Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μου θύμησες, μικρή (δημοτικό) έστρωνα σεντόνι στο Μοναστηράκι και πούλαγα διάφορα χαζοαντικείμενα (διακοσμητικά, καλλυντικά, κοσμήματα, cd κλπ). 'Εχω τρέξει πολλές φορές μαζί με τους Πακιστανούς και μαύρους όταν σφύραγε ο τσιλιαδόρος.

Συγχαρητηρια για την αλληλεγγυη σου στους λαθρεμπορους-λαθρομεταναστες!Τελικα εισαι γυναικα η αντρας?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω βιβλια ψυχολογίας-κοινωνιολογιας στα αγγλικά. Οποίος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με ελληνικά βιβλία η ψάχνει κάτι άλλο ας στείλει pm.

Δημοσ.

Ωραιο φαινεται!κριμα που μενω ανατολικη αττικη...μακρια!

Οταν ημουν πιτσιρικα εγραφα σε χειρογραφη λιστα τα πραγματα που χα για πουλημα και τιμες και αλλαζανε χερια στο σχολειο. Επισης πουλουσα ζωγραφιες ποκεμον τραγικες (δεν το πολυειχα με τη ζωγραφικη) αλλα για καποιον περιεργο λογο ειχαν πολυ περαση! Αν μπορουσα θα φορτωνα το μισο σπιτι στο αμαξι για να πουλησω! Εχω μαζψει φουλ μικροαντικειμενο...

Great minds και τα σχετικά, η πρώτη μου επιχειρηματική ιδέα ήταν να πουλάω ζωγραφιές. Αλλά στο δρόμο έξω από το σπίτι, γιατί οι γείτονες έχουν λεφτά και από ευγένεια θα πάρουν ενω τα παιδάκια στο σχολείο προτιμούσαν χειροποίητα βραχιόλια και μπρελόκ.

Μας κατέστρεψε το ίντερνετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...