spyrosbhta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, μόλις παρήγγειλα από γνωστό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ένα android samsung κινητό, για το οποίο το κατάστημα αναφέρει ότι διατήθεται με αγγλικό μενού; Γιατί το αναφέρει; Δεν ισχύει πως αφού είναι android μπορώ κάλλιστα να το αλλάξω σε ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimcost42 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αν εχει ξενο firmware περασμενο ενδεχομενος να μην εχει την ελληνικη γλωσσσα. Παντως μπορεις να του αλλαξεις και μονος σου firmware. Www.samfirmware.com απο εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosbhta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι απο ευρωπη δυσκολο να μην εχει ελληνικα μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εφοσον δεν εχει, το κανεις ροοτ και του περνας το more2locale και περνας τα ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosbhta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πήρα τον αριθμό ιμει και ειπα πως θα το παραλάβω αύριο. Ψάχνω τη χώρα προέλευσης από το ΙΜΕΙ. Στο ιντερνετ δε βρήκα ΄τιποτα. Περιμένω απάντηση και από τη samsung, οπότε βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ελληνικα ,εφοσον φοραει 4.0.3 και πανω ρομ.εκτος εαν ειναι εκτος ευρωπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosbhta Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το παρέλαβα και είπα ότι γίνει έγινε...άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά! Παρεπτιτώντος η συννενόηση μου με το τηλεφωνικό κέντρο του e-shop ήταν μπουζούκι, ο κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του για τα χαρακτηριστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το παρέλαβα και είπα ότι γίνει έγινε...άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά! Παρεπτιτώντος η συννενόηση μου με το τηλεφωνικό κέντρο του e-shop ήταν μπουζούκι, ο κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του για τα χαρακτηριστικά... λογικο αφου ο καθενας λεει αυτο που πιστευει.δεν μπορε ο αλλος να ξερει για ολα τα προιοντα τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosbhta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Λάθος, η σωστή απάντηση είναι: Δε γνωρίζω, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ή προμηθευτή και θα σας πω. Το να λέω ότι μου κατέβει δεν είναι σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Λάθος, η σωστή απάντηση είναι: Δε γνωρίζω, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ή προμηθευτή και θα σας πω. Το να λέω ότι μου κατέβει δεν είναι σωστό. Και θα χασουν τον πελατη ισως ετσι οποτε οι μισοι λενε οτι βλακεια θες.συμφωνω μαζι σου αλλα δυστυχως δεν γινεται στην πραξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marilenako90 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,ποιο κινητο αγορασες απο το eshop γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το galaxy core duos και γραφουν οτι διατιθεται με αγγλικο μενου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 σε android και να μην εχει ελληνικο παντως θα ειναι λιγο δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,ποιο κινητο αγορασες απο το eshop γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το galaxy core duos και γραφουν οτι διατιθεται με αγγλικο μενου... http://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=galaxy+core+duos Προτεινω kaizershop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα