Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χρα σε ολους, εδω και κανα 2 μερες συναντησα το εξεις: Eπαιζα TR και ξαφνικα η Λαρα δεν υπακουγε εκανε οτι ηθελε. Προσπαθεισα να κανω αλτ ταμπ τιποτα αλτ εφ4 παλι τιποτα το ποντικι και το πληκτρολογιο ηταν σαν να μην υπηρχαν (τα λαμπακια ολα κανονικα αναμενα μονο που αν αναβα καπς δεν αναβε το λαμπακι ηταν ολα παγωμνα) οποτε κατεφηγα στο ρισταρτ!Ωραια λεω μπορα ηταν μετα απο κανα 2ωρο παλι το ιδιο πραγμα στο λιγκ οφ λεντζεντς ολοι κουνιουντε κανονικα μονο εγω καθομαι μεσα στη μεση και με βρηζουν ,πληκτρολογιο και ποντικι μουλαρονουν ε απο κει και περα καθε πρπει να κανω ρεσταρτ για να συνεχισω καθε 1 ωρα κολανε και το πληκτρολογιο και το ποντικι.
Υπαρχει καποιος που εχει συναντισει αυτο το προβλημα?και αν ναι πως το ελυσε?η καποιος που εχει καποια ιδεα του τι συμβενει?

Δημοσ.

Δες τις κηνισεις που εχω κανει εχω κανει φορματ,απνταιτ τσιπσετ και ΒΙΟς,αλλαξα θυρες ,εκανα ρεινσταλ τα ντραιβερς των usb .
Το προβλημα παραμενει και το πισι το χτιζω εδω και 4 μηνες τωρα το τελειωσα και κοιτα γκαντεμια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι σχετικο ειχε και ενας φιλος και τελικα εφταιγαν οι USB θυρες.. δοκιμαζοντας σε αλλες τελικα δουλεψε

τωρα γιατι εγινε αυτο στα ξαφνικα δεν ξερω..

Επεξ/σία από MasterX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...