη απο superetroid μιλάω με τον άνθρωπο.. Δεν υπάρχει περίπτωση να λέγε τίποτα και που γνωρίζει πλέον να χασει την δουλεια του,στο 7 με 15 στο eternity αν κατι θυμάμαι καλά κάποιος του ξέφυγε είπε 13 χαζογελασαν και άλλαξαν θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα