spyrosbhta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, μόλις παρήγγειλα από γνωστό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα ένα android samsung κινητό, για το οποίο το κατάστημα αναφέρει ότι διατήθεται με αγγλικό μενού; Γιατί το αναφέρει; Δεν ισχύει πως αφού είναι android μπορώ κάλλιστα να το αλλάξω σε ελληνικά;
dimcost42 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αν εχει ξενο firmware περασμενο ενδεχομενος να μην εχει την ελληνικη γλωσσσα. Παντως μπορεις να του αλλαξεις και μονος σου firmware. Www.samfirmware.com απο εδω. 1
kataramenos32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι απο ευρωπη δυσκολο να μην εχει ελληνικα μεσα
panos- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εφοσον δεν εχει, το κανεις ροοτ και του περνας το more2locale και περνας τα ελληνικα.
spyrosbhta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πήρα τον αριθμό ιμει και ειπα πως θα το παραλάβω αύριο. Ψάχνω τη χώρα προέλευσης από το ΙΜΕΙ. Στο ιντερνετ δε βρήκα ΄τιποτα. Περιμένω απάντηση και από τη samsung, οπότε βλέπουμε...
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ελληνικα ,εφοσον φοραει 4.0.3 και πανω ρομ.εκτος εαν ειναι εκτος ευρωπης
spyrosbhta Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το παρέλαβα και είπα ότι γίνει έγινε...άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά! Παρεπτιτώντος η συννενόηση μου με το τηλεφωνικό κέντρο του e-shop ήταν μπουζούκι, ο κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του για τα χαρακτηριστικά...
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το παρέλαβα και είπα ότι γίνει έγινε...άνοιξε κατευθείαν στα ελληνικά! Παρεπτιτώντος η συννενόηση μου με το τηλεφωνικό κέντρο του e-shop ήταν μπουζούκι, ο κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του για τα χαρακτηριστικά... λογικο αφου ο καθενας λεει αυτο που πιστευει.δεν μπορε ο αλλος να ξερει για ολα τα προιοντα τι παιζει.
spyrosbhta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Λάθος, η σωστή απάντηση είναι: Δε γνωρίζω, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ή προμηθευτή και θα σας πω. Το να λέω ότι μου κατέβει δεν είναι σωστό. 1
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Λάθος, η σωστή απάντηση είναι: Δε γνωρίζω, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ή προμηθευτή και θα σας πω. Το να λέω ότι μου κατέβει δεν είναι σωστό. Και θα χασουν τον πελατη ισως ετσι οποτε οι μισοι λενε οτι βλακεια θες.συμφωνω μαζι σου αλλα δυστυχως δεν γινεται στην πραξη
marilenako90 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,ποιο κινητο αγορασες απο το eshop γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το galaxy core duos και γραφουν οτι διατιθεται με αγγλικο μενου...
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 σε android και να μην εχει ελληνικο παντως θα ειναι λιγο δυσκολο
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,ποιο κινητο αγορασες απο το eshop γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το galaxy core duos και γραφουν οτι διατιθεται με αγγλικο μενου... http://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=galaxy+core+duos Προτεινω kaizershop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα