Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Για τροφοδοτικό σκέφτομαι XFX ProSeries 550W. Κάρτα γραφικών δεν υπάρχει ακόμα αλλά σίγουρα θα είναι μονή και όχι δυνατότερη από 7950,απλά περιμένω την καινούρια σειρά amd και μετά να προχωρήσω σε αγορά. Για μητρική σκέφτομαι την 970a-ud3 αλλά επειδή θα κάνω o/c δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτήν αν και δεν έχω εμπειρία προσωπική. Πιστεύετε το τροφοδοτικό θα με καλύψει  για αυτά που θα σηκώνει και ποια μητρική μου προτείνετε;; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Budget δεν έχω συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να ξεφύγω και πολύ. Δηλαδή όχι πάνω από 70ευρώ για τροφοδοτικό και όχι πάνω από 130 ευρώ για μητρική. Απλά άμα έχω το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερα λεφτά δεν θα ήθελα να δώσω χωρίς λόγο παραπάνω.

Δημοσ.

Budget δεν έχω συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να ξεφύγω και πολύ. Δηλαδή όχι πάνω από 70ευρώ για τροφοδοτικό και όχι πάνω από 130 ευρώ για μητρική. Απλά άμα έχω το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερα λεφτά δεν θα ήθελα να δώσω χωρίς λόγο παραπάνω.

Overclock θα κάνεις ?

Δημοσ.

Αν ασχοληθείς με οc και αργότερα βάλεις και μία κάρτα σαν την 7950 και την ανεβάσεις λίγο θα τα χρειαστείς τα 650watt.

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πουλησω την δικη μου να παω σε Intel???

Άμα θες να τη πουλήσεις μπορείς να μου δώσεις καμία πληροφορία παραπάνω για την μητρική σου;

Αν ασχοληθείς με οc και αργότερα βάλεις και μία κάρτα σαν την 7950 και την ανεβάσεις λίγο θα τα χρειαστείς τα 650watt.

Ωραία άμα χρειάζεται παραπάνω από 550 θα πάρω 650. Από 650 το xfx είναι το καλύτερο πάλι έτσι; Όσον αφορά τη μητρική με κάποια φτηνότερη λύση δεν μπορώ να αρκεστώ; Δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσω τόσα πολλά λεφτά όταν ο επεξεργαστής κάνει 140ευρώ. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις

Δημοσ.

Αν θες καλό overclock δώσε κάτι παραπάνω και πηγαινε στην ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0  !! Πρόσεξε να είναι η R2.0 όμως γιατί η πρώτη δεν πάει ...

Δημοσ.

Αν θες καλό overclock δώσε κάτι παραπάνω και πηγαινε στην ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0  !! Πρόσεξε να είναι η R2.0 όμως γιατί η πρώτη δεν πάει ...

H πρωτη δεν παει?η πρωτη καλυτερη απο την rev 2 ειναι στο overclock.......

Δημοσ.

Ξεφεύγει αρκετά από τον προϋπολογισμό μου η συγκεκριμένη

Τι ψύκτρα έχεις?

Δεν έχω κάποια ψύκτρα αλλά θα αγοραστεί καμιά katana ή arctic freezer μάλλον ή την mugen. Έχεις να προτείνεις κάποια καλή;

Για την Gigabyte GA-990XA-UD3 ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Για τη ψύκτρα σε ρωτάω για να δω πόσα θα δώσεις και τι στόχο βάζεις σε γενικές γραμμές.Καλή είναι η gigabyte,η asus του passionate είναι καλύτερη για oc νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...