chrismfz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όταν πάψουν να υπάρχουν άτομα που αγοράζουν με βάση τα διάφορα τεστ των benchmarks, τότε θα σταματήσει να το κάνει. Μέχρι τότε στα αρ..δια της για το τι λέγεται στα διάφορα φόρουμς. Μα είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει μερικούς.. Τα 2Ghz μου σκίζουν τα 1.8 δικά σου. Ναι αλλά οι 4 πυρήνες σου τρώνε σκόνη από τους 8 δικούς μου... Τι να κλάσει το 1GB RAM μπροστά στα δικά μου 3... Έχω +40 άλογα και 7 κιλά ροπή στο τάπα γκάζι... Ναι αλλά εγώ έχω νίτρο... Και πάει λέγοντας. Υπερ-Ατού με κινητά... 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειναι κινηταρα,και τα κουτσομπολια,ανηκουν σε αυτους που τους απασχολουν.Απο που αραγε υποκινουνται καποιοι;λεω τωρα... Ο ενας λεει οτι τρεχει παντου,ο αλλος οχι,ας τα βρουνε στα δικαστηρια,αλλα εγω αν ειχα τα χρηματα,θα ημουν ο πρωτος που θα το'παιρνα!Ευχαριστημενος με το s3,100,1%,και λατρης των ανετων οθονων,ειναι το τελεταιο που με νοιαζει,αν βγαζει 1200,ή 1500 score. Αλλαξα δεκαδες κινητα,και benchs δεν ειδα,ουτε μια φορα.Ουτε προκειται να το κανω για να παρω ενα κινητο. Αν δω κατι τωρα θα αλλαξει;το πιανεις στα χερια σου,σου δινει τις καινουριες πραγματικες δυνατοτητες του android(4.3jb),τρομερη ποιοτητα καμερας,απιαστη,εξωτερικη καρτα,μεχρι και usb 3.0 βλεπω(πραγματικες καινοτομιες,)σε ολα,δερματακι,σκλι cpu,3 γιγα για ανετες αναβαθμισεις λειτουργικου και οχι με το σταγονομετρο(ριχτου 500 εφαρμογες να μην καταλαβει τιποτα),FULL HD 1920*1080,και γενικως τα μυαλα στα κιγκλιδωματα που λεμε.Τι να κανω ομως που ειμαι φτωχος,και θα περιμενει αρκετα μεχρι να το παρω! Που θα μου παει ομως... Παλι με τον καημο θα πεσουμε για υπνο. Ειδες και δερμα εσυ? μαλιστα... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από Fotis13 1
butters Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αυτά! Για να δείς απλά πως ο Κορεάτης θα ειναι ΠΑΝΤΑ κορεάτης και δεν θα καταλάβει ποτέ τι θα πει ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ευγενής συναγωνισμός με τον Fotis_13. Το Note 3 είναι αυτό που είναι. Είναι κορυφαίο σε specs, ωστόσο αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστεί από ανταγωνιστικά προϊόντα (όπως έγινε και με το Note 2). Τώρα αν κάποιος θα το αγοράσει γιατί έχει τα καλύτερα benchmarks και θέλει να κάνει υπερ-ατού με τα κινητά, πρόβλημά του.
gvupp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παιδία όπως και να το κάνουμε το Note 3 θα είναι για άλλη μια φορά η ναυαρχίδα της Samsung σε αυτή την κατηγορία, όπως επίσης με τα χαρ/κά που βλέπουμε να έχει αυτή την στιγμή είναι μακράν το "καλύτερο"-δυνατότερο φαμπλετ. Τωρα το "καλυτερο" είναι διαφορέτικο με τα κριτήρια του καθενος, άλλος κοιτά την ποιότητα άλλος τα χαρ/κα λαμβάνοντας υπόψην τα τρικ των benchmarks.
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 <p>Εκτος του οτι cheating δεν ειναι γιατι δεν κανει overclock σαν το συμβαν με το S4 και απλα αποτρεπει να "τεμπελιασουν" οι πυρηνες (κατι που κανουν οι περισσοτεροι οταν εχουν rootαρει και θελουν να χτυπησουν σκορ στα benchmarks) <span style="font-size:14px;">στην τελικη που ξερουμε εμεις οτι πχ η lg ή η htc ή η apple (που δεν ειναι open source κιολας και δεν θα το μαθουμε ποτε) δεν το κανουν και αυτες?</span></p> Πού το ξέρουμε; Από τα αποτελέσματα των benchmarks. "because Samsung's 2.3GHz Snapdragon 800 blows the doors off LG's 2.3GHz Snapdragon 800. What makes one Snapdragon so different from the other?" Επίσης... "...PACKAGES_FOR_LCD_FRAME_RATE_ADJUSTMENT, which makes it sound like the phone is also altering the display frame rate.The inclusion of GFXBench is surprising given that it shows no unusual idling behavior in System Monitor. Between the inclusion of that and the suspicious "frame rate adjustment" string, it's clear that Samsung is doing something to the GPU as well!" Μόνο η Samsung! 2
dpilio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 νομίζω οτι τέτοιες ειδήσεις σε λίγο καιρό θα θεωρούνται troll απο τους χρήστες... προσωπικά με κούρασαν πλέον οι εταιρίες... καλό το marketing αλλά μέχρι το πρόσφατο παρελθόν το marketing ακολουθούσε την ποιότητα την εξέλιξη και την δουλειά... τώρα τα πράγματα πάνε ανάποδα... κατά την γνώμη μου οι ίδιες οι εταιρίες θα χάσουν στο τέλος....
mdr21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αποκλειεται να συμβαινει. Η SAMSUNG δεν κοροϊδευει τους πελατες της οπως η APPLE και οι πελατες της ανηκουν σε μια ανωτερη πνευματικη και διανοητικη καστα ανθρωπων που κανουν μονο εξυπνες επιλογες, σε αντιθεση με τα θυματα apple fanboys. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ευγενής συναγωνισμός με τον Fotis_13. Το Note 3 είναι αυτό που είναι. Είναι κορυφαίο σε specs, ωστόσο αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστεί από ανταγωνιστικά προϊόντα (όπως έγινε και με το Note 2). Τώρα αν κάποιος θα το αγοράσει γιατί έχει τα καλύτερα benchmarks και θέλει να κάνει υπερ-ατού με τα κινητά, πρόβλημά του. Αφού είναι αυτό που είναι γιατί χρειαζόταν "προώθηση" με αυξημένες επιδόσεις στα benchmarks? Δεν εμπιστεύεται ούτε καν τις "ναυαρχίδες" της η samsung?
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Σημασια δεν εχει να να τρεχει κατι με 200, αλλα να μπορεις να το οδηγησεις με 200
butters Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 H Samsung, η Apple και η κάθε εταιρεία χρησιμοποιεί ό,τι μέσο έχει στη διάθεσή της για να προωθήσει τα προϊόντα της. Και πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια, όπως γίνεται με το Note 3. Από κει και μετά καθένας έχει κριτική ικανότητα και επιλέγει με βάση το τι θέλει. Αν ωστόσο κάποιος ήθελε να πάρει το Note 3 για να λέει ότι έχει τη μεγαλύτερη ταχύτητα στον επεξεργαστή και να κάνει "νια νια, νια νια, νια" σε άλλους κατόχους smarpthones, πιστεύω ότι μετά τις αποκαλύψεις θα πρέπει να στραφεί προς άλλο κινητό, με ταχύτητα χρονισμού υψηλότερη κατά 0.1 GHz για να κοκκορεύεται.
Hawk7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Συγγνώμη αλλά μετά από όσα έχω περάσει με την πάρτη σου σε αλλά topics, η απάντηση μου σε αυτό ειναι:Αχαχαχαχαχαα αχαχαχαχαχχααχααχαχχααχαχχααχ Αυτά! Για να δείς απλά πως ο Κορεάτης θα ειναι ΠΑΝΤΑ κορεάτης και δεν θα καταλάβει ποτέ τι θα πει ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ας κάτσουν λοιπόν τωρα οι samsung fans και ας καμαρώσουν τα εικονικά τους benchmarks στο fabletάκι τους! Ο κορεατης δεν πιανεται,και οτι bench να δω,εγω το παιρνω για αυτο που ειναι,και οχι για τα νουμερα. Αυτο τουλαχιστον μαζι μου,θα επρεπε να το καταλαβεις.Εσεις νοιαζεστε για τα benchs,και ΜΑΛΙΣΤΑ τωρα τελευταια!Πριν αλλα λεγατε οι της apple...