rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τεσπα....... δεν επιμενω, πως δικαιολογεις ομως οτι αυτη δεν ειναι για παιχνιδια φιλε μου? Απο πιο χαρακτηριστικο της?
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το ζητημα δεν ειναι αν κανει ή δεν κανει..., ολες κανουν..!! το ζητουμενο ειναι η αποδοση της καρτας στο ζητουμενο παιχνιδι..!! αν το παιχνιδι ειναι πολυ "ελαφρυ", τοτε δεν θα εχει θεμα, οποια καρτα και να βαλεις. ομως το καθε παιχνιδι εχει καποιες απαιτησεις σε τεχνικα χαρακτηριστικα, τα οποια αναφερονται. αν εχεις καρτα που τα υπερκαλυπτει τοτε δεν εχεις ιδιαιτερα προβληματα. αν ομως θελεις να παιζεις το παιχνιδι χωρις κολληματα, σε φουλ γραφικα θα πρεπει να υπερκαλυπτεις τουλαχιστον τα RECOMMENDED REQUIREMENTS..!! http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1844
SethFaded Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την HD 6570 2gb με μια Sapphire hd 7870 2 gb. Την θέλω καθαρά για gaming και συγκεκριμένα για το RomeII. Τώρα που βγάζει η amd τις r7-r9 πόσο περίπου θα πέσουν οι τιμές από τις παλιότερες κάρτες και πότε? Επίσης τη βρίσκω από αμερική περίπου στα 50 ευρώ φθηνότερα, συμφέρει να τη πάρω μέσω web ή να περιμένω να πέσουν οι τιμές στην Ελλάδα ? Ο υπολογιστής μου:cpu: intelcore i5 3340 3.1 ghz 3.3 turboRAM: 4 gb (2x2gb) 1333MHz ddr 3Τροφοδοτικό: 600wΜητρική: GIGABYTE- GA-H77-DS3H
Millennium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχεις φτιάξει ήδη νήμα και έχεις πάρει απαντήσεις εκεί... 1
MaxPayne Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εχει δικιο ο Μillenium..οτι θες απο κει μην μπαινεις σε 'ξενο' ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα