Προς το περιεχόμενο

Κινητό android με αγγλικό μενού;

spyrosbhta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μόλις παρήγγειλα από γνωστό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ένα android samsung κινητό, για το οποίο το κατάστημα αναφέρει ότι διατήθεται με αγγλικό μενού; Γιατί το αναφέρει; Δεν ισχύει πως αφού είναι android μπορώ κάλλιστα να το αλλάξω σε ελληνικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχει ξενο firmware περασμενο ενδεχομενος να μην εχει την ελληνικη γλωσσσα. Παντως μπορεις να του αλλαξεις και μονος σου firmware. Www.samfirmware.com απο εδω.

• Like 1

Πήρα τον αριθμό ιμει και ειπα πως θα το παραλάβω αύριο. Ψάχνω τη χώρα προέλευσης από το ΙΜΕΙ. Στο ιντερνετ δε βρήκα ΄τιποτα. Περιμένω απάντηση και από τη samsung, οπότε βλέπουμε...

Το παρέλαβα και είπα ότι γίνει έγινε...άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά!

Παρεπτιτώντος η συννενόηση μου με το τηλεφωνικό κέντρο του e-shop ήταν μπουζούκι, ο κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του για τα χαρακτηριστικά...

Το παρέλαβα και είπα ότι γίνει έγινε...άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά!

Παρεπτιτώντος η συννενόηση μου με το τηλεφωνικό κέντρο του e-shop ήταν μπουζούκι, ο κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του για τα χαρακτηριστικά...

λογικο αφου ο καθενας λεει αυτο που πιστευει.δεν μπορε ο αλλος να ξερει για ολα τα προιοντα τι παιζει.

Λάθος, η σωστή απάντηση είναι: Δε γνωρίζω, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ή προμηθευτή και θα σας πω.

Το να λέω ότι μου κατέβει δεν είναι σωστό.

• Like 1

Λάθος, η σωστή απάντηση είναι: Δε γνωρίζω, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ή προμηθευτή και θα σας πω.

Το να λέω ότι μου κατέβει δεν είναι σωστό.

Και θα χασουν τον πελατη ισως ετσι οποτε οι μισοι λενε οτι βλακεια θες.συμφωνω μαζι σου αλλα δυστυχως δεν γινεται στην πραξη

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα,ποιο κινητο αγορασες απο το eshop γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το galaxy core duos και γραφουν οτι διατιθεται με αγγλικο μενου...

Καλησπερα,ποιο κινητο αγορασες απο το eshop γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το galaxy core duos και γραφουν οτι διατιθεται με αγγλικο μενου...

http://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=galaxy+core+duos

Προτεινω kaizershop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...