να μην τα ξαναλεμε. Νομιζω το σχολιο μου ηταν ξεκαθαρο,και αυτο που με νοιαζει,ειναι το smart να ειναι smooth,να τρεχει αυτα που του δινω,και αν τελειωσει κατι Milliseconds πιο μετα,πιο νωρις,προσωπικα να μην πω που τα εχω γραμμενα,και ποσο με νοιαζει. Αυτα ειναι μαρκετιστικα κολπα,που οταν καποιους συμφερει τα επικαλουνται για να πουλησουν,και οταν οχι,απλα επαινουνε την δηθεν ποιοτητα! Το note 3,ειναι κινηταρα,μαζι με LG G2,και πολλα αλλα που ερχονται.Επιλεγεις ενα,και κανεις την δουλεια σου. Βαλανε στο "κολπο" τα benchs και στα κινητα καποιοι για ευνοητους λογους.Την πλειοψηφια ΔΕΝ την νοιαζει,οποτε προσωπικα και μη ειναι ακυρα.Οποιον τον ενδιαφερει να αγοραζει κινητα βασει benchs το θεωρω ως προσωπικη μου αποψη αστειο,αλλα και οποιος το κανει,δεν παυει να ειναι δικαιωμα του.Σε συζητηση να βρισκομαστε που λεμε(ειναι τα scores),για τα κινητα. Απο εμενα,δεν θα δεις ποτε να γινεται νυξη για benchs. Με ολα αυτα που ειπα στο πρωτο σχολιο,ποιοτητα και features,κατα την γνωμη μου η τιμη ειναι Jet!Για τα μισα απο αυτα,και ουτε,καποιοι αλλοι δινουν τα ιδια.Αερα κοπανιστο που λεμε... Τωρα,αν η cpu και η gpu τρεχει παραπανω ή οχι,και καποιοι θελουν να αποδειξουν αυτα που λενε,ας πανε στα δικαστηρια.Γι'αυτο υπαρχουν,περι αθεμιτου ανταγωνισμου.Οπως και να'χει,τιποτε απο αυτα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι αυτο που ειναι.Το smart ως smart,και οχι μονο αυτο(θα μπορουσα ανετα να παρω αλλλο,αρκει να ειναι android),ειναι απιαστο.Εξηγησα τον λογο που θα το αγορασω,αν δεν βγει κατι καινουριο.Εγω αυτα εχω ως κριτηριο,και τα benchs στον καιαδα. Οσο για την οθονη,εγω δεν παραπονιεμαι,αφου ειμαι λατρης των μεγαλων οθονων.Και παραπανω να βγαλουν,παλι θα το παρω.Εχω μεγαλα δακτυλα,και μου ειναι ανετα.Οποιοι εχουν μικρα,να παιρνουν σε 4 ιντσες.Κοινως τα Mini
Yoshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς εδώ εσύ είσαι ο ανίδεος... Το είπες μόνος σου χωρίς να το καταλάβεις...είδες ποτε τη cpu σου ή τη gpu σου να κάνουν από μόνες τους overclock μόλις εντοπίσουν ότι τρέχεις benchmark;Οχι...ποτε! Και αυτό γιατί δε θα το κάνει ποτε και την ώρα που παίζεις ένα απαιτητικό παιχνίδι. Να στο δώσω και αλλιως σου πουλάω μια φερραρι που εμενα πάει με 350 όταν κανω δοκιμές αλλά μόλις την πάρεις θα παει με 250...δίκαιο ε; τι ποτε πλακα μας κανεις? μηπως εχεις μεινει καμια 10αρια χρονια πισω? εδω κανουν αυτοματο με βαση το tdp (nvidia gpu boost 2) Και σου λεω Η ΙΔΙΑ Η NVIDIA ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OPTIMIZATION ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ να στο δωσω κ αλλιως, εισαι εντελως ανιδεος και μην ασχολεισαι καν, δεν ειναι για σενα αυτα τα πραγματα. παιξε tetris ειναι κακο για τον εξης λογο: αν εγω ημουν υποψηφιος αγοραστης και ειχα να επιλεξω αναμεσα σε samsung, lg και htc για παραδειγμα, και κοιτουσα τα benchmarks θα εβλεπα οτι το samsung ειναι πολυ γρηγοροτερο. στην πραγματικη ζωη και χρηση ομως επειδη ακριβως η samsung εχει "κλεψει" δεν αποκλειεται καποιο απο τα αλλα 2 κινητα να τρεχει τις εφαρμογες που χρησιμοποιω πιο ανετα και γρηγορα. το θεωρεις εσυ σωστο αυτο? και στο κατω-κατω, το benchmark στο pc σου εσυ το κανεις για την παρτη σου, και για να δεις ποσο σταθερο ειναι το συστημα σου. η samsung επωφελειται για να δημιουργησει ψευδεις (εν μερει) εντυπωσεις και περισσοτερες πωλησεις και "σουσουρο" γυρω απο το ονομα της τα benchmark δεν εχουν καμια σχεση με την σταθεροτητα. Για σταθεροτητα πας σε stress test (furmark, prime95, memtest86+, kombustor κτλ) το benchmark δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν αριθμο αποδοσης σε ενα συγκεκριμενο operation loop και το αρχαιο μου nokia 6600 ανοιγει την καμερα στιγμιαια, δεν σημαινει ουτε οτι ειναι το καλυτερο, ουτε το χειροτερο αν παλι το συγκεκριμενο operation loop συμπιπτει με το τι θες να κανεις εσυ (βλεπε gaming benchmark, rendering benchmark, pcmark κτλ στα pc) τοτε αγοραζεις με γνομωνα το συγκεκριμενο σκορ αν παλι υπηρχε benchmark το οποιο να εδινε σκορ μονο απο μετρηση σε ποσο χρονο ανοιγει την καμερα, το 6600 θα εβγαινε κορυφη.
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το note 3,ειναι κινηταρα,μαζι με LG G2,και πολλα αλλα που ερχονται.Επιλεγεις ενα,και κανεις την δουλεια σου. Για να χουμε καλό ερώτημα, τί δουλειά θα κάνεις με το Note 3; Να σημειώσω ότι και εμένα με βολεύουν οι 5ιντσες οθόνες και δύσκολα θα επιστρέψω σε κάτι λιγότερο από 4.7 πχ.
Hawk7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τι ποτε πλακα μας κανεις? μηπως εχεις μεινει καμια 10αρια χρονια πισω? εδω κανουν αυτοματο με βαση το tdp (nvidia gpu boost 2) Και σου λεω Η ΙΔΙΑ Η NVIDIA ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OPTIMIZATION ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ να στο δωσω κ αλλιως, εισαι εντελως ανιδεος και μην ασχολεισαι καν, δεν ειναι για σενα αυτα τα πραγματα. παιξε tetris τα benchmark δεν εχουν καμια σχεση με την σταθεροτητα. Για σταθεροτητα πας σε stress test (furmark, prime95, memtest86+, kombustor κτλ) το benchmark δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν αριθμο αποδοσης σε ενα συγκεκριμενο operation loop και το αρχαιο μου nokia 6600 ανοιγει την καμερα στιγμιαια, δεν σημαινει ουτε οτι ειναι το καλυτερο, ουτε το χειροτερο αν παλι το συγκεκριμενο operation loop συμπιπτει με το τι θες να κανεις εσυ (βλεπε gaming benchmark, rendering benchmark, pcmark κτλ στα pc) τοτε αγοραζεις με γνομωνα το συγκεκριμενο σκορ αν παλι υπηρχε benchmark το οποιο να εδινε σκορ μονο απο μετρηση σε ποσο χρονο ανοιγει την καμερα, το 6600 θα εβγαινε κορυφη. Για να παει...ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι το εχει η καρδουλα της!Το προβλημα που ειναι; Αλλωστε εγω οταν το αγοραζω,το παιρνω ως 2,3Ghz.Αν μου δινει και παραπανω,ακομη καλυτερα! Διαβασε λιγο τι ειπα περι benchs,και μην εστιαζεις την συζητηση εκει.ΔΕΝ με ενδιαφεραν,ΔΕΝ με ενδιαφερουν.Αν εσενα εχουν τοση αξια... Καλο διαβασμα,και καλα συμπερασματα. Για να χουμε καλό ερώτημα, τί δουλειά θα κάνεις με το Note 3; Να σημειώσω ότι και εμένα με βολεύουν οι 5ιντσες οθόνες και δύσκολα επιστρέψω σε κάτι λιγότερο από 4.7 πχ. Τρεξε στα σχολια μου οταν μιλουσα περι Iphone.Εκει θα δεις. Το πιο βασικο;ανεση σε ΟΛΑ!Δεν χρειαζεται βαλεις γυαλια,και απο αποψη ποιοτητας εικονας(full hd),απλα απολαυση. Θελεις κι αλλο;Πηγαινε να δουλεψεις σε οθονη 19 ιντσων,και πηγαινε σε 23 και ανω.Πες μου,αν θα ξαναχρησιμοποιησεις ποτε ξανα τις 19.Ταινιες,ιντερνετ,ειδικα προγραμματα τοιυ καθενα για την δουλεια του(μηχανικος κ.α),πολλαπλα παραθυρα,κλπ...αναλογα των απαιτησεων του καθενος. Εγω παντως μετα απο s3,την επομενη φορα κατω απο 5,δεν προκειται να παρω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως βλέπω ακόμη κοντά μια χαρά! Απο κει και πέρα θα ήθελα να σας δω εν κινήσει και με το ένα χέρι να λειτουργείτε το Note3... PS: Για να μην αρχίσετε τα χαριτωμένα, να αναφέρω πως είχα και το Note1 και το 2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα