Federacion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πήρα ένα laptop από τις αγγελίες εδώ. Πολύ καλό βγήκε το μικρό μου lenovo και κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλε . <br><br> Όταν το πήρα φορούσε 7αρια original. Εγώ όμως βιάστηκα και πήρα από τον θείο 8αρια. Και πάλι όλα καλά. <br><br> Όμως τώρα θέλω να το ρίξω σε δουλειά οπότε θέλω να γυρίσω σε original 7αρια. Θα κατεβάσω την αντίστοιχη έκδοση. Πρέπει να την κατεβάσω από την ms? Αρκεί να τα εγκαταστήσω με το νούμερακι που έχει στο αυτοκόλλητο ή θα πρέπει να κάνω και τίποτε ακόμη;<br><br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ποιο lenovo ειναι? ειχε οταν το αγορασε win 7 απ'τη μητερα του ή τα περασε αυτος?
jim_p Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Την εκδοση που θες την κατεβαζεις νομιμα απο τα direct links του digitalriver που κυκλοφορουν σχεδον παντου, απλα το digitalriver δεν εχει τις ελληνικες εκδοσεις των isos, οποτε αναγκαστικα κατεβαζεις τις αγγλικες και αλλαζεις γλωσσα με το vistalizator.
Federacion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχω το netbook s206 και τα 7αρια τα είχε από την μαμά του. Τα είχε όμως με γερμανικά. Γερμανικό πληκτρολόγιο κτλ. Να βάλω λοιπόν τα αγγλικά. Μπορώ να κάνω απλά update ή θα χρειαστεί φόρματ; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα