.::NikoS::. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα dvdaki από βιντεοκάμερα, το οποίο δεν το διαβάζει πουθενά (camera, pc) μάλλον γιατί την ώρα που έγγραφε η κάμερα έπεσε κάτω οπότε θα σταμάτησε η εγγραφη έτσι απότομα. Υπάρχει κάποιο software που μπορώ να δω έστω αν υπάρχουν και να αντιγράψω τα δεδομένα έστω και μισο-κατεστραμμένα; Ευχαριστώ!
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 δυσκολο νικο .. την επομενη φορα .. τριποδακι
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ε καλά δεν είναι δικό μου ακριβώς οπότε δεν καίγομαι κιόλας αλλά καλό θα ήταν αν υπήρχε κάτι. Επίσης δε γνωρίζω πως και γιατί έπεσε η κάμερα ίσως έφταιγε κάνα αθώο παιδάκι
deesnider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα dvdaki από βιντεοκάμερα, το οποίο δεν το διαβάζει πουθενά (camera, pc) μάλλον γιατί την ώρα που έγγραφε η κάμερα έπεσε κάτω οπότε θα σταμάτησε η εγγραφη έτσι απότομα. 1) Το ότι η κάμερα έπεσε κάτω κ.τ.λ., το υποθέτεις και αποδίδεις σ' αυτό το ότι δε διαβάζεται το δισκάκι, ή είσαι βέβαιος ότι συνέβη; Λες «μάλλον», γι' αυτό σε ρωτάω. 2) Η ίδια η κάμερα πού το τράβηξε, μπορεί να το αναπαράγει; Αν ναι, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει γίνει finalize μετά το τέλος τής εγγραφής, γι 'αυτό και δεν αναπαράγεται από άλλες συσκευές.
nikospot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 1) η κάμερα σίγουρα έπεσε την ωρα της εγγραφης. Το μάλλον είναι υπόθεση για το οτι αυτό προκάλεσε το πρόβλημα. Δε ξέρω λςπτομεροιες για το τι συνέβει στην πτώση αλλά λογικά θα έκλεισε για να κατέστρεψε το CD. 2) δε νομιζω πως κανει finalize στο σταμάτημα κάθε εγγραφης γιατί τοτε δε θα μπορούσες να προσθέσεις νεα έγγραφη. Έτσι δεν είναι; Αν και εγώ αρχικα κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Απο οτι μου ειπαν δεν το διαβαζει για αυτο αλλωστε εφτασε στα χερια μου το δισκακι. Θα επιβεβαιωσω αυριο.
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 1) η κάμερα σίγουρα έπεσε την ωρα της εγγραφης. Το μάλλον είναι υπόθεση για το οτι αυτό προκάλεσε το πρόβλημα. Δε ξέρω λςπτομεροιες για το τι συνέβει στην πτώση αλλά λογικά θα έκλεισε για να κατέστρεψε το CD. 2) δε νομιζω πως κανει finalize στο σταμάτημα κάθε εγγραφης γιατί τοτε δε θα μπορούσες να προσθέσεις νεα έγγραφη. Έτσι δεν είναι; Αν και εγώ αρχικα κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Απο οτι μου ειπαν δεν το διαβαζει για αυτο αλλωστε εφτασε στα χερια μου το δισκακι. Θα επιβεβαιωσω αυριο. χμμμ ... καλοριζικο το νεο σου προφιλ
deesnider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 1) η κάμερα σίγουρα έπεσε την ωρα της εγγραφης. Το μάλλον είναι υπόθεση για το οτι αυτό προκάλεσε το πρόβλημα. Δε ξέρω λςπτομεροιες για το τι συνέβει στην πτώση αλλά λογικά θα έκλεισε για να κατέστρεψε το CD. 2) δε νομιζω πως κανει finalize στο σταμάτημα κάθε εγγραφης γιατί τοτε δε θα μπορούσες να προσθέσεις νεα έγγραφη. Έτσι δεν είναι; Αν και εγώ αρχικα κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Απο οτι μου ειπαν δεν το διαβαζει για αυτο αλλωστε εφτασε στα χερια μου το δισκακι. Θα επιβεβαιωσω αυριο. Finalize φυσικά δε γίνεται σε κάθε pause/stop. Αυτό γίνεται όταν το αποφασίσει ο χρήστης, προκειμένου να «κλείσει» το δισκάκι για να μπορεί να διαβάζεται από όλα τα dvd players. Πάντως, αν η εγγραφή γινόταν κανονικά μέχρι τη στιγμή τής πτώσης, το απότομο σβήσιμο τής κάμερας δεν είναι λογικό να είχε ως συνέπεια να μη διαβάζεται το δισκάκι από την ίδια την κάμερα. Σκέψου το εξής απλό παράδειγμα: Ενώ κάνεις λήψη, η κάμερα μένει από μπαταρία και σβήνει. Το δισκάκι, δεν καθίσταται μη αναγνώσιμο από την κάμερα σ' αυτή την περίπτωση. Απλώς, επειδή δεν έχει γίνει finalize, δεν αναγνωρίζεται από άλλες συσκευές αναπαραγωγής. Εκτός κι αν με την πτώση, η κάμερα έπαθε ζημιά, στην οποία οφείλεται το ότι δε μπορεί να το διαβάσει. Είναι δυνατόν να ελεγχθεί, το αν μπορεί να παίξει άλλα δισκάκια;
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Finalize φυσικά δε γίνεται σε κάθε pause/stop. Αυτό γίνεται όταν το αποφασίσει ο χρήστης, προκειμένου να «κλείσει» το δισκάκι για να μπορεί να διαβάζεται από όλα τα dvd players. Πάντως, αν η εγγραφή γινόταν κανονικά μέχρι τη στιγμή τής πτώσης, το απότομο σβήσιμο τής κάμερας δεν είναι λογικό να είχε ως συνέπεια να μη διαβάζεται το δισκάκι από την ίδια την κάμερα. Σκέψου το εξής απλό παράδειγμα: Ενώ κάνεις λήψη, η κάμερα μένει από μπαταρία και σβήνει. Το δισκάκι, δεν καθίσταται μη αναγνώσιμο από την κάμερα σ' αυτή την περίπτωση. Απλώς, επειδή δεν έχει γίνει finalize, δεν αναγνωρίζεται από άλλες συσκευές αναπαραγωγής. Εκτός κι αν με την πτώση, η κάμερα έπαθε ζημιά, στην οποία οφείλεται το ότι δε μπορεί να το διαβάσει. Είναι δυνατόν να ελεγχθεί, το αν μπορεί να παίξει άλλα δισκάκια; τωρα εσυ σε ποιον απαντας στον .::NikoS::. η στον nikospot ??
deesnider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τωρα εσυ σε ποιον απαντας στον .::NikoS::. η στον nikospot Ε, ο ίδιος δεν είναι;
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 λολ! Καταλάθος μπήκα στο nikospot απο το κινητό... Είχα το .::Nikos::. από πολύ παλιά και δε το θυμόμουν και είχα φτιάξει το άλλο, αλλά μετά ανακάλυψα ότι είχα το .::Nikos::. οπότε κράτησα εκείνο. Κύριε moderator συγγνώμη (το nikospot δε γινεται να σβηστεί; ) Όσον αφορά το πρόβλημα να έχεις δίκιο με το finalize δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θα δω αργότερα που θα επιστρέψω το δισκάκι θα το πω σε αυτόν να δει αν διαβάζει άλλα dvd η κάμερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα