Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βλέπω πολλή κινητικότητα στις ανταλλαγές... :-)

Λοιπόν, έχω έναν εκτυπωτή HP deskjet 100 παντελώς αχρησιμοποίητο στο κουτί του, τον έδινε δώρο η anytime με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου πριν καναδυό χρόνια. Θα τον αντάλλαζα ευχαρίστως με καναδυοτρείς παλιές sd κάρτες μνήμης των 256 ή 512 mb (όχι παραπάνω). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας πει. Θεσσαλονίκη είμαι.

Ή, γενικά, αν κάποιος έχει μερικές τέτοιες κάρτες και προσφέρεται να τις ανταλλάξει με κατιτίς οτιδήποτες, ας πει μήπως βγάλουμε άκρη.

Επίσης, επειδή κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλό μεν σαν ιδέα, αλλά δεν έχει ελπίδα να δουλέψει αν χάνεται στα τάρταρα, προτείνω το θρεντ να καρφιτσωθεί, δοκιμαστικά έστω, και αν τελικά δεν, το διαολοστέλνουμε. Ε, φανταστικοί μοντερέητορς;  Εδώ είναι καρφιτσωμένο το θρεντ της ΑΕΚ ναούμ, γιατί όχι και αυτό;  :-)

Εχεις γεματα ΠΜ!

εχω κάποιες κάρτες θα τις δω αν ειναι και θα σου πω. Σε πειράζει αν ειναι micro/mini sd και σου δωσω και ανταπτορα;
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια που αυτό το νήμα έμεινε λιγάκι πίσω είπα να του δώσω μια ανανέωση.

λοιπόν σε αυτή την αγγελία είχα βάλει κάποια πράγματα προς πώληση.

αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται και για κάποια ανταλλαγή, το συζητάμε.

πράγματα που θα με ενδιέφεραν είναι:

mini itx motherboard

ποδήλατο ενηλίκων ideal (το πόσο παλιό μοντέλο είναι δεν έχει σημασία αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση)

παλιές παιχνιδοκονσόλες

παλιά home computers (πχ spectrum, κλπ) ή παρελκόμενα (περιφερειακά, προγράμματα)

με pm λοιπόν μου λέτε ποιο/α σας ενδιαφέρουν από αυτά που δίνω και με τι θέλετε να το ανταλλάξετε

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.

αντάλλασω στικάκι 16gb αντί motherboard pentium MMX με επεξεργαστή 60/75/100mHz

πωωω, θα στα χαριζα κιολας αλλα εφαγαν ποδι (οχι απο μενα) σε ενα ξεκαθαρισμα αποθηκης... :/

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ζητώ ανταλλαγή δωροεπιταγής από τα Hondos Center αξίας 100€ είτε με μετρητά 95 ευρώ, είτε με δωροκάρτα ΙΚΕΑ ίδιας αξίας.

Η δωροεπιταγή ισχύει στα καταστήματα Hondos Center Ομόνοιας, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Κολωνάκι και Απολλώνια Πολιτεία Θεσσαλονίκης ως και 6 μήνες από της έκδοσή της, δλδ ως 8/2/2016.

Επικοινωνία πρώτα με προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

<p>Ζητώ <strong>ανταλλαγή</strong> δωροεπιταγής από τα Hondos Center αξίας 100€ <strong>είτε με μετρητά <span style="color:#b22222;">95 ευρώ</span>, είτε με δωροκάρτα ΙΚΕΑ ίδιας αξίας</strong>.</p>

<p> </p>

<p>Η δωροεπιταγή ισχύει στα καταστήματα Hondos Center Ομόνοιας, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Κολωνάκι και Απολλώνια Πολιτεία Θεσσαλονίκης ως και 6 μήνες από της έκδοσή της, δλδ ως 8/2/2016.</p>

<p> </p>

<p>Επικοινωνία πρώτα με προσωπικό μήνυμα.</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστώ.</p>

<p> </p>

<p></p>

<p> </p>

<p> </p>

Δηλαδή ψάχνεις χαζούς ε?

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή ψάχνεις χαζούς ε?

χαζους γιατι?

αν εσυ πχ θες να χαλασεις 100€ στα χοντος γιατι να μην εξυπηρετησεις την μαιρη?

εσυ θα βγεις κερδισμενος 5€ τα χοντος θα παρουν τα λεφτα που θα επαιραναν ετσι και αλλιως και η μαιρη θα παρει τα λεφτα της καρτας

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή ψάχνεις χαζούς ε?

Ότι λέει ο Spect.

Αν και προσωπικά για να έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία θα ήθελα να έχει πιο πολύ "ενδιαφέρον" (αφού τα μισά από το κέρδος των 5 ευρώ ίσως να χρειαζόταν να τα "φάω" στη συγκοινωνία) δεν βρίσκω κακή την ιδέα. Πολύ περισσότερο όταν (φαντάζομαι ότι το ξέρεις) ο "Χόντος" τουλάχιστον της Ομόνοιας δεν είναι απλά ένα κατάστημα καλλυντικών αλλά πολυκατάστημα που έχει και ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, ρολόγια, κλπ. Άρα αν επρόκειτο να αγοράσεις από εκεί πχ κάποιο Swatch ή Camper ή κάποιο ακριβό άρωμα (και άρα το 100ρικάκι το είχες σίγουρο για ξόδεμα) γιατί να μην έχεις έστω ένα μικρό όφελος;

Και ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει (όπως εμένα) καταλαβαίνεις ότι η "παρέμβασή" σου για κάποιον που δεν ξέρεις δεν είναι και η πιο ευγενική (για να μην πω καν χρήσιμη σε κανένα από εμάς τους υπόλοιπους).

• Like 5
Δημοσ.

To ειπα με την εννοια οτι αμα εισαι διατεθειμενος να κανεις 100 ευρω αγορες απο τα Hondos δεν θα μπεις σε αυτη τη διαδικασια για 5 ευρω... Αμα υπηρχε ενα οφελος πανω απο 15 ευρω θα αλλαζε το πραγμα!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι "ψάχνει χαζούς" .. σημαίνει ότι θα της μείνει η κάρτα, ενώ αν την άλλαζε με 85 ευρώ θα έφευγε σε 1 μέρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να δσωσουμε λιγη ζωντανια..Λοιπον ανταλλαζω τα εξης

1)logitech z906 control pod(η κεντρικη κονσολα on/off,ολοκαινουρια στο κουτι της logitech)MONO η κονσολα,τιποτα αλλο

2)Θηκες για iphone 5/5s

3)γραφειο-βιβλιοθηκη-συρταριερα

4)γυαλια ηλιου Police...

Και κυριως ενδιαφερομαι για καποιο gaming mouse(οχι razer),corsair sleeved cables,hdd 1tb και ανω(οχι seagate),KAI γενικα οτιδηποτε αλλο μπορει να μου φανει χρησιμο...Αυτα!Επικοινωνια πρωτα με p.m!

Ειμαι ανοιχτος σε λογικες ανταλλαγες,αλλα οχι για σαβουρες που θελετε να ξεφορτωθειτε.Ευχαριστω!

ΥΓ.Εχω και πολλα επωνυμα ρουχα που πλεον δε μου κανουν...

Δημοσ.

ωραιο το θεμα αυτο και μιας τωρα το ειδα εχω εναν a6 5400k και ψαχνω σαν ανταλλαγη καποιο android box οχι στικ απο αυτα τα τετραγωνα αν καταλαβενει καποιος.

αν ενδιαφερεται καποιος αν μου στήλη πμ και τα βρουμε.

Δημοσ.

Θα την εδινα στα 85 ευρω αν ειχα πραγματικά ανάγκη τα μετρητά.

Απλά θα προτιμουσα μια δωροεπιταγη απο ικεα ή μετρητά, καθως απο εκει χρειαζομαστε καποια πραγματα για το σπίτι, αλλά σε περιπτωση που μου μεινει σιγουρα θα βρω να παρω κάποια λευκά είδη ή κατι παρόμοιο.

Θα κανω μια τελευταια προσπάθεια να τη ριξω στα 90€ και αν δε φυγει μεχρι τελος της βδομαδας, ακυρωνω το εγχειρημα. :-)

Περισσότερα εδώ: http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/495409-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-hondos-center/

Δημοσ.

Παντως κι'εγω θεωρω οτι απο 85 κ κατω θα ηταν καλη προσφορα..Δε νομιζω να μπει κανεις στη διαδικασια για 5-10 ευρω...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...