Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου θα πας και για ψυκτρα, δινεις 30 ευρω απο 40 που υπολογιζεις και σου μένουν 10. Βαζεις αλλα 15 και πας στη sabertooth η οποια στο overclock θα σε βοηθησει περισσότερο.

Δημοσ.

Τα 550watt ειναι οριακα αφου σκέφτεται για overclock.Και αν βαλει και δυνατη καρτα γραγικων στο μέλλον δε θα φτασουν.

• Like 1
Δημοσ.

οριακα, για το XFX δεν θα το ελεγα (με44Α στη 12V).   το δικο μου το 600αρι, στην 12αρα δινει λιγοτερο..!!!  αρα......μην κοιτας μονο τους αριθμους....!!  ;)

εκτος κι αν θελει να παει για EXTREME  Overclocking.

αλλα εκει θα πρεπει να ριξει χρημα, και σε καλη μητρικη, και σε ψυκτρες, και σε τροφοδοτικο, και σε μνημες, κλπ, κλπ, κλπ....!!!! 

• Like 2
Δημοσ.

οριακα, για το XFX δεν θα το ελεγα (με44Α στη 12V).   το δικο μου το 600αρι, στην 12αρα δινει λιγοτερο..!!!  αρα......μην κοιτας μονο τους αριθμους....!!  ;)

εκτος κι αν θελει να παει για EXTREME  Overclocking.

αλλα εκει θα πρεπει να ριξει χρημα, και σε καλη μητρικη, και σε ψυκτρες, και σε τροφοδοτικο, και σε μνημες, κλπ, κλπ, κλπ....!!!!

Δεν ειναι θεμα extreme μόνο;)

Ο 8320 OCed σε full load θα χρειάζεται τουλαχιστον 180watt και αλλα 200-250 μια καλη καρτα γραφικών. Προσωπικά θα πήγαινα σε 650 τουλάχιστον και καλο efficiency αλλιως δε θα σκεφτόμουν το overclock.:)

• Like 1
Δημοσ.

O TS θα βάλει μέχρι 270Χ-7950 κάρτα πάνω όχι titan  :)  Και για κάποιο OC του φτάνει το 550 αν και παίζει ρόλο ποιά υλοποιήση θα βάλει αν θα τη κλοκάρει και αυτήν τελικά και πόσο.Φυσικά το 650 είναι προτιμητέο αλλά μην υπερβάλλουμε.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια και τις προτάσεις. Λογικά θα μπει το πολύ ή 7950 ή 270x όπως είπε και ο Millenium. Για o/c δεν ξέρω άμα είναι υπερβολή ή όχι αλλά περίπου 4.5 θέλω.

Δημοσ.

η συγκεκριμενη σειρα (PRO), οπως αναφερει η ιδια η XFX, δεν εχει τετοιο θεμα απο τα 650W και πανω. μονο τα 450-550  ισως εχουν, αλλα θα λυθει αμεσα..!  

αλλα τωρα, αναρωτιεμαι, αφου ειναι ετσι, οσοι πανε για HASWELL θα πρεπει να το ελεγξουν αυτο με το τροφοδοτικο..!!!

Δημοσ.

Τελικά θα δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το 650. Ούτως ή άλλως είναι κάτι που θα κρατήσει πιο πολύ από όλα.Ξέρει κανείς τι παίζει με το digital master;; Πήρα να ρωτήσω κάποια πράγματα και δεν το σηκώνει κανείς... Επίσης όταν βάζω στο καλάθι προϊόντα  μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο λόγο αναβάθμισης!..  

Όσον αφορά τώρα τη μητρική επειδή όπως είπα δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά θα πάω ή στην 990xa ή στην 970a. Κάποιος λόγος να προτιμήσω τη μία έναντι της άλλης ή κάποια τρίτη; Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και για την μέχρι τώρα βοήθεια όλων

Δημοσ.

To Site στο DigitalMaster ειχε γενικα τεχνικα μαλλον προβληματα,και πολλες φορες ουτε στο skrout δεν το εμφανιζε ουτε και τα link λειτουργουσαν απο το Site τους. Ισως να το φτιαχνουν τo site. Οσο για τα τηλεφωνα ξαναδοκιμασε αργοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...